Eski eşim evlilik sitesine üye olmus

ne sevmesi ? sevmek bu mu ? Hamileyken şiddet gör , terbiyesiz bir de iftira atsın sana ve sen hala ona koşmak istiyorsun. Bence acill piskolojik tedaviye ihtiyacınız var.

Adı üstünde “eski” eşiniz? Sizi hala ilgilendiriyor olmaması gerekiyor.
Bir de size güvenmeyen, üstelik şiddet uygulayan bir adama gerçekten! geri mi dönmeyi düşünüyorsunuz?
Hayatınızı maf etmeye kararlısınız korkarım.

Bu üyenin hiçbir konusuna şaşırmıyorum, yalnız hala nasıl kocasına geri dönüp bir çocuk daha yapmadı ona şaşırıyorum. Sıkı takipçiler bilir ki bu anlattığı yaşadığı rezilliklerin yarısı bile değil ama hala kocam da kocam. Haa para hesabı yapmayı bırakmış bak ona şaşırdım, her konuda mutlaka bi üçün beşin hesabını yapardı normalde

Adam ruh hastasi. Ve siz bu ruh hastadiyla ikinci kez denemeyi mi dusunuyorsunuz? Neden ilk seferibde öldürmeyi beceremedi, ikincisunde öldürsün sizi diye mi?
Simdi iyi davraniyor. Evlen de gor, o suratina taktigi maske dusecek. Yeniden hatra daha beter bir canavara donusecek . Kimse degismez. Genler d3gismez cunku
Adamin mayasi bozuk. Psikopat. Ayrilik mi mayasini duzeltti? Yapma Allah askina. Bir de %80 iyiydik demissin.. o kotu olan % 20 lik kisimda dayak, siddet, iftiralar mi var? Bence tekrar tekrar dusunun. Cunku cocugunuzun hayati da soz konusu.

Bu evliliğin yüzde 80 i iyidiyse benim baya evliliği yüzde 5736366374 iyi.
Bu evlilik değilmiş ki..

Allah akıl fikir versin tez vakitte

Karısının külodunda başka erkeğin spermini arayan koca mı, yoksa buna rağmen hala onu seven karısı mı, hangisi daha iğrenç karar veremedim.

%80 iyi olduğunuz evlilikte eski eşinin bir tek kafanı duvara sürtüp kıvılcım çıkarmadığı kalmış onu da yaşamak istiyorum dersen sen bilirsin

bol action lı bir evliliğin varmış neden ayrıldın ki. böyle psikopatı bir daha zor bulursun. hem seninle evlensin hem de evlilik sitelerinde birilerini arasın ne güzel işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…