Eski eşim evlilik sitesine üye olmus

sasirdim ama zaten hep boyle deli insanlar sevilir.Niye sasiriyorum ki ?donmeyin desek donmeyecek misiniz merak ettim

Bacım kendini hiç güzel ifade edemiyorsun
.Canım Türkçe senin parmaklarında can çekişmiş.Eski eşe gelecek olursak eğer tekrar evlenmek gibi bir fikrin varsa sana da verececeğim pek bir nasihat Yok

Peşimden koş ve seni seviyorum diye bağır diyerek gözümde n gözlüğünü kolumdan çantamı alıp; bir yandanda hadi gel hadi gel diye beni.yollarsa.kostursu.yedi aylık hamile idim.

Ne bu romantik kapkaç mı?

Eşiniz size bir daha zarar verir mi bilmiyorum ama akli melekelerinize zarar verecek şekilde vurduğu kesin. Böyle iğrenç bir adama dönmeyi düşündüğünüze göre.

Bu üye sarımanolya mı? Sonraki adlarıyla acıkahve, bilmemne çiçeği vs?
Eşinin nafaka vermemek için boşanmak istemediğini söyleyip defalarca barışan üye mi?

Başlığa cevabım "sanane" idi konuyu okudum Allah akıl fikir versin sende üye ol ordan yazışın buluşun madem ne diyelim az daha koş peşinden az daha evde erkek arasın eski kocan nolmuş bunlar gurur kıracak bişey değil çünkü !!!

Bence şu an düşünmen gereken tek şey evlilik sitelerine neden baktığı evet. Adamın başka bir kusuru yok onu da görmezden gel tekrar evlen.. Sana hamileyken iftira atan adamla eminim çok mutlu olursun tabi kafasında bir şeyler kurup aldattın diye seni öldürmezse

Allahım böyle bir deliden kurtulmuşsun dhaa ne istiyorsun

Buna biz stokholm sendromu diyoruz... Kurbanın işkencecisine aşkı...
Birlikte bir psikoloğa görünmeniz iyi olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…