Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu yorumun nesi beğenilmedi? Dişi kuş bile en iyi erkek kuşu seçiyor. Bazıları kadınları hayır kurumu olarak görüyor herhalde.sigortalı bir işi bile olmayan biriyle evlenip bir de onu baba yapmayacaktınız
evlendiğimizde sigortalıydı eş sonradan başına bazı ‘hayatsal’ işler geldi o yüzden beğenmedim ben. bir de başınıza gelmeyen, yaşanmamış konularda ahkam kesilmesinden hoşlanmıyorumBu yorumun nesi beğenilmedi? Dişi kuş bile en iyi erkek kuşu seçiyor. Bazıları kadınları hayır kurumu olarak görüyor herhalde.
yok canım bir sürü karar var azaltmaya ilişkinBuradan okuduguma gore nafaka azaltma davalarinda 1 tane bile kabul edilmiş emsal karar yokmuş.
başımıza neler geldi hayatın ne sillelerini yedik de konuşuyoruz işteevlendiğimizde sigortalıydı eş sonradan başına bazı ‘hayatsal’ işler geldi o yüzden beğenmedim ben. bir de başınıza gelmeyen, yaşanmamış konularda ahkam kesilmesinden hoşlanmıyorum
Yani tarafların durumunu net bilmeden adama saydırmakta olmaz şimdi,düzgün bir işi geliri olsaydı ve şu hareketi yapsaydı denecek çok şey vardı tabiki,bu çocuk tek başına yapılmadı anne ve babanın ortak sorumlulukları var,ayrılınca bu sorumluluklar sadece anneye yüklenmemeli ama gerçekten çalışmıyorsa ve parası yoksa zor durumdaysa nasıl ödeyecekki zaten,olmayan birşeyi nasıl verebilirki,sizde sonuna kadar haklısınız zaten 8 bin de çok çok düşük bir miktar aylık harcama olarak çocuğun ihtiyaçlarına yetmesi imkansız birde onu 4 bin e çekerek zaten vermiyor gibi birşey olacak,aslında buradaki asıl konu pahalı hayat şartları,işsizlik ve buna yetişmeye çalışan insanlar,babayı suçlamakta kolay anneyi suçlamakta kolay ama bazen suçlu iki tarafta olmayabiliyor bu gibi durumlarda konuşularak halledilmesi plan yapılıp o doğrultuda ilerlenmesi çocuk için çok daha sağlıklı olur bence.Eski eşimle anlaşmalı olarak boşandık. Kızım 7 yaşında bu yıl 2. sınıfa başlayacak. Aylık 8 bin tl sadece kızıma ödüyor kendim nafaka talep etmemiştim. Ama son aylarda hep eksik ve geç yatırmaya çalıştı. Bende ödemezsen icraya vericem dedim. Oda fırın gibi günlük işlerde çalıştığını ve ayağında ülser olduğu için ayakta çalışamadığını sigortası ve sabit geliri olmadığını belirterek nafakayı 4 bin tl olarak ödemeyi istemiş. Ben çalışmıyorum şuan işten ayrılalı 1 ay oldu asgari ücret çalışıyordum. Aile evinde kalıyorum. Sizde nafaka düşer mi böyle bir durumda? Böyle birşey yaşayan var mı?
E sende eşinin çocuğuna para vermesini istemiyordun sanki ? boşandınız mı?Sadece fırından aylık geliri 72bin tl.
Kuryelikten de güzel bir gelir vardır.
En az bunun aylık geliri 100bin tl. Çocuğuna vereceği 8bin liraya mı takmış kafayı. Ay bide boşanmış her erkeğin ağzında şu cümle benden aldığın paralarla başka adamın altına yatıyosun hepsi rezillik daniskası
Avukatla konuştum faturalar biriktir dedi birde fırında çalışıyorsa ne kadar veriliyorsa fırıncılar derneğine sorar bunu gösteririz dedi. Bakalım 3 ay sonra dava olacak. İki işte çalıştığını ispat edemiyorum ne yazıkki
Çalışırken resimlerini çek elinde kanıt olsun, ya da birisine çektir.Yok ayağında evet rahatsızlık var ama şuan sigorta olmadan hem kuryelik yapıyor hemde fırında günlük 3 bin tl alıyor. Çocuğuna nafaka vermemek için de yalan söylüyor.
bu söylediklerinizin sigortasız adamdan çocuk yapmakla ne ilgisi var?başımıza neler geldi hayatın ne sillelerini yedik de konuşuyoruz işte
evet evlenirsin hayatın içinde düşersin kalkarsın bir şekilde yolunu bulmaya çalışırsın
çocuğundan 4 bini sakınan adam acaba öncesinde çok sorumluluk sahibidir de sonradan mı böyle olmuştur
yoksa perşembenin gelişi çarşambadan belli midir
Fırıncılar odası ne kadar maas aldığını bilmez ki ki sigortası yok calıştığı fırında sigortasız calıştığı için evet biz de çalışıyor demez kendi başları derde girsin istemez.Avukatla konuştum faturalar biriktir dedi birde fırında çalışıyorsa ne kadar veriliyorsa fırıncılar derneğine sorar bunu gösteririz dedi. Bakalım 3 ay sonra dava olacak. İki işte çalıştığını ispat edemiyorum ne yazıkki
Benim nafakadan dolayı isyanım yoktu. Ki zaten çok iyi bir nafaka veriyodu çocuğunaE sende eşinin çocuğuna para vermesini istemiyordun sanki ? boşandınız mı?
Merhaba nafaka benim uzmanlık alanım. En önemli detay anlaşarak boşanmış olmanız yani bu nafakaya mahkeme karar vermedi esasen protokol yaptınız, sulh oldunuz ve mahkeme yalnızca ilama geçti.Eski eşimle anlaşmalı olarak boşandık. Kızım 7 yaşında bu yıl 2. sınıfa başlayacak. Aylık 8 bin tl sadece kızıma ödüyor kendim nafaka talep etmemiştim. Ama son aylarda hep eksik ve geç yatırmaya çalıştı. Bende ödemezsen icraya vericem dedim. Oda fırın gibi günlük işlerde çalıştığını ve ayağında ülser olduğu için ayakta çalışamadığını sigortası ve sabit geliri olmadığını belirterek nafakayı 4 bin tl olarak ödemeyi istemiş. Ben çalışmıyorum şuan işten ayrılalı 1 ay oldu asgari ücret çalışıyordum. Aile evinde kalıyorum. Sizde nafaka düşer mi böyle bir durumda? Böyle birşey yaşayan var mı?
Derdini anlatan bi kadına üstten bir dille “akıl” verdiğiniz için olabilir mi? Platformun adı zaten kadınlar kulübü. Yemediği halt kalmamış adama bi çift sözünüz yokken her zamanki gibi mağdur suçlayıcı o dil iğreti gelmiştir bilinçli kadınlara. Bu yazdığınız bara gidip tacize uğrayan bi kadına o saatte barda ne işin vardı demek gibi. O kadar saçma yani.Bu yorumun nesi beğenilmedi? Dişi kuş bile en iyi erkek kuşu seçiyor. Bazıları kadınları hayır kurumu olarak görüyor herhalde.
Son cümlemde bir kadının en iyiyi seçme isteme hakkı olduğu, kimsenin vasat altı oğullarına annelik damızlık yapma mecburiyetleri olmadığı anlamına gelen,Derdini anlatan bi kadına üstten bir dille “akıl” verdiğiniz için olabilir mi? Platformun adı zaten kadınlar kulübü. Yemediği halt kalmamış adama bi çift sözünüz yokken her zamanki gibi mağdur suçlayıcı o dil iğreti gelmiştir bilinçli kadınlara. Bu yazdığınız bara gidip tacize uğrayan bi kadına o saatte barda ne işin vardı demek gibi. O kadar saçma yani.
bu cümle var. Üyeye neden en iyisini seçmedin demediğim gayet ortada. Alıntıladığım yoruma verdiğim o yanıtın, sigortasız çalışan vasat altı adamların da seçilebilir olduğunu düşünen kitle tarafından beğenilmediğini düşünerek yazdım. Benim bakış açım buydu. Kimseye akıl vermedim. Alıntıladığım yorum bana ait değil.Bazıları kadınları hayır kurumu olarak görüyor herhalde.