• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski eşim para çalıyormuş

Yok canım bişey olmaz.Hadi oldu amcası azmettirici olarak senin adını verdi,görüşüne başvurulmak üzere çağrıldın,anlatırsın eşinin sana yaptıklarını(varsa tabi) benim eşim budur onu da bana karşı amcası mi azmettirdi dersin .... boşver

Ya beni suça yardımdan falan bişeyler yaparlar diye korkuyorum benim haberim yoktu

yardımla ilgili ne dedili var ki elinde? o paranın çalıntı olduğunu bile bile yeseniz ne olacaktı sanki hakim haram yemekten içeri mi atacaktı? bişey olmaz merak etme. sinirlenmiş aramış boş boş konuşmuş. ararsa açma bi daha.

Benim haberim yok git kim çaldıysa onu ara bi daha beni rahatsız etme de kapat yüzüne

Kocam amcasının dükkanında çalışıyordu amcası bugün kameraları sıfırlatmaya kameracı çağırmış kayıtlara bakarken kocamın kasadan defalarca kez para aldığına şahit olmuş beni aradı seni de şikayet edicem diye benim haberim yoktu diyorum sen de görürsün diyo ama ben çalmadım girmedim bile oraya düzgünce ben yargılanır mıyım hırsız ilan edildim resmen
Sana hiçbir şey olmaz. eşin ne zaman işten çıktı? benim bildiğim güvenlik kameralarının kayıtları kendiliğinden silinir zaten eğer özel bir sistem değilse.
acaba yeğeninden alamadığı paraları gelininden mi almaya çalışıyor?

Senin düğün paralarının nereye gittiği de anlaşıldı böylelikle.. Kocan olacak deyyus araklamış üçer beşer..

Sana hiçbir şey olmaz. eşin ne zaman işten çıktı? benim bildiğim güvenlik kameralarının kayıtları kendiliğinden silinir zaten eğer özel bir sistem değilse.
acaba yeğeninden alamadığı paraları gelininden mi almaya çalışıyor?

Senin düğün paralarının nereye gittiği de anlaşıldı böylelikle.. Kocan olacak deyyus araklamış üçer beşer..
Beni arıyor çok kötüyüm lütfen buluşalım diye bende ettiğim beddualar vurmuştur beter ol arama beni hırsız dedim kapadım

Beni arıyor çok kötüyüm lütfen buluşalım diye bende ettiğim beddualar vurmuştur beter ol arama beni hırsız dedim kapadım

Gitme sakın sürünsün pislik..
Direncin kırılırsa seni gece vakti saçlarından nasıl sürüklediğini, komşunun karşısında nasıl utandığını hatırla yeter..

Iyi ki ayrılmışsın sana bisey yapamazsenin kaydin mi var sanki sacmalamasin .Eski Esin de ne cins cikti be

Suç kişiseldir ancak öyle kuru kutuya tehdit eder asla kabul etme ve iftira dan dava açacağını telefon görüşmelerinin kayıt yaptırdığını mutlaka belirt

Hic bir sey olmaz.
Bizim sirkette bir kadin 325 bin tl calmis kendi itiraf etti.
Isten cikartildi.
Kocasi bizde calismaya devam ediyor.

Oyle amcasinin dukkani tarzi bir yer de degil. 82 ulkede faaliyet gosteren koskoca sirket.

Hic bir sey olmaz.
Bizim sirkette bir kadin 325 bin tl calmis kendi itiraf etti.
Isten cikartildi.
Kocasi bizde calismaya devam ediyor.

Oyle amcasinin dukkani tarzi bir yer de degil. 82 ulkede faaliyet gosteren koskoca sirket.
325 binlira çalmış peki parayı geri iade ettimi ve şikayet edilmedi mi sadece işten mi çıkardılar.

Kocam amcasının dükkanında çalışıyordu amcası bugün kameraları sıfırlatmaya kameracı çağırmış kayıtlara bakarken kocamın kasadan defalarca kez para aldığına şahit olmuş beni aradı seni de şikayet edicem diye benim haberim yoktu diyorum sen de görürsün diyo ama ben çalmadım girmedim bile oraya düzgünce ben yargılanır mıyım hırsız ilan edildim resmen
Daha boşanmadan neden eski kocam diyorsun

Eşiyim ya sen biliyorsundur ne kadar almış kasadan söyle diyor ne zaman almış diyorum bilmiyorum diyorum sen iyi biliyorsun diyor ben birlikteyken onunla hiç dikkat etmedim fark etmedim belki benden ayrı kaldığı dönemde yaptı onu da bilmiyorum kimseye ailesinden ayrılacağımızı söylememiş başıma bela oldu resmen
O aileden kimseyle muhatap olma artik, acma ya da kapat direkt onlardan biri olunca.. Kışkırtıp kotu seyler soyletmeye çalışıyorlar, kaydediyorlar belki? Mesaj filan aman diyeyim yazma, kotu bi kelime edersin, aleyhine kullanirlar..
Ayrıca sana dava filan acamaz, goruntulerde belli kimin yaptigi.. Sen de iftira davasi acarsin o zaman.. Korkma..
Ailen nasil davraniyor sana? Geri don filan demiyorlardir insaAllah..

Back
X