- 4 Aralık 2012
- 1.638
- 1.491
- 333
- Konu Sahibi Merdumgirizz
Görüntülerde yoksunki cnm neyin yardımı olacak.Ya beni suça yardımdan falan bişeyler yaparlar diye korkuyorum benim haberim yoktu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Görüntülerde yoksunki cnm neyin yardımı olacak.Ya beni suça yardımdan falan bişeyler yaparlar diye korkuyorum benim haberim yoktu
EvetYani ozaman 5 aylık kocanız olan kendisi dimi?Bu ilk evliliğiniz.
Ya beni suça yardımdan falan bişeyler yaparlar diye korkuyorum benim haberim yoktu
Sana hiçbir şey olmaz. eşin ne zaman işten çıktı? benim bildiğim güvenlik kameralarının kayıtları kendiliğinden silinir zaten eğer özel bir sistem değilse.Kocam amcasının dükkanında çalışıyordu amcası bugün kameraları sıfırlatmaya kameracı çağırmış kayıtlara bakarken kocamın kasadan defalarca kez para aldığına şahit olmuş beni aradı seni de şikayet edicem diye benim haberim yoktu diyorum sen de görürsün diyo ama ben çalmadım girmedim bile oraya düzgünce ben yargılanır mıyım hırsız ilan edildim resmen
Sana hiçbir şey olmaz. eşin ne zaman işten çıktı? benim bildiğim güvenlik kameralarının kayıtları kendiliğinden silinir zaten eğer özel bir sistem değilse.
acaba yeğeninden alamadığı paraları gelininden mi almaya çalışıyor?
Beni arıyor çok kötüyüm lütfen buluşalım diye bende ettiğim beddualar vurmuştur beter ol arama beni hırsız dedim kapadımSenin düğün paralarının nereye gittiği de anlaşıldı böylelikle.. Kocan olacak deyyus araklamış üçer beşer..
Beni arıyor çok kötüyüm lütfen buluşalım diye bende ettiğim beddualar vurmuştur beter ol arama beni hırsız dedim kapadım
325 binlira çalmış peki parayı geri iade ettimi ve şikayet edilmedi mi sadece işten mi çıkardılar.Hic bir sey olmaz.
Bizim sirkette bir kadin 325 bin tl calmis kendi itiraf etti.
Isten cikartildi.
Kocasi bizde calismaya devam ediyor.
Oyle amcasinin dukkani tarzi bir yer de degil. 82 ulkede faaliyet gosteren koskoca sirket.
Daha boşanmadan neden eski kocam diyorsunKocam amcasının dükkanında çalışıyordu amcası bugün kameraları sıfırlatmaya kameracı çağırmış kayıtlara bakarken kocamın kasadan defalarca kez para aldığına şahit olmuş beni aradı seni de şikayet edicem diye benim haberim yoktu diyorum sen de görürsün diyo ama ben çalmadım girmedim bile oraya düzgünce ben yargılanır mıyım hırsız ilan edildim resmen
O aileden kimseyle muhatap olma artik, acma ya da kapat direkt onlardan biri olunca.. Kışkırtıp kotu seyler soyletmeye çalışıyorlar, kaydediyorlar belki? Mesaj filan aman diyeyim yazma, kotu bi kelime edersin, aleyhine kullanirlar..Eşiyim ya sen biliyorsundur ne kadar almış kasadan söyle diyor ne zaman almış diyorum bilmiyorum diyorum sen iyi biliyorsun diyor ben birlikteyken onunla hiç dikkat etmedim fark etmedim belki benden ayrı kaldığı dönemde yaptı onu da bilmiyorum kimseye ailesinden ayrılacağımızı söylememiş başıma bela oldu resmen