• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski eşim para çalıyormuş

Hic bir sey olmaz.
Bizim sirkette bir kadin 325 bin tl calmis kendi itiraf etti.
Isten cikartildi.
Kocasi bizde calismaya devam ediyor.

Oyle amcasinin dukkani tarzi bir yer de degil. 82 ulkede faaliyet gosteren koskoca sirket.

Eee sonra ne oldu? 325 bin öyle gitti mi yani? Kadını şikayet etmediler mi? Kocası nasıl hala orada. Olaylara gel

Bu adamı boşamak için daha ne kadar beklemeyi düşünüyorsun? Yetmedi mi yani gerçekten ömür geçer mi sence böyle biriyle ?

Eee sonra ne oldu? 325 bin öyle gitti mi yani? Kadını şikayet etmediler mi? Kocası nasıl hala orada. Olaylara gel

Kadini sikayet etmediler. Siciline bile gecirmediler.
Esi hala calisiyor cunku esini ne diyip cikartacaklar? Esiyle ilgili kanitlanmis bir sey yok ki. Bu sefer adam dava acsa sirket haksiz cikacak.

Kadin suan rakip firmada ise basladi bile. Cikis ve girisinin arasi 1 hafta.

Bir daha herhangi bir konuda sorun yasarsam yoneticilerime "tamam bir daha karsiniza 325 bin lira caldim diye gelirim. Daha iyi bir muameleyi o durumda hakediyoruz anlasilan" diyecegim.

Evlendigin andan beri esinle ilgili konu aciyorsun. Yahu sen bu adami tanimadan mi evlendin? Adamin elle tutulur hicbir seyi yok!

Hirsizligi yapan esin. Tedirgin olacak birsey yok. Adam sana hesap soracagina esine sorsun.

Tek bir kelime daha ederse iftira davasi acicam de.

Bu arada eski esim demissin ama bisanma davasi actin mi ki sen?

Sen sanki geçenlerde kuzeninin telefon vs. borçlarını ödemiş demiştin eşinden için.Onları almış olmasın vermedilerse,ne kadar aldıgı belli mi yani.Demek ki farkedilemeyecek kadar almış.Ne biçim aile bunlar eşin ayrı bir tip akrabaları ayrı bir tip.Başına çok çorap örerdi iyi kurtuluyorsun.Çok paragöz bir aileye benziyorlar.

Evlendigin andan beri esinle ilgili konu aciyorsun. Yahu sen bu adami tanimadan mi evlendin? Adamin elle tutulur hicbir seyi yok!

Hirsizligi yapan esin. Tedirgin olacak birsey yok. Adam sana hesap soracagina esine sorsun.

Tek bir kelime daha ederse iftira davasi acicam de.

Bu arada eski esim demissin ama bisanma davasi actin mi ki sen?
Ben aile terapistimizle görüştüm bipolar kişilik bozukluğu var diyor çift kişilikli adam

Eşiyim ya sen biliyorsundur ne kadar almış kasadan söyle diyor ne zaman almış diyorum bilmiyorum diyorum sen iyi biliyorsun diyor ben birlikteyken onunla hiç dikkat etmedim fark etmedim belki benden ayrı kaldığı dönemde yaptı onu da bilmiyorum kimseye ailesinden ayrılacağımızı söylememiş başıma bela oldu resmen
Sen niye bu kadar telaşlandın onu anlamadım? Veya adam niye ısrarla seni de polise verecem diyor? Açıkçası biz burdaki konularda ne yazdıysanız o kadarını bilip yorum yazabiliriz ama bu adli bir konu. Ne bilelim öncesini sonrasını? Kocan alenen amcasının kasasından kameraların karşısında para götüren biriyse ne bileyim madde bağımlılığı olabilir, kumarbaz olabilir. Tefecilere borcu olabilir. Sen bilmiyceksin de biz mi bilecez bunları. Zaten amca bey bu zamana kadar hiç mi para eksildiğini anlamamış da tesadüfen kamera kayıtları silinirken görüyor? Görünüyorsa eski kocan görünüyor sana ne? Burda konu açman tamam da "beni yargılarlar mı" diye soruyorsun. Komik olma lütfen

Sen niye bu kadar telaşlandın onu anlamadım? Veya adam niye ısrarla seni de polise verecem diyor? Açıkçası biz burdaki konularda ne yazdıysanız o kadarını bilip yorum yazabiliriz ama bu adli bir konu. Ne bilelim öncesini sonrasını? Kocan alenen amcasının kasasından kameraların karşısında para götüren biriyse ne bileyim madde bağımlılığı olabilir, kumarbaz olabilir. Tefecilere borcu olabilir. Sen bilmiyceksin de biz mi bilecez bunları. Zaten amca bey bu zamana kadar hiç mi para eksildiğini anlamamış da tesadüfen kamera kayıtları silinirken görüyor? Görünüyorsa eski kocan görünüyor sana ne? Burda konu açman tamam da "beni yargılarlar mı" diye soruyorsun. Komik olma lütfen
İddia çok oynamış bi dönem kesin o ara aldı
İşte amcası da bana böyle yaklaşıyor sen bilemeyeceksin de biz mi bileceğiz diye ama ben gerçekten bilmiyorum o dükkana girmişliğim bile 5 ayda 5 kere kasanın yakınında bile bulunmadım

İddia çok oynamış bi dönem kesin o ara aldı
İşte amcası da bana böyle yaklaşıyor sen bilemeyeceksin de biz mi bileceğiz diye ama ben gerçekten bilmiyorum o dükkana girmişliğim bile 5 ayda 5 kere kasanın yakınında bile bulunmadım
Tatlım sen bilirsin bilemezsin orası ayrı da, korkma ya, birşey yapamazlar. Kendinden eminsen, bana iftira edemezsiniz diye sen diklen. Derdi neyse gitsin kocana sorsun ( bu arada boşanma oldu mu bilmiyorum). Sonra da bunlara kesinlikle yüz verme, çirkef insanlardan korkarım, işin içine bir de hırsızlık gibi suçlar giriyorsa başına bela etme. İzini kaybettir. İnşallah sıfırdan temiz bir sayfa açarsın

Seni suçlayabilmesi için elinde kanıtı olması lazım, yoksa hiçbişi çıkmaz . Rahatsız ederse arayıp beni bir daha ararsan rahatsız edersen savcılığa şikayette bulunurum de.

Kadini sikayet etmediler. Siciline bile gecirmediler.
Esi hala calisiyor cunku esini ne diyip cikartacaklar? Esiyle ilgili kanitlanmis bir sey yok ki. Bu sefer adam dava acsa sirket haksiz cikacak.

Kadin suan rakip firmada ise basladi bile. Cikis ve girisinin arasi 1 hafta.

Bir daha herhangi bir konuda sorun yasarsam yoneticilerime "tamam bir daha karsiniza 325 bin lira caldim diye gelirim. Daha iyi bir muameleyi o durumda hakediyoruz anlasilan" diyecegim.

Kocasını istifaya zorlayabilirlerdi. Karı koca bir giderlerdi. Kadını şikayet etme tehdidiyle herşey yapılırdı. Başka şeyler var demektir bu.

Kocasını istifaya zorlayabilirlerdi. Karı koca bir giderlerdi. Kadını şikayet etme tehdidiyle herşey yapılırdı. Başka şeyler var demektir bu.

Tehdit mi ve istifaya zorlama mi?
Bunu bir belgelerlerse sirketin nasil karalanacigini dusunmek bile istemem.

Mobbing davalarini hic incelediniz mi bilmem. Sirketin amaci kardir. 325 bin tl kurtarmak icin adini karalayip kat kat misli tazminat odemez.

Siz basbaya diyorsunuz ki karisi para caldi diye adama yuklensin sirket. Bence cok yanlis.

Back
X