- 16 Şubat 2025
- 589
- 164
- 18
- 34
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
Allah akıl fikir versin bizler ne yiyoruz da böyle oluyoruz binlerce kişi tvlere çıkıyor işte böyle git acilen destek al sen normal değilsin zatenEski eşim kendine sevgili bulmustu simdi kadina sadece arkadasim diyor, tatile gitmişler, hatta kadını uçakla samsuna bile getirmişti.kizmayin ama depresyona girdim.eski eşime defalarca mesaj attım o kadını bırak diye, agladim.sizladim.dun telefon açtı.ben sandım ki güzel konuşacak, bana sinirli sinirli bak hep hata yapıyorsun, geçmişte de bunu yapmıştın.yok o kadına sakin mesaj atma,o benim sadece arkadaşım galan diyor.kadini face den buldum ama mesaj atmadım atmam.kadinin bir suçu yok ki.neyse evlenmeyi bu sefer isteyip istemedigiki sordu istiyorum dedim.artik vok bunaldım maddi manevi.
Sabah günaydın dedim ve bana lütfen sert konuşma.dedim.neyse beni aradı ve 400000 lira borç istedi.bir miktar para var biliyor.dusuney8m dedim.defalarca aradı.veremem o kadin versin.tatillere gidip villa tutarken kadini buraya getirip ozel araba kıralarken düşünecektin dedim.yok arsa almış inanılmaz sıkışmış.parayi vermezsen düğün haberimi alırsın dedi.daha once de kredi çektirip üzerime ev aldıracak hayir dedim.huzurum kalmadı ama.bosaninca da maddi man3vi birsuru zorluk yasadim cok yalniz hissettim evlilik anim daha iyiydi diye düşünmüştüm.acaba parayı verip evlensem mi diye de düşündüm.daha once aldığı borçları zamanında verdi ama tutar bi sefer cok yüksek.kisacasi ben bu adamı ıstiyorum ne yapmalı nasil dusunmeliyim
Başlık parasıŞimdi 400000 vermezseniz başkasıyla evlenecek, 400000 verirseniz sizinle evlenecek öyle mi ben anlamadım?
En azindan Nihal'in aldigi Behlul'duParayla koca mı alacaksın? Aşkı memnu Nihal bir, sen iki.
Bu durumun icinde olmayi kendi istiyor?neden herkes uzerinize gitmis gercekten anlamiyorum sanki bu durumun icinde siz olmak istemissiniz gibi varsa eski konularinizi okumadim ama ne olursa olsun boyle hurra diye bir kadinin uzerine gidilmemeli. kalmis oldugunuz durum uzucu gercekten ama gozlerinizi acmaniz lazim cunku suistimal ediliyorsunuz, duygulariniz kullaniyor bahsettiginiz meblag kucuk degil o yuzden forumda degil yakinlarinizdan manevi destek isteyin
ben eski konularini bilmiyorum dedigim gibi okumadim gerekte duymuyorum, bir kisinin uzerine bu kadar acimasizca gidilmesini dogru bulmuyorum yalnizca. yasanilan durumda istismar var orasi fazlasiyla belli hanimefendi saglikli kararlar veremiyor konunun basini okumak yetiyor zaten bunu anlamak.Bu durumun icinde olmayi kendi istiyor?
Yakinlari daha ne kadar manevi destek olacak? Senelerdir çocuğuna anne babasi bakiyor, is yerlerinde rahat duramadigi icin ucuncu kez tayin aldirmak zorunda kaldi, anne babasi pesinden sehir degistirdi çocuğuna bakmak icin çünkü cocuk evde tek kalmaktan korkarim dedigi halde ilcede degil merkezde ev tuttu, cocuk saatlerce tek kalamayacagi icin koca koca insanlar evini bırakıp tayin aldigi sehre geldi. Daha saymiyorum seneler içinde olan biteni.
Bu arada eski esi cocuk benden degil diye kavga çıkardı, konu sahibinin babasini dovdu.
O parayla kadına düğün yapacak. Sakın vermeYa gerçekten bunu yasadim ve bu adama takmış durumdayım.sesini duymak bile beni mutlu ediyor.onsuz yapamıyorum
Tedavi olsan iyi olur manipüle eden bir adama daha kaç yıl boyun egeceksin adam zaafinizi anlamış yazık etmeyinEski eşim kendine sevgili bulmustu simdi kadina sadece arkadasim diyor, tatile gitmişler, hatta kadını uçakla samsuna bile getirmişti.kizmayin ama depresyona girdim.eski eşime defalarca mesaj attım o kadını bırak diye, agladim.sizladim.dun telefon açtı.ben sandım ki güzel konuşacak, bana sinirli sinirli bak hep hata yapıyorsun, geçmişte de bunu yapmıştın.yok o kadına sakin mesaj atma,o benim sadece arkadaşım galan diyor.kadini face den buldum ama mesaj atmadım atmam.kadinin bir suçu yok ki.neyse evlenmeyi bu sefer isteyip istemedigiki sordu istiyorum dedim.artik vok bunaldım maddi manevi.
Sabah günaydın dedim ve bana lütfen sert konuşma.dedim.neyse beni aradı ve 400000 lira borç istedi.bir miktar para var biliyor.dusuney8m dedim.defalarca aradı.veremem o kadin versin.tatillere gidip villa tutarken kadini buraya getirip ozel araba kıralarken düşünecektin dedim.yok arsa almış inanılmaz sıkışmış.parayi vermezsen düğün haberimi alırsın dedi.daha once de kredi çektirip üzerime ev aldıracak hayir dedim.huzurum kalmadı ama.bosaninca da maddi man3vi birsuru zorluk yasadim cok yalniz hissettim evlilik anim daha iyiydi diye düşünmüştüm.acaba parayı verip evlensem mi diye de düşündüm.daha once aldığı borçları zamanında verdi ama tutar bi sefer cok yüksek.kisacasi ben bu adamı ıstiyorum ne yapmalı nasil dusunmeliyim
Adamda bunun farkında bilerek istiyor başkalarıyla yiyecek kesinlikle vermeyin !..Ya gerçekten bunu yasadim ve bu adama takmış durumdayım.sesini duymak bile beni mutlu ediyor.onsuz yapamıyorum
Bu kaçıncı sağlıklı karar veremeyişi biz unuttuk. Sağlıklı karar verme gibi bir derdi yok. İçinde bulunduğu çukurdan garip bir şekilde memnun, orda yıllar geçirdi.ben eski konularini bilmiyorum dedigim gibi okumadim gerekte duymuyorum, bir kisinin uzerine bu kadar acimasizca gidilmesini dogru bulmuyorum yalnizca. yasanilan durumda istismar var orasi fazlasiyla belli hanimefendi saglikli kararlar veremiyor konunun basini okumak yetiyor zaten bunu anlamak.
Valla hasbel kadar memur olmus dua etsin.Vajinismus bu kadın, böyle bir şekilde hamile kaldı ve doğurdu. Bu yüzden dayak yedi, adam şüphelendi çocuk benden değil dedi. Böyle uzun yıllar geçirdi, sırf bunun için bile tek doktora gitmedi. Siz bu şekilde yaşayabilir misiniz? Kadın yaşıyor. Bu daha hiçbir şey. Her gittiği yerde rahat durmuyor sonra mobinge uğruyorum diye ağlıyor, hem millete hem kendine hayatı zehir ediyor, her ayrıldığı yerde kurtulduk diye göbek atıyo insanlar. Böyle biri Pamuk. Ne yapabilirsin ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?