- 20 Ocak 2015
- 9.733
- 14.405
- 448
- 41
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
Ya evi ucuz diye tutmadı ilçede sanırım is yeri orada sıkılırım diye tuttu. Hafta sonu hepi topu evde olacağı zamandı. Ama ucuz diye sobali evde zorlana zorlana oturdu.ben bu hikayenin sonunu merak ediyorum.
pamuk parayı mı daha çok seviyor eski eşini mi?
ucuz diye işe uzak yerden ev tutan çocuğun okul sonrası evde korkarım tek kalmaya demesine aldırış etmeyen
paraya kıyıp aldığı bilgisayar için pişmanlık duyup bir hafta burda söylenen
ucuz diye online terapi alan
zamanında ucuz diye sobalı evler bakan
Başkasından ilgi görse unutacak aslında, öyle konuları var.Ya evi ucuz diye tutmadı ilçede sanırım is yeri orada sıkılırım diye tuttu. Hafta sonu hepi topu evde olacağı zamandı. Ama ucuz diye sobali evde zorlana zorlana oturdu.
Kızıyorum konu sahibine ama üzülmüyorum da hayatina eşinden başkası girmemiş ve başkası olmayacağını biliyor. Geçen Mayıs'ta evlenmek istedi kabul etmedim demişti yine para işleriyle kandırdı adam sanırım. Geçen Mayısta evlenmek istemiyordu şimdi ne değişti. Atak dönemleri mi yaşıyor anlayamıyorum.
Adam vermezsen parayı evlenirim bak diyor ,kadinin umrunda değil o cümlenin derinliği ,kandiriliyor .
Evet bende bunu düşünüyorum ama kadın iliski nedir, nasıl yaşanır ve başlanır bilmiyor ki. Valla cok kizilacak konuları var ama o bence sevilmek istiyorBaşkasından ilgi görse unutacak aslında, öyle konuları var.
Kendi koyduğu sınırlarda sevilmek istiyor. Bu adamla vajinismusa rağmen epey evli kaldılar, bu şekilde çocuk bile yaptılar. Bu konuda en ufak gelişmeye açık değil. 40 yaşinda kadınla kim pastanede keşkül kaşıklamak ister ki hem de ömür boyu?Evet bende bunu düşünüyorum ama kadın iliski nedir, nasıl yaşanır ve başlanır bilmiyor ki. Valla cok kizilacak konuları var ama o bence sevilmek istiyor
Parayı versende vermesende bir düğün haberi alacaksın ama parayı verirsen düğünü sen yapmış olacaksın kocanla o kadına seçim senin.Ya gerçekten bunu yasadim ve bu adama takmış durumdayım.sesini duymak bile beni mutlu ediyor.onsuz yapamıyorum
Vajinismusu olan kadin neden bu kadar evlilige merakli ki, o da bir tuhaf.Kendi koyduğu sınırlarda sevilmek istiyor. Bu adamla vajinismusa rağmen epey evli kaldılar, bu şekilde çocuk bile yaptılar. Bu konuda en ufak gelişmeye açık değil. 40 yaşinda kadınla kim pastanede keşkül kaşıklamak ister ki hem de ömür boyu?
Yalnızlık.Vajinismusu olan kadin neden bu kadar evlilige merakli ki, o da bir tuhaf.
Memuriyetinde de devamlı soruşturma geçiriyormuşValla hasbel kadar memur olmus dua etsin.
Ozel sirketlerde saniye tutmazlardi bunu.
Asiri cimri.
Daha bir kac ay once param yok diye agliyordu.
Simdi 400 binim var diyor.
Cocuguna asla harcamaz.
Bir kapi kilidine bile verdigi para icin konu acti bu kadin.
Kafasi gidik gercekten.
Ama o normal oldugunu dusunuyor :)
Dalga geçiliyor mesela burada bile ama hakikaten gururu hiç incinmiyor.
Bu da değişik bir psikoloji demek ki.
Bana yapılsa sittin sene giremem kk'ya.
Ben arada görüyorum ama konularına çok hakim değilim. Yönetim kontrol etti mi, fake olabilir mi? Çok karikatürize bir karakter gibi geldi.Valla hasbel kadar memur olmus dua etsin.
Ozel sirketlerde saniye tutmazlardi bunu.
Asiri cimri.
Daha bir kac ay once param yok diye agliyordu.
Simdi 400 binim var diyor.
Cocuguna asla harcamaz.
Bir kapi kilidine bile verdigi para icin konu acti bu kadin.
Kafasi gidik gercekten.
Ama o normal oldugunu dusunuyor :)
Dalga geçiliyor mesela burada bile ama hakikaten gururu hiç incinmiyor.
Bu da değişik bir psikoloji demek ki.
Bana yapılsa sittin sene giremem kk'ya.
454552454 üyelikle geldi her seferinde de deşifre oldu ama dediğim gibi ne dersen de asla etki etmiyorBen arada görüyorum ama konularına çok hakim değilim. Yönetim kontrol etti mi, fake olabilir mi? Çok karikatürize bir karakter gibi geldi.
Biz burda huni ile hamile kalan vajinusmus hastaları gördükVajinismusu olan kadin neden bu kadar evlilige merakli ki, o da bir tuhaf.
Aslında bence ailede hatalı, akrabamizin böyle bir kizi var çok samimiyiz çokda severiz aileyi.454552454 üyelikle geldi her seferinde de deşifre oldu ama dediğim gibi ne dersen de asla etki etmiyor
Mesela insanın biraz, bak biraz ! diyorum gururu incinir, utanması olur.
Alay ediyorlar, dalgaya alıyorlar az kenara çekileyim saçma sapan sorular dertlerle kendime güldürmeyeyim diye düşünür ama pamuk bunu asla düşünmüyor
Bilmiyorum bana böyle muamele edilse hem sosyal çevremden hem de sanaldan ben yapamam ya
Gerçekten yapamam, gurur denilen şey çok kıymetli.
İşyerinde de suratına söylüyorlar ne olduğunu ama onun yine gururu icnmiyor :)
Değişik bir karakter.
Çevremde çok az kişide gördüm bunu ama onların en azından bazı durumlarda kenara çekildiklerini gördüm, ortaya çıkmıyorlar artık ama pamukta bu yok.
Aşırı mantıksız ve muhakeme yetenegi olmayan bir kadın
Çocugu da bu yüzden telef oluyor.
Umurunda bile değil çocuk evde korkacak, tek kalacak felan
Aklına ilk eseni mantıklı mı mantıksız mı düşünmeden yapıyor.
Düşün ki kapısına taktıgı kilitin fiyatını burada soran bir kadın :)
Zaten forumda mimlilerden bir bu var bir de zorunlu diye bir bayan
İkisinin de zeka seviyelerinde (hakaret etmek için söylemiyorum) ciddi sorunları var ama işte kabul etmiyorlar :)
Ev sahipleriyle hep sorun yaşadı.
İş yerlerinden hep sorunlu ayrıldı.
Eşiyle de hep sorun yaşadı hatta eşine babasını dövdürdü, babam hak etti bile dedi.
Ama yazık o aile bu kadının mantıklı bir işi olmadıgını bildiği için torunları telef olmasın diye peşinde geziyorlar.
Vallahi yine iyi aile.
Neyse işte özet olarak pamuk bu yani, hayatının özeti hep böyle saçma sapan işler güçler işte.
Ayni kisi galibaBiz burda huni ile hamile kalan vajinusmus hastaları gördükbu en azindan evlenmek istiyo
Önce nikah sonra para desin bariAy verüstüne evlen.
Gına gelmişti tiktok ece sayesinde gördüm konu açıyorum diyenlerden. Evlen ve paranı ver bol bol aksiyonlu konularla gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?