Eski esim para istedi

Yazmayın bu şekilde .pamuk ciddi algılar bunu .o potansiyelde .

400.000e koca mi aliniyor?

Aaannneee koş altin bozduruyoruzzzz
Bı nevi başlık parası gibi yuz gorumlugu gibi de olabilir mi olur valla
Adam cin gibi valla takdir ettim parayi verene kaçarim demiş daha ne kendine değer bicmis la adam yemin ederim okudukça bı gülme geliyo

Yazmayın bu şekilde .pamuk ciddi algılar bunu .o potansiyelde .
Bütün üyelere söyleyelim o zaman tek ver diyen ben değilim artı ben en sonda net yorumumu yaptım ha çöpe at ha bu herife ver dedim.Zaten verecek laf olsun diye soruyor dediğiniz gibiyse .Neyi dinledi bunu dinlesin hem

şunun şurasında ocağa ne kaldı

Bu sevgi değil bağımlılık.
Sevgi böyle bir şey değil. Sizin muhakeme yeteneğiniz gitmiş. Eski eşiniz ona ne kadar bağımlı olduğunuzu bilip ona göre sizi yerin dibine batırmış.

Bakın gidin cafede bir gün otururken biriyle tanışın. Bu insan artığından daha hayırlı çıkar. Eski eşiniz sizi hiç sevmiyor, alay ediyor, tehdit ediyor. Bende boşanma aşamasındayım. Sizi anlıyorum. Yalnızlık zor. Hele ki birisinin eşi olmuşsanız daha zor. Ama dünyanın sonu değil.

Bir evlilikte sevilmemek nedir değer verilmemek nedir önemsenmemek nedir yaşamışsınız. Neden ikinci kez bile bile lades diyeceksiniz ki?

Siz eski eşinize bağımlısınız. Bu sevgi değil. Kendisini sevmeyen kimseyi sevemez. Muhakeme yeteneğiniz tamamen gitti. Sizi aldatmış birine nasıl güvenmeyi düşünüyorsunuz? Ya da ne yaparsan yap bana yine de gel, ne olursa olsun kabul ediyorum mu diyeceksiniz?

Sanırım bir buhran geçiriyorsunuz kesinlikle paranızı da vermeyin bu adamla da evlenmeyin adam sizi sevmiyor paranız için sizinle muhattap oluyor o para sizde olmasaydı bu adam size mesaj dahi atmazdı emin olun o parayla kendinize iş kurun lütfen kendinizi çöpe atmayın siz çöp değilsiniz

düğün haberimi alırsın dedi.
Ölüm haberini almayi tercih ederim tatlım! dedin inşallah?
Ama bakın bu kadar da bi erkeğin delisi olmak hoş değil, tavuk gibi yolunduğunla kalirsin. Vermem falan demişsin de iki tatlı söze kredi bile çekersin ustune, yapma kuzucugum, sadece bu şahsa diil, hayatına yeni girecek olan erkeklere de öyle para yedirme, uzerler seni. Mügeye çıkarsın demedi deme.

yorumunuza bayıldım

Son düzenleme:
Cocuk var.olay para da degil.onu seviyorum.ama defalarca para isteyince cok değersiz hissettim
Degersizsin zaten onun gözünde hem de bir hiçsin o kadar degersizsinki senin sevgini zaafını paraya cevirmeye calisiyor.Seni kullaniyor insan olarak cocugunun annesi olarak bile adam yerine koymuyor.Yalniz şunu soyleyeyim sen parayi vrrince degerli olacagini saniyorsan gülerim senin parani baska kadinlarla yiyecek seninlede evlenmeyecek evlense bile degisen birsey olmayacak yine aldatacak yine yuzune bakmayacak.Cok sinirlendim yanimda olsan silkelerdim seni

Ver ver çocuğun rızkını..
Senden esirgediği tatili eğlenceyi de senin verdiğin parayla başka kadınlarla yesin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…