- 25 Mart 2022
- 413
- 991
- 53
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
Hayatı ezberlemiş haliniz eski kocayı geri alabilmek için 400 bin hibe etme düşüncesi,anladık pekiSaygi diye de bisi yok, emek onemli degil, geliyor yirmi yaşında daha hayatını kazanmamış hayatını bilmeyen tanımayan biri bana yukarıdan konuşuyor.gercekten cok sinir bozucu.Hayati ezberledim ben.
Yirmi degil onbes yasinda biri bile kendisiyle tekrar evlenmek icin para isteyen eski kocasinin teklifini ciddi ciddi dusunen birine yukaridan konuşur.Saygi diye de bisi yok, emek onemli degil, geliyor yirmi yaşında daha hayatını kazanmamış hayatını bilmeyen tanımayan biri bana yukarıdan konuşuyor.gercekten cok sinir bozucu.Hayati ezberledim ben.
O biri değil, 12 senedir tanıdığım cocugumun babasi bana yardımcı olmusYirmi degil onbes yasinda biri bile kendisiyle tekrar evlenmek icin para isteyen eski kocasinin teklifini ciddi ciddi dusunen birine yukaridan konuşur.
Bence bunu "ben nasil sacmaliyorum ki 20lik kiz bile garipsiyor" diye öz eleştiri firsati olarak alın.
VermedimHayatı ezberlemiş haliniz eski kocayı geri alabilmek için 400 bin hibe etme düşüncesi,anladık peki
12 senedir tanıdığın çocuğunun babasının hayatında başka kadın var farkındasın değil mi?O biri değil, 12 senedir tanıdığım cocugumun babasi bana yardımcı olmus
Yok be öyle takılıyor biri çıkmaz kadin düşünsün12 senedir tanıdığın çocuğunun babasının hayatında başka kadın var farkındasın değil mi?
Cocugunuzun babasinin sizinle para karsiligi evlenmeyi onermesi normal yani. Peki. Iyi ki cocugu yapmak icin para istememis.O biri değil, 12 senedir tanıdığım cocugumun babasi bana yardımcı olmus
Evlilik içinde dr para istedi bekarken de para istedi bu ilk drgilCocugunuzun babasinin sizinle para karsiligi evlenmeyi onermesi normal yani. Peki. Iyi ki cocugu yapmak icin para istememis.
Cocuk istemiyordu su an. Olmaz diyordu ama cocuk hemen geldiCocugunuzun babasinin sizinle para karsiligi evlenmeyi onermesi normal yani. Peki. Iyi ki cocugu yapmak icin para istememis.
Artık boşandınız Pamuk, çocuğun için değil ama senin için o adam ''biri". Para yedirsen de gelmeyecek olan biri. Adam senle geçiyor dalgasını sen hala hayatında bi yere koyma derdindesin. Kimseye yaşından dem vurma lüksün yok, yirmi yaşındaki kız senden akıllı.O biri değil, 12 senedir tanıdığım cocugumun babasi bana yardımcı olmus
Neden dalga geçiyor.cunku o da olgunlaşmamış büyümemiş biri ve hala saçma sapan şeyler yapıyor ve bu benimle ilgili degilArtık boşandınız Pamuk, çocuğun için değil ama senin için o adam ''biri". Para yedirsen de gelmeyecek olan biri. Adam senle geçiyor dalgasını sen hala hayatında bi yere koyma derdindesin. Kimseye yaşından dem vurma lüksün yok, yirmi yaşındaki kız senden akıllı.
Yoo sizinle ilgili cunku insanlar size, sizin izin verdiginiz şekilde davranabilir. Eski esiniz onunla evlenmek icin uste para verebileceginizi dusunmese size bu sekilde yaklasamaz. Siz de sacma sapan seyler yaptığınız için tencere kapaksiniz aslında.Neden dalga geçiyor.cunku o da olgunlaşmamış büyümemiş biri ve hala saçma sapan şeyler yapıyor ve bu benimle ilgili degil
Ciddi adam düzgün adam yoluna bakar oyun oynamaz.duzgun biri değilYoo sizinle ilgili cunku insanlar size, sizin izin verdiginiz şekilde davranabilir. Eski esiniz onunla evlenmek icin uste para verebileceginizi dusunmese size bu sekilde yaklasamaz. Siz de sacma sapan seyler yaptığınız için tencere kapaksiniz aslında.
Normal bir insan bu teklife bir taraflariyla guler, siz ciddi ciddi ustunde dusundunuz.
Keşkül titretmesini sex anlamında söyledim kızHaaa cok yaşlıyım.herkes her yasi gorecek.nelere cevap veriyorum yaa.Allah herkesin kalbine göre versin.
Hey Allahim ya...hicbisiyin tam zamanı veya degil degil.bosverdim.olmasi gereken şeyler zaten olur.ayrica ilgilenmiyorum.bedensel ilişkiler itici geliyor.Keşkül titretmesini sex anlamında söyledim kız
yani yaşlısın anlamında değil bunların tam zamanı anlamında
Benim kendimi yaşlı hissetmem ve bunu ifade etmem farkli bisiKeşkül titretmesini sex anlamında söyledim kız
yani yaşlısın anlamında değil bunların tam zamanı anlamında
Hem şeyimin kılları beyazladı diyen sendin, biz yaş iması yapsak suçlu biz oluyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?