• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski esim para istedi

Adam da salak.
Seninle evlenecegim deyip alsaydi bari shdbavsvs
İç İşleri Bakanligindan gelecek mesaj:

Telefonda kendisini eski kocanız olarak tanıtıp, seninle evleneceğim diyerek para ve altın isteyenlere inanmayın. B002

neden herkes uzerinize gitmis gercekten anlamiyorum sanki bu durumun icinde siz olmak istemissiniz gibi varsa eski konularinizi okumadim ama ne olursa olsun boyle hurra diye bir kadinin uzerine gidilmemeli. kalmis oldugunuz durum uzucu gercekten ama gozlerinizi acmaniz lazim cunku suistimal ediliyorsunuz, duygulariniz kullaniyor bahsettiginiz meblag kucuk degil o yuzden forumda degil yakinlarinizdan manevi destek isteyin
Çünkü sürekli sürekli aynı konuyu açıyor çok uzun bir hikaye bu sürekli eski eş onun sevgilisi insanlar akıl verdi fikir verdi bir yerde yeter dedi bu yüzden şimdi siz bekleyin bir aya kalmaz gene açılır ne derseniz ne fikir verirseniz verin farketmez banada yazmışlar öyle yazma ciddiye alır böyle yazma bilmemneyie alır valla buyrun mantıklı yazın 5 sayfa isterseniz dinlemez konu sahibi

Çünkü sürekli sürekli aynı konuyu açıyor çok uzun bir hikaye bu sürekli eski eş onun sevgilisi insanlar akıl verdi fikir verdi bir yerde yeter dedi bu yüzden şimdi siz bekleyin bir aya kalmaz gene açılır ne derseniz ne fikir verirseniz verin farketmez banada yazmışlar öyle yazma ciddiye alır böyle yazma bilmemneyie alır valla buyrun mantıklı yazın 5 sayfa isterseniz dinlemez konu sahibi
simdi daha iyi anladim durumu ama yinede boyle istismar edilmesi gercekten uzucu ins farkindalik yasar

simdi daha iyi anladim durumu ama yinede boyle istismar edilmesi gercekten uzucu ins farkindalik yasar
Bende üzüldüm insanız ki ben genelde hep mümkün olduğu kadar empati yapıyorum fazla fazla fakat bende insanım robot değilim yaz yaz öner öner tamam insan kendi bilir dinlemek doğru bulmak asla zorunda değil hayat onun fakat bı yerden sonra ben dalga geçtiğini düşünüyorum bu kadar da olmaz diye bende empatimi çöpe atıyorum gayet normal yani

Back
X