- 9 Eylül 2013
- 12.129
- 27.928
- 798
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
Ayrica Nihali kandırıyorlardi seviyorum ediyorum diyeEn azindan Nihal'in aldigi Behlul'du![]()
Burada adam kandirmaya bile çalışmıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayrica Nihali kandırıyorlardi seviyorum ediyorum diyeEn azindan Nihal'in aldigi Behlul'du![]()
Adam da salak.Ayrica Nihali kandırıyorlardi seviyorum ediyorum diye
Yapsa yapar haniAdam da salak.
Seninle evlenecegim deyip alsaydi bari shdbavsvs
İç İşleri Bakanligindan gelecek mesaj:Adam da salak.
Seninle evlenecegim deyip alsaydi bari shdbavsvs
Çünkü sürekli sürekli aynı konuyu açıyor çok uzun bir hikaye bu sürekli eski eş onun sevgilisi insanlar akıl verdi fikir verdi bir yerde yeter dedi bu yüzden şimdi siz bekleyin bir aya kalmaz gene açılır ne derseniz ne fikir verirseniz verin farketmez banada yazmışlar öyle yazma ciddiye alır böyle yazma bilmemneyie alır valla buyrun mantıklı yazın 5 sayfa isterseniz dinlemez konu sahibineden herkes uzerinize gitmis gercekten anlamiyorum sanki bu durumun icinde siz olmak istemissiniz gibi varsa eski konularinizi okumadim ama ne olursa olsun boyle hurra diye bir kadinin uzerine gidilmemeli. kalmis oldugunuz durum uzucu gercekten ama gozlerinizi acmaniz lazim cunku suistimal ediliyorsunuz, duygulariniz kullaniyor bahsettiginiz meblag kucuk degil o yuzden forumda degil yakinlarinizdan manevi destek isteyin
Ona ragmen yine adamı istemeye, kafaya takmaya devam eder.Önce nikah sonra para desin bari
Bu gidişle konu sahibinin parasını o kadinla bir güzel ezecekler belli
Ednanın kendi kendiyle dünür oluşu pekiAyrica Nihali kandırıyorlardi seviyorum ediyorum diye
simdi daha iyi anladim durumu ama yinede boyle istismar edilmesi gercekten uzucu ins farkindalik yasarÇünkü sürekli sürekli aynı konuyu açıyor çok uzun bir hikaye bu sürekli eski eş onun sevgilisi insanlar akıl verdi fikir verdi bir yerde yeter dedi bu yüzden şimdi siz bekleyin bir aya kalmaz gene açılır ne derseniz ne fikir verirseniz verin farketmez banada yazmışlar öyle yazma ciddiye alır böyle yazma bilmemneyie alır valla buyrun mantıklı yazın 5 sayfa isterseniz dinlemez konu sahibi
Bende üzüldüm insanız ki ben genelde hep mümkün olduğu kadar empati yapıyorum fazla fazla fakat bende insanım robot değilim yaz yaz öner öner tamam insan kendi bilir dinlemek doğru bulmak asla zorunda değil hayat onun fakat bı yerden sonra ben dalga geçtiğini düşünüyorum bu kadar da olmaz diye bende empatimi çöpe atıyorum gayet normal yanisimdi daha iyi anladim durumu ama yinede boyle istismar edilmesi gercekten uzucu ins farkindalik yasar
şakamısın abla sen yani yargılamak istemezdim ama buda hani yargılanmicak gibi değil bende diyorum bana niye evlen diyip duruyo yani ben 20 yaşında bu cahilliğimle şu dediklerini demem ağzım açık okudum resmen vallahi pesEski eşim kendine sevgili bulmustu simdi kadina sadece arkadasim diyor, tatile gitmişler, hatta kadını uçakla samsuna bile getirmişti.kizmayin ama depresyona girdim.eski eşime defalarca mesaj attım o kadını bırak diye, agladim.sizladim.dun telefon açtı.ben sandım ki güzel konuşacak, bana sinirli sinirli bak hep hata yapıyorsun, geçmişte de bunu yapmıştın.yok o kadına sakin mesaj atma,o benim sadece arkadaşım galan diyor.kadini face den buldum ama mesaj atmadım atmam.kadinin bir suçu yok ki.neyse evlenmeyi bu sefer isteyip istemedigiki sordu istiyorum dedim.artik vok bunaldım maddi manevi.
Sabah günaydın dedim ve bana lütfen sert konuşma.dedim.neyse beni aradı ve 400000 lira borç istedi.bir miktar para var biliyor.dusuney8m dedim.defalarca aradı.veremem o kadin versin.tatillere gidip villa tutarken kadini buraya getirip ozel araba kıralarken düşünecektin dedim.yok arsa almış inanılmaz sıkışmış.parayi vermezsen düğün haberimi alırsın dedi.daha once de kredi çektirip üzerime ev aldıracak hayir dedim.huzurum kalmadı ama.bosaninca da maddi man3vi birsuru zorluk yasadim cok yalniz hissettim evlilik anim daha iyiydi diye düşünmüştüm.acaba parayı verip evlensem mi diye de düşündüm.daha once aldığı borçları zamanında verdi ama tutar bi sefer cok yüksek.kisacasi ben bu adamı ıstiyorum ne yapmalı nasil dusunmeliyim
Annen baban cok hakli imiş yeni anladım.Baskalarinin hayatlarını yargılamadan önce kendi hayatına bir bak bence.Mesela eğitimine, meslek edin, inan sana daha faydası olur.Baskalarina vereceğin enerjiyi kendi hayatına ver.Artik ne konuma yazarım ne de konuma yaz.şakamısın abla sen yani yargılamak istemezdim ama buda hani yargılanmicak gibi değil bende diyorum bana niye evlen diyip duruyo yani ben 20 yaşında bu cahilliğimle şu dediklerini demem
Gerçekten o kadar yorum içinde ona mı alındın?Annen baban cok hakli imiş yeni anladım.Baskalarinin hayatlarını yargılamadan önce kendi hayatına bir bak bence.Mesela eğitimine, meslek edin, inan sana daha faydası olur.Baskalarina vereceğin enerjiyi kendi hayatına ver.Artik ne konuma yazarım ne de konuma yaz.
bu yaşta keşkül kaşıklama olmaz olsa olsa keşkül titretmesi olur40 yaşinda kadınla kim pastanede keşkül kaşıklamak ister ki hem de ömür boyu?
Terapisti gitti ve düzeldi.ne sacma yaa...para da kimseye vermedim.ayrica veririm.bundan sana ne...bu yaşta keşkül kaşıklama olmaz olsa olsa keşkül titretmesi olur
Ayrıca konu sahibi çocuğu dil terapistine götür yaşıtlarından zorbalık götür dediğimizde yok yok evde çalışırız biz onunla, babası da geç konuşmuş zaten deyip terapiste götürmedin. Çocuğundan esirgediğin paraları adama ver şimdi aferin.
Haaa cok yaşlıyım.herkes her yasi gorecek.nelere cevap veriyorum yaa.Allah herkesin kalbine göre versin.bu yaşta keşkül kaşıklama olmaz olsa olsa keşkül titretmesi olur
Ayrıca konu sahibi çocuğu dil terapistine götür yaşıtlarından zorbalık götür dediğimizde yok yok evde çalışırız biz onunla, babası da geç konuşmuş zaten deyip terapiste götürmedin. Çocuğundan esirgediğin paraları adama ver şimdi aferin.
Evlen evlen bütün iyiler kapıda zaten seç beğen al işte hayatın kurtulur. Akşam yemek derdin olmaz. Maddi derdin olmaz. Nerden kısarım derdin olmaz. O mekan senin bu mekan senin gezersin. Hele birde çocuk oldu mu oh tadından yenmez. Ver kocaya arkadaşlarla takıl.şakamısın abla sen yani yargılamak istemezdim ama buda hani yargılanmicak gibi değil bende diyorum bana niye evlen diyip duruyo yani ben 20 yaşında bu cahilliğimle şu dediklerini demem ağzım açık okudum resmen vallahi pes