dedim ya aslında kıyamadığım ve zarar görmesini istemeiğim biri.severek ayrıldım.yalnız bıraktı.şimdi yalvarıyor.gerçekten istediğini biliyorum ama şimdikinin arıza çıkarması normal di miseni aramasını istemiyorsan buna engel olamamak nasıl oluyor anlamıyorum
değiş numaranı rest çek oldu bitti yani
yalnız bıraktı.severek ayrıldımçocuğunuz var mı neden boşandınız? bence geri bakma aynı olur........
Asla arkana bakma.. Eğer Cinderella ayakkabısını almak için geri dönseydi, prenses olamazdı .... :))
çocuğunuz var mı neden boşandınız? bence geri bakma aynı olur........
Asla arkana bakma.. Eğer Cinderella ayakkabısını almak için geri dönseydi, prenses olamazdı .... :))
yaşadığım olayı biliyosunuz açmıştım.herkes haa boşanmadım sanıp eleştirdiği için konu açtım.çoktan boşandım ama hatalarını aladığı ve kaybettiği için tekrar birleşmek istiyor.bu ilişkiyi de biliyor.evet sevdiğim kişiydi hala da içimde sevgi var ama bundan dolayı boşanmadık anlatmıştım.ve şimdiki kişinin duymaması için uğraşıyorum.eşimle birleşsem çıkacak sorunları da biliyorum.bi müddet sonra bu kişiyle yaşadıklarım sürekli aklına vurcak.evet ona kızgınım ama birleşirsem ona olan az da olsa saygı zdelenir.sadece kendi adıma değil onun adına da olmaz.çünkü aylardır karı-koca gibiyim.hem de yoğun şekilde evliden farkım yok.hem şimdiki sorun çıkartır.hem şimdikiyle yaşadıklarımla mutluyum.nereye kadar diyebilirim ama tekrar dönsem yaşadıklarım var.haksız mıyım?
İki kez yıkanılmaz ki bir derede... :) derim ben de.güzel sözmüş ,
bende hep şunu söylerim ,' yıkanmış suyla abdest alınmaz '
1 yıla yaklaşıyoNe kadar oldu bosanali ?
dönmek istiyorum demedim.evet hala seviyorum ama bitti mecbur.ona da saygısızlık olur dedim.bununla yaşadıklarımdan sonraSiz boşandığınız eşinize dönmek istiyorsunuz ama şimdiki kişinin sorun çıkarmasından korkuyorsunuz sanırım öyle anladım yani...
Öğrendiğinde daha büyük şeyler de olabilir...
Ne kadar yanlış bir durumun içindesiniz
nmk istiyorum dediimmi ya da ara beni dedimmiEski eşiniz sizi nasıl arayabilir ki, çocuk olsa bile ailenizi arasın , şimdiki adamın haberi yok, söylemediginiz sürece bu aldatmaktır.Onu seviyorum, şöylede, böyle ozaman şimdiki adamla oynamayın.Burası kk ama uyutulan erkeklerede çok üzülüyorum...
ışdönmek istiyorum demedim.lütfen iyi okuyunlütfen iyi okuyun.dö
nmk istiyorum dediimmi ya da ara beni dedimmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?