eski eşim yine arıyor,şimdiki duymasın diye uğraşıyorum.arada kalmaktan bıktım

elakaya84

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2015
175
33
48
41
yaşadığım olayı biliyosunuz açmıştım.herkes haa boşanmadım sanıp eleştirdiği için konu açtım.çoktan boşandım ama hatalarını aladığı ve kaybettiği için tekrar birleşmek istiyor.bu ilişkiyi de biliyor.evet sevdiğim kişiydi hala da içimde sevgi var ama bundan dolayı boşanmadık anlatmıştım.ve şimdiki kişinin duymaması için uğraşıyorum.eşimle birleşsem çıkacak sorunları da biliyorum.bi müddet sonra bu kişiyle yaşadıklarım sürekli aklına vurcak.evet ona kızgınım ama birleşirsem ona olan az da olsa saygı zdelenir.sadece kendi adıma değil onun adına da olmaz.çünkü aylardır karı-koca gibiyim.hem de yoğun şekilde evliden farkım yok.hem şimdiki sorun çıkartır.hem şimdikiyle yaşadıklarımla mutluyum.nereye kadar diyebilirim ama tekrar dönsem yaşadıklarım var.haksız mıyım?

seni aramasını istemiyorsan buna engel olamamak nasıl oluyor anlamıyorum
değiş numaranı rest çek oldu bitti yani
dedim ya aslında kıyamadığım ve zarar görmesini istemeiğim biri.severek ayrıldım.yalnız bıraktı.şimdi yalvarıyor.gerçekten istediğini biliyorum ama şimdikinin arıza çıkarması normal di mi

çocuğunuz var mı neden boşandınız? bence geri bakma aynı olur........
Asla arkana bakma.. Eğer Cinderella ayakkabısını almak için geri dönseydi, prenses olamazdı .... :))
yalnız bıraktı.severek ayrıldım

ben insanlara ağır eleştiri yapmayı hiç sevmiyorum
şimdi yazacaklarım da eleştirmek için değil
daha eski eşinizi tam olarak unutamamışken (içimde sevgi var diyorsunuz), bu kadar soru işaretleriyle dolu iken, acaba dönsem mi diye en ufak kuşku duyarken
nasıl yeni biriyle karı koca hayatı yaşayabiliyorsunuz hem de evliden farklı olmayacak şekilde?
yazdıklarım "cinsellik" için değil, herşey için...

Ne kadar oldu bosanali ?

1 yıl beni yalnız bıraktı.düşünelim fln.uzak durdu.seviyordum.ailesinin sözünden çıkmadı ki asla aile muabbeti yapan biri değilim.ara verelim dedi.ben de stemezdm ama sevmk ytmiyormuş demekki.aranan biri de değilim inan.değer veren ve çok isteyen buna cinsellik de dahil biri olduğu için sürüklendm.

Eski eşiniz sizi nasıl arayabilir ki, çocuk olsa bile ailenizi arasın , şimdiki adamın haberi yok, söylemediginiz sürece bu aldatmaktır.Onu seviyorum, şöylede, böyle ozaman şimdiki adamla oynamayın.Burası kk ama uyutulan erkeklerede çok üzülüyorum...

Siz boşandığınız eşinize dönmek istiyorsunuz ama şimdiki kişinin sorun çıkarmasından korkuyorsunuz sanırım öyle anladım yani...
Öğrendiğinde daha büyük şeyler de olabilir...
Ne kadar yanlış bir durumun içindesiniz

Nasil sizin suan sevgiliniz var birde bosandiginiz esiniz don diyor dogrumu anladim.
Eski esiniz eskide kalmali resti cekin arayamaz

ya
dönmek istiyorum demedim.evet hala seviyorum ama bitti mecbur.ona da saygısızlık olur dedim.bununla yaşadıklarımdan sonra

lütfen iyi okuyun.dö
nmk istiyorum dediimmi ya da ara beni dedimmi

Eski kocasi hala unutamamissinn seviyosun ama yeni birini bulup evli kari koca hayati yasiyosun

Ve eski esinede dönmek istiyosun aslinda

Daha kendin ne istedigine karar verememissin bizin dediklerimiz pek ise yaramaz

Esinle evliligin iyi olmus olsa ayrilmazdiniz barisirsan tekrar ayrilirsin

Arada niye kalıcam ya! Değiştiririm numaramı bitti gitti .
Eğer istediğin aranmamaksa çözüm basit. Ha sürüncemede bırakıcam dersen o zaman zor o iş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…