eski eşim yine arıyor,şimdiki duymasın diye uğraşıyorum.arada kalmaktan bıktım

Dusunmen bile hata.
Birincisi kendine olan saygini yerler altina alirsin.
Ikincisi seni seven su anki adamin ahini alirsin cok pis.
Haklida. Cocuk oyuncagimi bu?

bu nasıl şey ya...

öf

suankı dedıgınız resmen esınızden bahsedıyorsunuz
ben hıc tanımadıgım elın adamı olan esınıze bıle daha saygılıyım farkındaysanız
ve eskı esınız arıyorsa arıyor nolmus yanı ? yok onu sevıyordum donsem mı bla blalar ıhanetden bı farkı yok
esınız eskı sevgılısıne dönsün mü ?

Ama siz sevgilinizle eşinizden boşanmadan birlikte olmuştunuz. Yani aldatmıstınız şimdi de yeniyi eskiyle aldatma eğilimindesiniz. Eskiye dönseniz aklınız yine şimdikinde kalacak. Değişiksiniz.

Eşini gerçekten sevmemişsin, şu anki sevgilini de zaten sevmemişsin. Hayatındaki erkek figürü eksikliğini kapatmaya çalışıyorsun hepsi bu, aksi olsa bu mevzu bu kadar uzamaz.

Kk'ya actigin konularin neredeyse hepsi eski esin ile sevgilin arasinda kalmisligin hakkinda. Artik bir karar vermelisin ya esin ya sevgilin..
Bana sorarsan ucuncu secenek sana daha uygun o da "bir muddet yalniz kalmak."

ya

dönmek istiyorum demedim.evet hala seviyorum ama bitti mecbur.ona da saygısızlık olur dedim.bununla yaşadıklarımdan sonra

Zaten ayri kalalim diyen adam 1 yil boyunca bulmuştur birilerini yatmistir da. E sen zaten aynı durumdasin. 2 tarafta sorun etmezse sindirebilirse bilemeyecegim ama eşler ayrı iken başkalarıyla sadece el ele tutussa bile barisma olamaz o saatten sonra bana göre. Esin de adami bilmiyor değil mi yoksa istemezdi heralde. Bence burda olan şu anki sevgiline oluyor. Yarabandi niyetine kullanmissin gibi görünüyor. Adamin da niyeti o yönde değilse tabi. Adamdan ayril bence. Tum konuların bunun üzerine zaten. Aklinda eski esin varken sadece vaktini çalıyorsun sevgilinin.

denenmisi denemek yok kitabimda diye bir sarki var bilirmisin...sen simdikiyle devam

biriyle ilişkiniz oldu artı cinsellik de var o kişiyle aranızda ama eski eşinizle barışma düşüncenizde var. ee sevgiliniz tabi sorun çıkarır adama resmen yatak arkadaşı muamalesi yapmış olacaksınız

Ama siz sevgilinizle eşinizden boşanmadan birlikte olmuştunuz. Yani aldatmıstınız şimdi de yeniyi eskiyle aldatma eğilimindesiniz. Eskiye dönseniz aklınız yine şimdikinde kalacak. Değişiksiniz.

Şimdi senin aklına hep eski güzel günleri getirip değiştiğini iddia ediyordur. Sende düşününce için cız ediyor. Ama bu adam seni 1 yıl boyunca yalnız birakabildi. Sen şimdi ona dönersen bu adam daha sana neler yapmaz. Ne güzel kendine yeni bir hayat kurmuşsun. Adamın bencilce davranışları yüzünden hayatını altüst etme.

Çok laçka bir ilişki sistemi gördüm sizde şimdi ki eskisi yenisi ne bileyim bence ilişkiler Hakknda yoğun bir sorgulama geçirmeden bi ilişki yaşamayın siz. Hem ilişkiler normal olur hemde siz kafanızı toplamış olursunuz

Reactions: Yeu
Madem geri donecektin niye ayrildin maden kendine guvenin yoktu niye baskasiylasin. Simdi ki dediginle kari koca gibisin oyle mi peki eski esine bunu soyledin mi eger bilmiyorsa ve kurtulmak istiyosan ona bi dost hayatindan bahset yeterli olur engellemene gerek yok.

Her konu açtığınızda aynı şeyi düşünüyorum, artık içimde tutamayacağım kusura bakmayın. Sizin eski eşiniz gibi adamlara bizim buralarda g.vat derler.

Modernlik de bir yere kadar. Benimle boşanmadan başkasıyla olan insanı yeniden koynuma alamam. Cinsiyet gözetmeksizin söylüyorum bunu.

Erkekler unutmaz. Bence tekrar eski eşinw dönersen sana o adamla yaptıgım seylerden dolayı hesap sorar. Kavga tartışma anında hatırlatır.

Konu sahibi su an ilişkide olduğun adamla evlen , senin için en hayırlısı olacak bence,
Daha boşanmadan birlikte olmuşsun, birkaç aydır karı koca hayatı yaşıyoruz diyorsun , bilmiyorum sanki bu adamla ilişkin başına iş açacak gibi hissettim ..
Eski kocanı da çıkar artık hayatından.
Naçizane içime doğanlar böyle

Yeni bir hat al. Facebook integral vs kapat bir müddet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…