eski koca rahatsız etmiyor işte sorun orda :) yeni kişi duymadan çevirmek istiyo işleriniEngelleyin, çoluk çocuk yoksa iletişime geçmemesini sağlayın. En kötü ihtimalle şimdiki erkek arkadaşınıza söyleyin, "Durum böyle böyle beni rahatsız ediyor" diye çünkü sonradan öğrenirse sizin de yüz verdiğinizi düşünür, daha kötü arada kalırsınız toparlayamazsınız. Ben olsam söylerdim. Ama sizin de kafanız karışık gibi bir yandan eski eşin ilgisi de hoşunuza gidiyor galiba. Ya eski eşle devam edecek ya da toptan silecek yeni ilişkinize başlayacaksınız. Böyle olmaz.
eski koca rahatsız etmiyor işte sorun orda :) yeni kişi duymadan çevirmek istiyo işlerini
Onca zaman sonra bir bilen sen çıktın iyi mi, tüh yakalandıkRahmetli herakleitos da böyle derdi.
biz bayanların en büyük düşmanı yine bayanlar maalesef.önce evliliğim şimdi de birlikteliğim kayınvalide yüzünden.gerçekten erkekleri o kadar suçlamamaya başladım nerdeyse
Konuyu yine dramatik hale getirdiniz. Sıkışınca bayanların en büyük düşmanı yine bayanlar diyorsunuz. Sorun bayan erkek değil. "KARAKTER" bilmem anlatabildim mi?biz bayanların en büyük düşmanı yine bayanlar maalesef.önce evliliğim şimdi de birlikteliğim kayınvalide yüzünden.gerçekten erkekleri o kadar suçlamamaya başladım nerdeyse
biz bayanların en büyük düşmanı yine bayanlar maalesef.önce evliliğim şimdi de birlikteliğim kayınvalide yüzünden.gerçekten erkekleri o kadar suçlamamaya başladım nerdeyse
Teelefon numaranı degiştir canım tabi kimi istedigine karar verebilirsenyaşadığım olayı biliyosunuz açmıştım.herkes haa boşanmadım sanıp eleştirdiği için konu açtım.çoktan boşandım ama hatalarını aladığı ve kaybettiği için tekrar birleşmek istiyor.bu ilişkiyi de biliyor.evet sevdiğim kişiydi hala da içimde sevgi var ama bundan dolayı boşanmadık anlatmıştım.ve şimdiki kişinin duymaması için uğraşıyorum.eşimle birleşsem çıkacak sorunları da biliyorum.bi müddet sonra bu kişiyle yaşadıklarım sürekli aklına vurcak.evet ona kızgınım ama birleşirsem ona olan az da olsa saygı zdelenir.sadece kendi adıma değil onun adına da olmaz.çünkü aylardır karı-koca gibiyim.hem de yoğun şekilde evliden farkım yok.hem şimdiki sorun çıkartır.hem şimdikiyle yaşadıklarımla mutluyum.nereye kadar diyebilirim ama tekrar dönsem yaşadıklarım var.haksız mıyım?
anlaşılmıyor şu an ki birlikteliğiniz mi kayınvalide yüzünden bitiyorbiz bayanların en büyük düşmanı yine bayanlar maalesef.önce evliliğim şimdi de birlikteliğim kayınvalide yüzünden.gerçekten erkekleri o kadar suçlamamaya başladım nerdeyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?