eski eşim yine arıyor,şimdiki duymasın diye uğraşıyorum.arada kalmaktan bıktım

önemli olan anlaşabilmek kimle iyi anlaşıyorsun? aşk sevgi biyere dek bence yanılıyorsun kafan karışık kendine zaman ver acele etme

şimdi bunu bırakıp eski eşine dön,bu adam varya hayatın sonun kadar kadın düşmanı olcak,ve önüne gelen kadından bunun intikamını alcak,bu arada sende geri döndüğün eşinden darbe göreceksın,burda en mutlu olan eski eşin olcak,istediğini alacak,tüketecek,ve senıde bırakıp tüketip içindekileri yenı hayatına yol alcak,sana gelince ....uzar gider

Eski eşe sevgi varken yenisiyle karı koca hayatı yaşıyorsunuz.
Madem bitirdiniz engelleyin her yerden ya da hattınızı değiştirin.
Resmen ikisi arasında kararsız kalmışsınız yolunuzu belirleyin.

E niye ďönmuyosunuz eski esinize? Seviyorum diyosunuz. Yasadiklariniz niye haksizlik olsun ona? Evliyken aldatmamissiniz ki bosanmissiniz hayainiza birini almissiniz. Her ne kadar bana cinsellik kismi yanlis gelse de(ilk esinizi unutamamissiniz ve suanki erkek arkadasinizi sevmiyorsnuz) bu sizin tercihiniz. Esinizi birakan ve bunu yasayip geri donmek isteyen siz olsaydiniz hatali olurdunuz ama o sizi birakmis ve herseyi bilmesine ragmen geri donmk istiyor. Siz de seviyorsaniz donun yani. Simdiki erkek arkadasiniz nasil biri? Belki bunu hic haketmiyodur. Ama sevmiyosunuz sonucta. Kendisini sevmeyen biriyle ysayacagina ayrilik acisi ceker daha iyi.

Hep erkekler mi bencillik yapacak bu sefr de siz yapin valla nasil mutlu olcaksaniz onu yapin.

eski eş size değersiz bi varlık gibi davranmış. düşünelim vs ler , umursamamalar.

yani sizi bu hale koyan biri için nasıl kafanız karışıyor anlamadım.

şimdiki erkek arkadaşınıza ayıp olur evet . onu sormuşsunuz .

hatta eski eşiniz sizi eskisinden daha beter eder . bin pişman olursun dönersen zaten. daha çok kötülerini yaşatır.

ama hep zaten öyle yapanı isterler nedense ... yeniden dibe vurmak için mi istiyorsunuz acaba.
istemiyorum yazmışsınız ama yazılarınızdaki sorular hep dönsem mi , şimdiki erkek arkaaşıma ayıp olur mu, kızar mı gibi bi his uyandırıyor

Ben olaya daha farklı bakıyorum.

Sevgilinizle beraberliğiniz var onu anladık ama eski kocanız için hala seviyorum diyorsanız sevgilinizi aldatıyorsunuz bana göre. Eğer sevgiliniz iyi bir insansa bence bunu ona yapmayın. Ayrılın.

Birde sevgilinizle nasıl bi ilişkiniz var. Yani ilerisi varmı? yoksa oda bu tarz şeyleri rahat yaşayabildiği birini bulduğu için mutlu mu ?

Bacım ne diyosun yav anlamadım ben bişey

Şimdiki de nedir ya? Ne kadar cirkin bi soz olmus cumle icinde. Evli degilseniz sevgilim diyemiyor musunuz? Esim diyemiyor musunuz? Ki cumleye esim diye baslamissiniz sonrasinda da simdiki demissiniz, yeni esim anlamina geliyor...

Şu anda ki adamla evli misiniz değil misiniz ?

Normalde cinselliğe asla karşı değilim ama birini unutmadan başka biriyle yaşanan cinselliğe karşıyım.

Çok itici yahu yazdıklarınız!

katılıyorum bence de duygularınızı iyi ölçüp biçmelisiniz

Eski eşine dönme zaten dememis siniz ama olmamış bas engeli sonra da hayatına devam et

Yanlis anlama ama eskisini seviyorsan simdikiyle seks sirasinda aklina eskisi gelmiyor mu? Biraz erkek ruhlusun galiba.

Sizi hatırlıyorum konularınız hep aynı nokta da. Birinden vazgeçin aklınızdaki eski kocanız ise ona dönün değilse tamamen bu fikri kafanızdan silin

Eski konularınıza bi göz attım neredeyse 1 yıldır aynı konuyu açıp durmuşsunuz.
Yani 1 yıldır halledemediniz mi böylesine önemli bi konuyu??
Ben şunu anladım bu meseleden siz bence bu adamların ikisini de sevmiyorsunuz.
Çünkü kocanızı çok sevseniz zaten bu evlilik bitmezdi boşanmazdınız hadi diyelim boşandınız birisini çok severken diğer bir erkekle cinsellik nasıl yaşanır ki?
Diğer adamı da eski eşimi hala seviyor gibiyim diyerek onu bi nevi aldatmış oluyorsunuz aslında.Sanıyorum vakit geçirmek unutmak için bu adamla bi ilişkiye başladınız.
1 yıldır da bu konuyu düşünüp durduğunuza göre sizin eski eşe pek bi dönesiniz var bence.
Eğer böyle bi niyetiniz olmasa gider numaranızı değiştirirdiniz veya engellerdiniz ayy bu da beni yine arıyor diye nazlanmazdınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…