Yediğini sanıyor :))Eski konusunda yazmıştım: sen 150 yıl yaşarsın bu rahatlıkla
Konu Sahibi ben senin mevcut durumdan rahatsızlık duyduğunu katiyen düşünmüyorum, bilakis arada kalmış paylaşılamayan kadın rolünden besleniyorsun mutlu oluyorsun, bu kaos ortamı sana ihtiraslı geliyo olmalı, aksi takdirde bu çağda kimse kimseye o kişi istemeden ulaşamaz,numara değişir sosyal medya kapatılır ya da kişi engellenir bir dolu yolu var ki hukuki yollara girmedim bile
Bizi yeme kerli ferli kadınlarız şurda
Yediğini sanıyor :))
1 yıl beni yalnız bıraktı.düşünelim fln.uzak durdu.seviyordum.ailesinin sözünden çıkmadı ki asla aile muabbeti yapan biri değilim.ara verelim dedi.ben de stemezdm ama sevmk ytmiyormuş demekki.aranan biri de değilim inan.değer veren ve çok isteyen buna cinsellik de dahil biri olduğu için sürüklendm.
karar ver eskı esinimi seviyorsun?yaşadığım olayı biliyosunuz açmıştım.herkes haa boşanmadım sanıp eleştirdiği için konu açtım.çoktan boşandım ama hatalarını aladığı ve kaybettiği için tekrar birleşmek istiyor.bu ilişkiyi de biliyor.evet sevdiğim kişiydi hala da içimde sevgi var ama bundan dolayı boşanmadık anlatmıştım.ve şimdiki kişinin duymaması için uğraşıyorum.eşimle birleşsem çıkacak sorunları da biliyorum.bi müddet sonra bu kişiyle yaşadıklarım sürekli aklına vurcak.evet ona kızgınım ama birleşirsem ona olan az da olsa saygı zdelenir.sadece kendi adıma değil onun adına da olmaz.çünkü aylardır karı-koca gibiyim.hem de yoğun şekilde evliden farkım yok.hem şimdiki sorun çıkartır.hem şimdikiyle yaşadıklarımla mutluyum.nereye kadar diyebilirim ama tekrar dönsem yaşadıklarım var.haksız mıyım?
Çok merak ettim şimdikininhrketen seviyor Musun ? Yoksa cinsellik yaşadığın için inş birlikte sin ? Kabul ettin mi teklifinişimdiki evlenme teklifi etti:)
şimdiki evlenme teklifi etti:)
Ne istiyosun ????tam çıkmam
ışdönmek istiyorum demedim.lütfen iyi okuyun
şimdiki evlenme teklifi etti:)
Bayagiliktan midem bulandi resmen."Şimdiki" nedir ya? Burdan bile değer vermediğinizi anlıyorum şahsen. Erkek arkadaşım deyin, sevgilim deyin...
mevbur.kıymet bilmesi lazımdıHarika valla ,evlenin gitsin ,eski eş ne yapıyor bu arada ? Vazgeçti mi sizden ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?