eski eşim

Boşandıysanız neden hala konuşuyorsunuz? Neden hala görüşüyorsunuz? Çocuk var ise çocuk ile alakalı görüşülür ama yoksa bence gereksiz. Neden buna izin veriyorsunuz? Bence sizde aslında barışmak istiyorsunuz ve dolaysıyla hala hayatınıza sokuyorsunuz.

merhaba arkadaşlar ben haziran ayında boşandım... son 1 aydır eski eşim sürekli düşman değiliz diye diye görüşmek istiyor geçen gün alkol alıp geldi yanıma konuştuk işte dönmücekmisin bana hiçmi dönmücen gibi gibi konuştu şöylemi yapsak böyle yapsakdık diye sürekli düşünüyorum dedi... çok seviyorum seni çok özledim cart curt işte düzelirse birşeyler barışmak gibi niyeti var pişman birde aşkım diyip sarılmaları var beni kullandığını düşünüyorum.... bende kabul etmedim bizden birşey olmaz diye karşılık verdim yani evlensekte aynı hayat devam edicek... ama lakin bunları sarhoşken diyor sabah uyanıyor mesaj atıyor herşey için teşekkür ederim seninle konuşmak çok iyi geldi senden başkasına bukadar açık konuşamıyorum... ne konuştuk birşey hatırlamıyorum söz vermedim dimi gibi espirili mesaj atıyor yani insanın sinirlerini zıplatıyor sonrada şaka yaptım diyor ve özür diliyor yani amacı ne anlamadım bu nasıl bir ruh hali zayıf biri olsam ve barışma isteğini kabul etsem sabah sanki hiç birşey konuşulmamış gibi davranıyor ve insanın dünyası yıkılır.... bu nasıl bir adiliktir ? veya bu nasıl bir psikolojidir ? Allahtan barışma gibi bir niyetim yok ama insanın sinirleri yıpratıyor.. bana bu konuda tecrübelerini eski eşimin amacı ne paylaşırmısınız ?
Bir daha görüşme cift karakterli belli

bence konuşmayın , zaten iyi olsaydı evliliğiniz boşanmazdınız , bu şekilde hayatınıza devam etmeniz yeni bir sayfa açmanızda zor olur , amacının ne olduğunuda boşverin düşünmeyin bile

adam aslında işstiyor seni deniyor, yaklaşmadığında da gururuna yediremeyip sarhoştum hatırlamıyorum gibi şeylere bağlıyor, sen evet desen değişir

Ayrılık sebebi neydi ?veya siz ayrıldığınız halde neden görüşüyor, iletişim kuruyorsunuz sanki barışmaya karşı meyillisiniz de korkularınız var gibi geldi bana ,saroşken size yazıyorsa mutlaka cesaretleniyor çünkü alkol insana cesaret verir biraz biraz da duygusal moda sokar ,ayıkken pek üstünüze düşmüyorsa ,pek ciddiye almanız sağlıklı değil gibi geldi ,ayrılık sebebini söylerseniz veya istekli olup olmadığınızı barışmaya daha net fikir verebilirim

merhaba arkadaşlar ben haziran ayında boşandım... son 1 aydır eski eşim sürekli düşman değiliz diye diye görüşmek istiyor geçen gün alkol alıp geldi yanıma konuştuk işte dönmücekmisin bana hiçmi dönmücen gibi gibi konuştu şöylemi yapsak böyle yapsakdık diye sürekli düşünüyorum dedi... çok seviyorum seni çok özledim cart curt işte düzelirse birşeyler barışmak gibi niyeti var pişman birde aşkım diyip sarılmaları var beni kullandığını düşünüyorum.... bende kabul etmedim bizden birşey olmaz diye karşılık verdim yani evlensekte aynı hayat devam edicek... ama lakin bunları sarhoşken diyor sabah uyanıyor mesaj atıyor herşey için teşekkür ederim seninle konuşmak çok iyi geldi senden başkasına bukadar açık konuşamıyorum... ne konuştuk birşey hatırlamıyorum söz vermedim dimi gibi espirili mesaj atıyor yani insanın sinirlerini zıplatıyor sonrada şaka yaptım diyor ve özür diliyor yani amacı ne anlamadım bu nasıl bir ruh hali zayıf biri olsam ve barışma isteğini kabul etsem sabah sanki hiç birşey konuşulmamış gibi davranıyor ve insanın dünyası yıkılır.... bu nasıl bir adiliktir ? veya bu nasıl bir psikolojidir ? Allahtan barışma gibi bir niyetim yok ama insanın sinirleri yıpratıyor.. bana bu konuda tecrübelerini eski eşimin amacı ne paylaşırmısınız ?
Offf hayatımmm ya en nefret ettiğim erkek modeli.. bu adam evlilikte de böyleyse iyi yapmış yol vermişsin.. söz verip sözünde durmayan.. bu gün dediğini yarın unutan tipler yorar insanı ..!!

[/QUOTEeski eşinizin amacını bilmem ama siz boşandınız eşinizin numarasını engellemeniz lazımdı sarhoşken nasıl yanınıza geliyor siz nasıl aynı ortamda kalabiliyorsunuz

Resmen dalga geciyo ya sınır olmaktan haklısınız valla. Bende ne konuşun ne yanına gidin rahatınıza bakin

Yalnız kalınca pişman oluyor, sabah uyandığında hayatına devam ediyor.

Cinsellikte bekliyor olabilir.

Sevseydi asla ayrılmazdı.

Eğer kendinize ve hayatınıza saygınız varsa , psikolojinizi korumak için size ulaşmasını kesinlikle yasaklayın.

Bu sizin elinizde. Ret ederseniz , kesin cizgileriniz olursa asla sizi arayamaz.

Ayrılık sebebi neydi ?veya siz ayrıldığınız halde neden görüşüyor, iletişim kuruyorsunuz sanki barışmaya karşı meyillisiniz de korkularınız var gibi geldi bana ,saroşken size yazıyorsa mutlaka cesaretleniyor çünkü alkol insana cesaret verir biraz biraz da duygusal moda sokar ,ayıkken pek üstünüze düşmüyorsa ,pek ciddiye almanız sağlıklı değil gibi geldi ,ayrılık sebebini söylerseniz veya istekli olup olmadığınızı barışmaya daha net fikir verebilirim
ayrılık sebebi saçma ve uzun fikir ayrılıkları

Sarhoşken pişmanlıkları ortaya çıkıyor aslında evliliğini devam ettirmek istiyor alkollüyken insan kolay kolay yalan söyleyemez ayılıncada gururu ortaya çıkıyor yaptıklarını hatırlıyor muhmelen utanıp hatırlamadığını söylüyor çok saçmalamadım demi diyor.. Neden boşandın bilmiyorum ama bi şekilde boşanmışsın hayatını düzene koymaya çalışıyosun zaten iyi bir evliliğin olsaydı boşanmazdın heralde..kesinlikle taviz verme sarılmasına filan asla müsade etme baktın başedemiyosun görüşmeyi tamamen kes

İyi de adam amacını net bir şekilde dile getirmiş zaten. Madem barışmak gibi bir niyetiniz yok .asıl sizin niyetiniz ne diye merak esiyordur o da

Back
X