Eski esime dönmek...

Öncelikle hakkınızda hayırlısı olsun, bana sorarsanız eskiylr dememişsiniz olmamış ki ayrılmışsınız , sonra biriyle denemişsiniz o da olmamış ve ayrılmışşsınız. Sevmek meselesi içinizde kendinizin kendinize samimi bir şekilde cevap vermesiyle gün yüzüne çıkar. Eski eşinizi illa çok seviyorum diyorsanız, kuzeninizle olan biteni kibarca çok detaya girmeden söyleyin bence. Başkasından duyması halinde büyük risk almış olursunuz, ki illaki siz söylemeseniz de başka birinden duyacaktır. Hakkınızda hayırlısını dilerim..

Şeffaf olun diyenlere katılamıyorum. Kim olsa ayrılık dönemi hayatına giren başka kişiyi sorun eder. Sorun ahlaksal değil psikolojik. Sizde olsanız sizden ayrıldıktan sonra 1 sene kuzeniyle çıksa ve siz yeniden evlenseniz adamın başının etini yersiniz. Çünkü insanoğlu şöyle düşünür. Yalnız beni sevmeli... Ben varken başkası neden ? O yüzden söylemeyin diyeceğim ama yakın akraba olduğu için illa ki öğrenir. Zor bir durum. Söylerseniz de kabullendim dese de ilerde başa kakma ihtimali çok yüksek

Tesekür ederim cevabiniz icin, haklisiniz söylememek en dogrusu olucak karsi tarafin düsüncesini ve psikolojini bozmamak icin, güvenini yanlizca kaybederim...

Eski Eşinle yeniden evlenmek istiyorsun ama bunun dini boyutunu araştırmanı tavsiye ederim, eski eşle yeniden evlenmenin/ evlenebilmenin kaideleri şartları var...

Merhaba merak ettim n’aptınız sonuç ne oldu ne aşamadasınız

Eski ese neden geri donulur yahu? Neden ayrildiginizi iyi hatirlayin bence. Problemlerin hangisini cozdunuz??

Bence soylememelisiniz. Öncelikle kendinizi suçlu hissetmenizi gerektirecek durum yok, bekardınız. Ancak söylerseniz eşinizin size olan duyguları, hassasiyeti orselenecektir. Yeniden evlenme yönünde adım atarsanız, tarih vs her türlü durum netleştikten sonra ustu ortulu beni su kimseyle gorusturmek üzere aracılık edenler oldu. Denedim olmadı dersiniz. Bütün detayı anlatmayın. Bu konuyu da önemli bir hadise haline getirmeyin.

Senin ozelin sende kalmali.
Eski esim tekrar deneyelim diye gelse bana bu ayri kaldigimiz donemde kimlerle oldugunu anlatmaz. Ben de sormam. Anlatmak zirunda da degil. Hem bilsem belki o an birsey demesem de yuregimde bir yerlerde yara acabilir belki. Suan ona karsi bir sorumlulugun yok, anlatmak zorunda degilsin. Anlatman da ters tepebilir.

Boşanmışsın? Farkındamısın arkadaşım sanki aldatmış sın gibi saçma bir duyguya bürünmüşsün.
Çocuk için birleşmek istiyorum demişsin Cocuk için birleşilmez. Neden Boşandın? Sebeblerini hatırla kalbinin sesini dinle. Boşluktan Cocuk için diyorsun bence Cocugu bahane etme....

Eski eşinizin de mutlaka ilişkisi olmuştur bence 3 yılda. Ayrıca ölene kadar yalnız mı oturacaktınız bir gün olur da barışırsak diye hayat devam ediyor. Bunda kabul edilmeyecek ne var anlayamadım

Niye boşanmıştınız?Başkasını sevdikten sonra nasıl tekrar eskiyi sevebiliyorsunuz anlamıyorum

Sevginiz bitmeden ayrılmış bir haliniz var. Kuzeninize de boşluğa düştüğünüz bir an ilgi duydugunuzu zannettiniz muhtemelen. Boşandıktan sonra yaşadıklarıniz sizi ilgilendirir, bu konuda eski eşinize bir sorumluluk hissetmeyin. Onunda neler yaşadığını ve gizlediğini bilemezsiniz.

Makul bir şekilde Söylemelisin. Mutlaka duyacaktır. Kabul edemeyecekse hiç başlamayın. Ki etmeyeceğini düşünüyorum.
aile akraba içinde öyle bir duruma düşmeyi kendine yediremez.
Ayrıca kuzenle birlikte olmak ayrı bir facia. hiç aklım almıyor. Başka adam mı yoktu.

Kuzenle 1 senelik ilişki kısmı midemi bulandırdı.Kuzene hallenmeyi anlamıyorum, anlamayacağım burdan ötesi gg, o yüZden kesiyorum...
Ayrıca eski eşinin boşandıktan sonra “ilişki yaşamamış”olmasına inanacak kadar saf olmayın.he yaşadıklarını ilişkiden saymıyordur ayrı mevzu..

Aldatmamışsınız ki ?Bekar bir kadınsınız.Tabıkı hayatınızda bırı olucak.Ben eskı sevgılılerımı soylemekten mutluluk duymuorum.Gerek yok bence .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…