Eski eşimi çok özlüyorum ve seviyorum

salisabahi

Guru
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2013
12
5
286
İstanbul
Selam hanımlar daha önce üyeliğim vardı kapatmıştım
Benim çok büyük sorunum var.21 yaşındayken eşimle evlenmiştik.Birbirimizi çok seviyorduk.Bana karşı hiçbir hatası olmamıştı.Benim aptallıklarım hatalarım ve ailem yüzünden ayrıldık.Benim ailemin maddi durumu çok iyiydi.Onunsa maddi sıkıntıları vardı.Bunu bilerek ve kabul ederek evlendim.Daha sonra aptallık mı dersiniz çocukluk mu dersiniz ailem aklımı karıştırdı hep yüzüne vurdum.Alttan aldıkça benimle ilgileniyor diye düşünüp daha çok söyledim.Canımdan çok sevdiğim kocama nasıl nasıl yapabildim aklım almıyor.Evliliğimiz 1 sene sürdü.Ayrılalı 3 sene geçti gitmediğim pskikolog kalmadı.Kullanmadığım ilaç klamadı.Onu hiç unutamıyorum.Onu çok seviyorum çok özlüyorum.Özellikle geceleri hiç geçmiyor.Gömleğine sarılmadan uyamıyorum.Her gece ağlıyorum.Hiç geçmeyecek biliyorum.Onu çok üzdüm.Rüyamda sürekli onu görüyorum sarılıyorum.Baktığım heryerde o var.O kadar çok özlüyorum ki sevgiliken buluştuğumuz heryere tekrar tekrar gidiyorum.Uzaktanda olsa belki görürüm diye.Bu durumda olan birileri var mı?Hiç geçmeyecek ama acıyıda hiç azaltamıyorum.

Hatalar insanlar için canım bak pişman olmuşsun peki o evlendimi sen bekarsın anladığım kadarıyla....

O ne durumda peki. Evlendi mi. Pişman olduğunu söylesen yeniden başlamak istediğini söylesen ne tepki verir acaba. Sevdiklerimizin değerini kaybedince anlıyoruz ne yazık ki.

InsaAllah eski esiniz de ayni duygulari hala besliyordur size karsi ve belkide oda sizi bekliyordur?
Hakkinizda hayirlisi olsun.

Eşinin yüzüne maddi yetersizliğini nasıl vurabildin, ben buna şaşırıyorum asıl..
Hor göreceğin kişiyi ömrüne katmışsın.. Dalga geçer gibi..
Ben içime sindirimedim..
Emin ol erkekler maddi sorunlarının yüzüne vurulmasını hiç sindiremez..
Ben bayan halimle bunu bir daha yapmayacağının güvenini kendime hissettiremezdim..

Allah kolaylık versin.

ah keşke zamanında sevgine sahip çıkabilseydin. ailen şimdi çok mutludur? kızlarını kör kuyulara attıklarını gördükçe ne hissediyorlar acaba? eski eşin evlendi mi? evlenmediyse konuşsan, anlatsan belki bir umut vardır. evlendiyse zaten yapacak birşey yok..

O ne durumda peki. Evlendi mi. Pişman olduğunu söylesen yeniden başlamak istediğini söylesen ne tepki verir acaba. Sevdiklerimizin değerini kaybedince anlıyoruz ne yazık ki.

Başka şehirde yaşıyordu.Ayrılınca arkasına hiçbir iz bırakmadan gitti.Hiçbir arkadaşı bilmiyor.Annesi babası yurtdışında zaten haberleri yoktur.Hep hayal kuruyorum belki birgün gelir.merak eder arar diye

Face, Twitter falan ulaşabileceğiniz hiç mi bişey yok?

olmaz mi hic annesinin babasin haberi yahu. Bizimle kafa bulmuyosun dimi konu sahibesi :44:

olmaz mi hic annesinin babasin haberi yahu. Bizimle kafa bulmuyosun dimi konu sahibesi :44:

Hayır yok.Oğullarının düğününe bile gelmediler 2 kere telefonda konuştuk o kadar.Ben onun yanındaki tek yakınıydım hep söylerdi bana.Annem babam ve senden başka kimsem yok diye.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…