- Konu Sahibi salisabahi
-
Hatalar insanlar için canım bak pişman olmuşsun peki o evlendimi sen bekarsın anladığım kadarıyla....
O ne durumda peki. Evlendi mi. Pişman olduğunu söylesen yeniden başlamak istediğini söylesen ne tepki verir acaba. Sevdiklerimizin değerini kaybedince anlıyoruz ne yazık ki.
Başka şehirde yaşıyordu.Ayrılınca arkasına hiçbir iz bırakmadan gitti.Hiçbir arkadaşı bilmiyor.Annesi babası yurtdışında zaten haberleri yoktur.Hep hayal kuruyorum belki birgün gelir.merak eder arar diye
Başka şehirde yaşıyordu.Ayrılınca arkasına hiçbir iz bırakmadan gitti.Hiçbir arkadaşı bilmiyor.Annesi babası yurtdışında zaten haberleri yoktur.Hep hayal kuruyorum belki birgün gelir.merak eder arar diye
Hayır yok keşke olsa.Ben sürekli yazıyorum belki onu tanıyan birileri beni görür diye yada merak eder twtitera girer diyeFace, Twitter falan ulaşabileceğiniz hiç mi bişey yok?
Hayır yok keşke olsa.Ben sürekli yazıyorum belki onu tanıyan birileri beni görür diye yada merak eder twtitera girer diye
olmaz mi hic annesinin babasin haberi yahu. Bizimle kafa bulmuyosun dimi konu sahibesi :44:
Ailesiyle mutlaka iletişim halindedir.. Yok mu şöyle sizinle arası iyi olan bi akrabası?
Annesi babasından başka kimsesi yoktu onların numarasıda yok ne bi arkadaş ne bi dost yok kimse bilmiyor.Polisi bile aramayı düşündüm defalarca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?