- Konu Sahibi salisabahi
-
Başkalarıyla denedim ancak olmuyor.Herkeste onu görüyorum hiçkimse o değil.
NE YAPTINIZ MERAK ETTİM? EŞİNİZİ İKNA ETMEK İÇİN ÇABA GÖSTERDİNİZ Mİ?
üye konuyu açtığı günden beri bir daha girmemişNE YAPTINIZ MERAK ETTİM? EŞİNİZİ İKNA ETMEK İÇİN ÇABA GÖSTERDİNİZ Mİ?
hiç vakit kaybetmeden git konuş benceSelam hanımlar daha önce üyeliğim vardı kapatmıştım
Benim çok büyük sorunum var.21 yaşındayken eşimle evlenmiştik.Birbirimizi çok seviyorduk.Bana karşı hiçbir hatası olmamıştı.Benim aptallıklarım hatalarım ve ailem yüzünden ayrıldık.Benim ailemin maddi durumu çok iyiydi.Onunsa maddi sıkıntıları vardı.Bunu bilerek ve kabul ederek evlendim.Daha sonra aptallık mı dersiniz çocukluk mu dersiniz ailem aklımı karıştırdı hep yüzüne vurdum.Alttan aldıkça benimle ilgileniyor diye düşünüp daha çok söyledim.Canımdan çok sevdiğim kocama nasıl nasıl yapabildim aklım almıyor.Evliliğimiz 1 sene sürdü.Ayrılalı 3 sene geçti gitmediğim pskikolog kalmadı.Kullanmadığım ilaç klamadı.Onu hiç unutamıyorum.Onu çok seviyorum çok özlüyorum.Özellikle geceleri hiç geçmiyor.Gömleğine sarılmadan uyamıyorum.Her gece ağlıyorum.Hiç geçmeyecek biliyorum.Onu çok üzdüm.Rüyamda sürekli onu görüyorum sarılıyorum.Baktığım heryerde o var.O kadar çok özlüyorum ki sevgiliken buluştuğumuz heryere tekrar tekrar gidiyorum.Uzaktanda olsa belki görürüm diye.Bu durumda olan birileri var mı?Hiç geçmeyecek ama acıyıda hiç azaltamıyorum.
Gıt hatalıyım de barıs neyı beklıyorsun?Selam hanımlar daha önce üyeliğim vardı kapatmıştım
Benim çok büyük sorunum var.21 yaşındayken eşimle evlenmiştik.Birbirimizi çok seviyorduk.Bana karşı hiçbir hatası olmamıştı.Benim aptallıklarım hatalarım ve ailem yüzünden ayrıldık.Benim ailemin maddi durumu çok iyiydi.Onunsa maddi sıkıntıları vardı.Bunu bilerek ve kabul ederek evlendim.Daha sonra aptallık mı dersiniz çocukluk mu dersiniz ailem aklımı karıştırdı hep yüzüne vurdum.Alttan aldıkça benimle ilgileniyor diye düşünüp daha çok söyledim.Canımdan çok sevdiğim kocama nasıl nasıl yapabildim aklım almıyor.Evliliğimiz 1 sene sürdü.Ayrılalı 3 sene geçti gitmediğim pskikolog kalmadı.Kullanmadığım ilaç klamadı.Onu hiç unutamıyorum.Onu çok seviyorum çok özlüyorum.Özellikle geceleri hiç geçmiyor.Gömleğine sarılmadan uyamıyorum.Her gece ağlıyorum.Hiç geçmeyecek biliyorum.Onu çok üzdüm.Rüyamda sürekli onu görüyorum sarılıyorum.Baktığım heryerde o var.O kadar çok özlüyorum ki sevgiliken buluştuğumuz heryere tekrar tekrar gidiyorum.Uzaktanda olsa belki görürüm diye.Bu durumda olan birileri var mı?Hiç geçmeyecek ama acıyıda hiç azaltamıyorum.
İtalya ile ne ilgisi var ?'Araya araya fizan bulunur'.
İtalya'daki türk konsolosluğuna ulaşın.Belki anne babasıyla bir irtibat kurabilirsiniz.
Acaba konu sahibi şimdi ne durumdaKonu 2 senelik hanımlar
Konuyu tekrar hortlatmak yerine özel mesaj yazsaydınız keşkeKonu sahibi eşini buldu mu merak ettim unutabildi mi. Ne yaptı
Konu sahibi eşini buldu mu merak ettim unutabildi mi. Ne yaptı
Annenin ağzıyla mi bosadin bunu yada kardeş...Selam hanımlar daha önce üyeliğim vardı kapatmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?