Eski eşimi çok özlüyorum ve seviyorum

olur oyle seyler insanin hayatinda. Butun bu cevaplari konunun gercek olma ihtimaline dayanarak yaziyorum. Git bir piskologa ve yardim al. Hic kimsenin hayati kimseden daha az deyerli deyildir.
Git kendine gel birazcik. Olmus bitmis.

Aslında şuan çok yanlış yapıyorum biliyorum.Piskolog olayı unutmam için kimseye söylememi istemişti.

içim acıdı okurken çok üzüldüm.. insanız hata yaparız ama sizinkinin bedeli çok ağır olmuş, hala da çekiyorsunuz.. muhtemelen yurtdışına gitmiş olabilir, hayret yahu facebook da falan hiç mi yok? okul arkadaşlarına sordunuz mu illa ki biri biliyordur :26:

Ben sizden çok eski eşinize üzüldüm. Yazık bir erkeğin kaldıramayacağı düzeyde olaylara maruz kalmasına rağmen size saygılı ve ağırbaşlı davranmış. Helal olsun çocuğa... Inşallah tekrar bir araya gelirsiniz.

Annesi babasınan başka akrabası yok bildiğim.Onlarda romanyadalar,Bi kaç kere telefonla görüştük o kadar.Onlarında maddi sıkıntıları vadı gelemediler hiçbir zaman.

'Araya araya fizan bulunur'.
İtalya'daki türk konsolosluğuna ulaşın.Belki anne babasıyla bir irtibat kurabilirsiniz.

Koskoca 3 yil , gecmis aradan ...

Peki eski esininde sana karsi duygulari nedir ?
eger unutamiyorsan , ve bukadar seviyosan pismansan
Kendisiyle konus fikrini ogren....

canım başka şeylerle uğraş artık, bazı şeyler konuştukça çoğalır arkasında hiç bir iz bırakmadan gittiyse demek ki tekrar senle yapmak istemiyor seni unutmayı kafasına koymuş maalesef, elbette geçecek senden de bu acı belki zamanını alacak ama eninde sonunda bitecek inşaalah en kısa zamanda atlatırsın

Üzüldüm. İnsan malesef bazı şeylerin kıymetini kaybedince anlıyor.Aileniz mutludur herhalde üzüntünüzden.

Yurtdışına gitmemiştir bence.:44: Ama bulunabilir ya. :44:

Ona ulaşıp pişmanlığını dile getirmeden içindeki bu acı da , uhde de geçmez , geçemez gibi .

Belki görsen , konuşsanız , anlatsan ama yine olmasa , dönmese sana unutacaksın ama ...

Şimdi değil .

Şuanda tek bir tıkla insanların şeceresini önümüze döken bir teknolojiye sahibiz , biraz uğraşırsan bir ipucu yakalayacağına eminim .

Ya da tv . programlarını tavsiye ederim sana , çık , aşkını ilan et ve aramasını bekle .

Üzerinden 3 yıl geçmiş.
Bu 3 yıllık süre içerisinde eger o da sizi gerçekten sevseydi emin olun Fizan'da da olsa arar bulurdu.

Bu olayı geçmişte bırakıp geleceğe bakın.
Belki de ondan sonra hayatınıza kimse girmediği için onda saplanıp kaldınız.

Evlenmiş çocuğu bile olmuş olabilir.
Ögrenirseniz de daha kötü olur.

Son düzenleme:
Hatanız çok büyük, bedelini de bu şekilde ödüyorsunuz.
Zaten sevginizin, özleminizin içine vicdan da karışmış bu yüzden, çift kat acı çekiyorsunuz.
Bir insanın en büyük düşmanı kendi vicdanıdır.

Nasıl bulursunuz bilemiyorum ama bir adam ortadan tamamen kaybolduysa, sizden geçmiş demektir.
Şayet bulursanız kendinizi her ihtimale hazırlayın.

bu ne ya...sizi seviyormuydu iyi davranip kayvetmekten korkuyormuydu..sanki hemen cekip gitmis gibi kim bilir onu nasil vazgrcirdin kendinden..yada o okadarda sevmiyirdu vazgecti...evliyse naoicaksin dusundun mu?? unut bence..bidaha sana guvenecegini sanmam..boyle izi mizi yoksa ve sizi ayrildiktan sonra bi kere bile aramadiysa..unutmustur..ve yeni biri olma ilasiligi yuksek hayatinda

Konu sahibi akşam akşam melankolik bir hava yaratmak istemiş.
3 yıl bir insanı arayacaksın da nerede yaşadığını öğrenemeyeceksin.

1-Herhangi bir nüfus idaresinden rica-minnet ikametgah adresini öğrenebilirdin.
2-YSK nın sitesinden hangi sandıkta oy kullanacağını öğrenebilirdin.
3-SGK E-Hizmet linkinden ssk gün dökümünü sorgulayabilir, oradaki il, dosya numarasından çalıştığı yeri bulabilirdin.

ama şimdi sende 1 yıl evli kaldığın eşinin TC kimlik numarası bile yoktur. Yoksa buradaki hanımlar çoktan özelden TC numarasını istemiştir. Sen yeter ki bulmak iste.

Bence eşiniz sizi çok sevmiş ve saymış ama size ulaşıp ne diycek benden memnun değildin gitmede demedin ama gel tekrar deneyelim mi? İnşallah ulaşırsınız ve umarım evlenmemiştir keşke daha önce evliyken derdinizi paylaşsaydınız ailenizi dinlememenizi tavsiye ederdim ama bu şartlarda ulaşırsanız ve hayatında biri yoksa yeniden olur gibi geliyor bana çok üzüldüm durumunuza Allah yardımcınız olsun

Bi arkadaş tc kimliğiyle hangi sandıkta oy kullanacağına bakabilirsin demiş. Harika fikir. Seçim günü gider beklersin.veya oranın muhtarligina gider bulursun.

Peki diyelim buldun ve tekrar başladı. Ailen ne diyor bu konuya. Yine küçümsemeyeceklerini nerden biliyorsun.

Son düzenleme:
Neden bu kadar beklediniz ki?
Hatalar insanlar icin, keske hic olmasaydi ama olmus iste ve siz hatanizi anlamissiniz...
Ben olsam gurur murur dinlemez, ikna edene kadar yalvarirdim...
Hem sevip, hem kirdiysaniz adim atin ona karsi...
Umarim kimse yoktur hayatinda ve hisleriniz karsiliklidir...

Sizi sevseydi emin olun bulurdu demişsiniz ama .. Ayrılan taraf sürekli ezen taraf konu sahibi .. Gerçekten sevdiğimz birisi bizi sürekli ezip sırf kafasını aileside olsa çeldi diye ayrılırsa tamam ilk önce ayrılmak istemeyiz belki gururumuzu ayaklar altına alır yalvarır günlerce bitmesin bu evlilik diye kapısında yatarız ama karşı taraf hala istemiyosa bu işler tek kişinin istemesiyle olmaz ve karşı taraf çok diretiyosa çekip gitmekten başka bi çare kalmaz ki bi süre sonra .. Ayrılan kişi konu sahibi .. Terk ettiği kişi gerçekten sevse de onu aramak zorunda değildi bence .. Böyle demek aramadığı için suçu onun üstüne atmak olur bence ..
Konu sahibinin konuusuna da gelirsek eğer .. 3 sene geçmiş aradan cidden baya bi uzun zaman olmuş ama böyle kendizi yiyip bitirmektense elinizden geleni yapıp arayın bir şekilde inşallah bulursunuzz .. Bulduğunuz zamanda eğer bi ilişkisi yoksa ve de evlenmemişse elde etmek için elinizden geleni yapın bence .. Bu şekilde kendinizi kahretmeniz çok acı verici birşey gerçekten ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…