Neden sana yapılanların o kızcağıza yapılmayacağını düşünüyorsun? Eşim saftı beni severdi diyorsunda arkadaşım seven insan sevdiğine kıyamaz.hele bebeğini düşürürken umursamamış olması affedilemez.onunda canından olan bir yavruyu umursamamış.ne safı arkadaşım bu adam resmen cani!!!!
Nası yani konu sahibi şu an başkasıyla mı evliBu bahsettiğiniz ilk eşiniz değil mi?Kafam karıştı iyice.İkincisi için olsa yaranız taze ondan derdim ama ilk eşinizse durum vahim.
Kendinize bu kötülüğü yapmayın
Geçmişi düşünmeyi bırakın.
Değilim. Birdaha da evlenmeyi düşünmüyorum.Nası yani konu sahibi şu an başkasıyla mı evli
Haklısın kendime çok kızıyorum işte. Yaşanılası onca güzel şeyleri benimle olmadı o kızla yaşıycak düşüncesi belki de. Güzel hayallerimiz vardı sözde ama hiçbirini yapamadık. Ama eminim ki o ikinci eşi olucağı için el üstünde tutulucak bana yaptıklarını ona yapmıycak, bana yapmadıklarını ona yapıcak. Haksızlık gibi geliyo. Bizim hayallerimizi onunla yapıcak olması ve bikaç tane iyi hatıram canımı sıkan.Eşin akıllı bir insan olsaydı seni de gerçekten sevseydi kıymetini bilir birazcık da olsa sana değer verirdi. Her şeyi annesine anlatması ne kadar aciz olduğunun ve sokma akıllı olduğunun en büyük kanıtı. Bilinçli bir insan düşük tehlikesi olan kadının doktor kontrolnde hamileliğini idame ettirmesi gerektiğini bilir. Seninki ana kuzusu annesinin aklıyla hayatını asalak gibi sürdürüyor.
En önemli sorumda şu.
Bu adamdan deli gibi nefret etmen gerekirken, nasıl özleyebiliyorsun???
Aynısını ona yapmaz ki ver bakalım kartını demez. İkinci eşi çünkü onu da kaybetmeye cesaret edemez. Tanıyorum onu. Ben gidemem boşanamam zannediyodu ondan bana okadar çok yaptı.Şurda 50 kez dul adam almayın kardeşim yazdım, kız güzel kariyerli vs demişsiniz ; de kafası pek çalışmıyor bence. Hele bir baksa adam niye boşandı ama işine gelmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?