Eski eşimi niye kıskandım ki şimdi. Sinir oluyorum kendime çok kızıyorum

Ya sevmeseymiş ? Bu adam için arkanıza bile dönüp bakmayın kurtulduğunuza şükredin.

valla çektiklerini okuyunca yaşadığın o güzel şeylerden! bile iğrendim. kurtulmuşsun boşver.
huylu huyundan vazgeçmez merak etme. o kıza da aynısını yaparlar ya da yapmaya çalışıp avuçlarını yalarlar. sonları pek parlak görünmüyor. eskiyi düşüneceğine çok şükür de önüne bak. kendi çocuğunu düşünmeyen adam elin kızını düşünmez zaten.

Allah kurtarmış seni. Yat kalk sukret :)

Saf da degil bence, sadece annesini dinlemek isine gelmis o kadar.

Seni çok iyi anlıyorum.İlmek ilmek işleyip emek verdiğin ilişkinin cefasını sen çekip başkalarının sefasını sürmesine katlanamaman çok normal.Ama adam olsaydı zaten senin arkanda dururdu,annesine mahremini anlatmaz hatta o lafı sana dedirtmezdi. Sen ki karnında onun da bir parçası olan bebeğinle o sefa sürerken bu acıları yaşadın,Allah büyük, onların da yanına bırakmaz bunları inşallah.

sana bukadar sahıp cıkmamıs karnındakı bebegı dusururken bıle yanında olmamıs bırı ıcın uzuldugun bır sn degmez bence erkek adam karısını yanına alır aılesı ıle karısı arasında denge kurar malesefkı sızde bu olmamıs bence sende hayatını yasamaya basla bırını unutmanın bır dıger yolunu baskasına gonlunu acman ..

Saçmalamayınn!!

Kurtulduğunuza sevineceğiniz yerde şu yazdıklarınızı son paragrafı okumak istemezdim. Bakın şu antalyaya beni kocam böyle bırakıp gitse eğer, üstüne arayıp öyle dese, ben de çocuğumu düşürsem, ona öyle bi kin nefret dolarım ki isterse döndüğünde dünyanın en ideal erkeği olsun yüzüne bakmam. Arkasından gram da üzülmem. Saçmalamayın o kıza da şuan ŞUAN iyi davranıyor olabilirler, evlenene kadardır sizin gibi. Zira eski kocanız olacak varlığın insana dönüşme ihtimali yok.

hiç de hatan yok. güzellikle anlamıyorsa başka türlü konuşman gerekirdi zaten. onu da yapmışsın. hiç kafanı takma. bırak şimdiki kız mutsuz olacaksa da mutlu olacaksa da seni ilgilendirmez artık. ne yazılmışsa o. onu yaşar insan. seni o durumda bile tek bırak insandan kim olursa olsun hayır gelmezdi zaten. geçmişe takılıp kalma. bırak iyide kötü de orada kalsın. ve takip etmekten de vazgeç eski eşini. bu seni yıpratır. ve unutmana engel olur. yeni bir gelecek kur kendine.

Onda bu karaktersizlik ve bu ana varken merak etme onla da mutlu olamaz..

Onada aynisi yaoarlar merak etme uzuldugum tek nokta bebegini kaybetmen bundan sonra onune bak sende hayatini yeniden kur eskiyi geride birak onu kontrol etme artik

ah canım kardeşimm ! sen sanıyor musun ki bu durumda tek sen varsın?bende yaşadıklarına benzer seyler yaptım.iyilikle anlatırsın anlamaz kavga edersin suç senin olur çirkef olursun fevri olursun ama yaşadıklarını bir sen bilirsin.onların etrafa anlatış şekilleri farklıdır .onun vicdansız biri olduğunu göremezsin inanmak istemezsin ama öyleler.evet benim eski eşimde hemen buldu birini.nasıl diyorsun ya ,nasıl yuvan yıkılmış nasıl hiçbir şey yokmuş gibi hemen birini buldu.şimdi diyorum bana yaptıklarını o kıza yapmaz ona bana davrandığı gibi davranmaz.şimdi ben mutsuzum o mutlu. o kadar çok Allaha inancım var ki yinede sorgulamadan duramıyorum Allahım diyorum nasıl nasıl hemen mutlu olabildi o kızla aylardır çıkabiliyor.ama arkadaşım devranın döneceğine yine bütün kalbimle inanmak istiyorum.şimdi senin eşini okuyunca yeni bulduğu kız arkadaşını duyunca içim rahatladı.neden diceksin.şimdi kariyerli diyorsun bişeyler daha demişssin bence o kız senin ondan alamadığın intikamı almaya gelmiş.o adamın sana yaptıklarının aynısı ve daha fazlasını o kız ona yapıcak.direk içime doğan bu oldu.bilmiyorummmm bilmiyorummm yinede buna inanmak istiyorum.beni çook arıcaklar ailesi falan ama canımızı yaktılar yani biz iyileşemedik daha .Allah yine sağlık versin arkadaşım bu dünyada en önemli sağlıkla sevdiklerimizin sağlığıyla sınanmamak ben bunu net gördüm.gerisini zaman halledecek...güzel günlere.

Hala eski esinizin sizi sevdiğini düşünüyorsunuz. Seven insan hamile esini yalnız bırakıp tatile gider mi

ağlattınız benii

gecici bir durum,atlatacaksın,bak sana bişi dicem tam anlatamam,ama bunun gibi bir meselede bana çok acı çektıren bırı,benı hiçe sayıp başka bişeye değişen bırı,başına öle bir şsey geldi,hemde benı değiştiği konudan,vayyy dedim ancak bu kadar olur ilahi adalet,üzülme,

Her serde bir hayir vardir. Simdi size uzucu gelsede dua edin ki kurtulmussunuz ve gelecek gunleriniz belki dahada guzel olacaktir.

Eğer hatalarından ders çıkardıysa hatalarını tekrarlamaz, sana yaptıkları ona da yapmaz. Ama hatalı olduğunu bile farkında değilse hatalarından ders çıkarmadıysa aynı şeyleri ona da yapar ve yapacağı evlilik aynı sonla biter. Buna takılmayın, onu tamamen silin atın artık. Bundan sonra kendiniz için yaşayın, kendi mutluluğunuza odaklanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…