Eski eşimi unutamıyorum

Ber ra

Kanadım ol...
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2018
3.008
3.762
63
selamlar bildiğiniz üzere eşimle boşandık .Ama unutamıyorum
9 yıl 1 yıl sevgililk dönemi 1 çocuk yaşanmışlıklar ...Mahkeme den çıkarken gözlerinin dolması sesinin titreyerek böyle olmasaydı demesi ...Beni arayıp arada bir duruma resmini köy mutlu ol beni engelleme seni görmek istiyorum demeleri ...Sadece mutlu ol beni öldü say demesi ...Unutamıyorum çok seviyorum oda seviyor ,kız arkadaş vs hep uydurmaymış beni soğutmak içinmiş bunları ortak arkadaşlardan öğrendim ...
Ama unutmam lazım :( yeniden birleşmek sadece hayal...

selamlar bildiğiniz üzere eşimle boşandık .Ama unutamıyorum
9 yıl 1 yıl sevgililk dönemi 1 çocuk yaşanmışlıklar ...Mahkeme den çıkarken gözlerinin dolması sesinin titreyerek böyle olmasaydı demesi ...Beni arayıp arada bir duruma resmini köy mutlu ol beni engelleme seni görmek istiyorum demeleri ...Sadece mutlu ol beni öldü say demesi ...Unutamıyorum çok seviyorum oda seviyor ,kız arkadaş vs hep uydurmaymış beni soğutmak içinmiş bunları ortak arkadaşlardan öğrendim ...
Ama unutmam lazım :KK43: yeniden birleşmek sadece hayal...

Iyi de neden ayrildiniz?

Bu arada bir kere olsun oğlunu aramadı
Ben dayanamayıp ağlarken arkadaşımız in hesabından video gönderdim 3 gün falan olmuştu kavga olalı
Bana kendi hesabindan yazmış bir daha çocuğun sesini vs gönderme ne haliniz varsa görün diye

Eski konularınıza bakınca eski eşinizi özlemenizi anlamsız buluyorum.

Bu kadar seviyordunuz madem neden boşandınız ki eğer aşılamayacak problemleriniz olduysa eşin şiddet falan uyguladıysa hiç barışmayın tekrar..

Bu arada bir kere olsun oğlunu aramadı
Ben dayanamayıp ağlarken arkadaşımız in hesabından video gönderdim 3 gün falan olmuştu kavga olalı
Bana kendi hesabindan yazmış bir daha çocuğun sesini vs gönderme ne haliniz varsa görün diye

Eski konularınıza bakınca eski eşinizi özlemenizi anlamsız buluyorum.
haklısınız ama arada çok şeyler oldu

Herhalde 1 günde alinmadi ayrılık kararı,iki tarafta bitsin demiş bitmiş...Şimdi ne bu arabesk takılmalar.
Evden kovulmussunuz,oglunuzla size ne haliniz varsa görün denilmiş.Hala yok gözleri doldu,yok şöyle dedi böyle dedi...Sanki adam gel dese hemen koşacak gibi bir haliniz var.
yok gitmem çağırdı bi kere gitmedim

Adam evden kovmus sizi sebebi neydi? Hala gururu inadi elvermez diyorsunuz ki ortada bir cocuk var. Bence kendinize uzulecek baska dert bulun ama uzulme sebebiniz bu adam olmamali.

Back
X