Evet, ben yurtdışında doğdum büyüdüm o sonradan geldi ama türkiyede akrabalar hep ortak çok sıkıntılı. Yani bana kalsa hayatımdan komple çıkarmak isterim ama olmuyor işte. Zaten boşanmanın travması ayrı yıktıAman klasik erkek sanrıları ciddiye almayın. Sizi başka biriyle paylaşmak istemeyen boşanmazdı zaten. Akraba evliliği mi yaptınız
Akraba evliliği yapmıştınız sanırım. Eski eşiniz kuzen derecesinde yakın bir akrabanız mı ?Evet, ben yurtdışında doğdum büyüdüm o sonradan geldi ama türkiyede akrabalar hep ortak çok sıkıntılı. Yani bana kalsa hayatımdan komple çıkarmak isterim ama olmuyor işte. Zaten boşanmanın travması ayrı yıktı
Yengemin, yeğenin oğluAkraba evliliği yapmıştınız sanırım. Eski eşiniz kuzen derecesinde yakın bir akrabanız mı ?
Yok hayatında birisi, evlilik dışı ilişkilere karşı henüz çocuklar bile doğru düzgün düzenleri oturmamış babalarıyla kalamıyorlar adamın tek derdi sıkıntısı endişesi evlilk oldu. Ortak evimiz satıldı ev bulmak sorunu var burlarda yani ne bileyimAcaba onun hayatında biri mi var da size bu onun yolunu yapıyor bu şekilde. Her türlü kafası karışık belli ki.
Yengeniz aileden kiminle evli ; dayınızla mı , amcanızla mı ?Yengemin, yeğenin oğlu
Dayı, neden.?Yengeniz aileden kiminle evli ; dayınızla mı , amcanızla mı ?
Dayinizin oglu yani?Dayı, neden.?
Yengesinin yeğeninin oğluymuşDayinizin oglu yani?
Yok aksine onun isteği benim iyi bir evlilik yapmam bunu vurguluyor... ama bir yandan da sitem var içinde. Ayrıldı çocukları beni annemin üstüne attı kendisi gelecek planları yapıyorErkekler böyledir. Sizi hala sevdiğinden değil tam olarak. Kadın evlenince özellikle kız çocuğu varsa annede bırakmak istemez çocuklarını. Belki ezileceğini düşünür belki de başka şey bilemem ama boşanan erkeklerin yüzde doksanı bu cümleyi kurar. O yüzden boşanmasamıydık diye hiç düşünme
Onu Allah bilir, okadar göz yaşı döktüm ki düzeltmek için birde ben evliliğim boyunca şiddetli depresyon ve panik atak yaşadım buda beni sürekli dengesiz yapıyorduO sizin iki çocukla evlenmeyeceğinizden yada evlenemeyeceğinizden o kadar emin ki ! Kendini düşünüyor tekrar evleneyim diye.Dengesiz .
İşte biz hep hatayı kendimizde arıyoruz ayrılık sonrası hep kendimizi sorguluyor yargılıyoruz ! dengesiz olan sen değilsin eski eşinOnu Allah bilir, okadar göz yaşı döktüm ki düzeltmek için birde ben evliliğim boyunca şiddetli depresyon ve panik atak yaşadım buda beni sürekli dengesiz yapıyordu
Yengesinin (dayısının eşinin) ablası veya abisinin çocuğunun oğlu. Yenge yakın akraba değil demek ki ama yenge herhalde büyük, üç kuşak var. Bazı yerlerde kuzene de yeğen diyorlar. Bu durumda yengesinin kuzeninin (örneğin amcasının çocuğunun) oğlu. İki kuşak oluyor, bu daha mantıklı. Ama yine de yenge büyük. Yenge her türlü büyük çıkıyor.Dayinizin oglu yani?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?