Keşke birşey demeseydiniz yapan değil laf eden suçlu çıkar bu durumlarda inşallah öyle olmazda..İlahi adalet elbet tecelli eder.Konu sadece resmiyette evli olduğum(dava için eylül tusunu bekliyorum ders çalışıyorum çünkü) eski eşimin kızkardeşi. Bu kadın evli çocuklu bir adamla beraber. Olayı şöyle açıklıym; bu kadın eşinden ayrılıyor bir tane de çocuğu var. Eşi de adam napsın gidip bi kız bulup tekrar evlenip hayatını yeniden kuruyor ve bir tanede ikinci eşinden çocuğu oluyor. Bu kadın yani eski görümcem adamın ikinci evliliğini hazmedemeyip kıskanıp, çocuğumun babası bahanesiyle adamla tekrar görüşmeye başlıyo. Öyle böyle derken şuanda sevgili gibi hatta evli gibiler. Oturduğu apartmanda komşuları evli sanıyo kendilerini. Öyle elele gözgöze geziyolar. Üstelik bu durumu benim eski eşim olacak adam ve edki kv de de biliyor ve normal karşılıyolar. Ama tabi adamın şimdiki eşi zor günler geçiriyo bunların yüzünden kadıncağız mutsuz.
Ben başından beri hazetmedim bu durumdan. Ne zaman dile getirsem seni ilgilendirmez denildi. En son geçen hafta eski eşimin dayısıyla konuştum (kendisi aklıbaşında bir adamdır). Laf ailelere gelince dayanamayıp eski eşim için "o adam edepten terbiyeden bahsederken önce kardeşinin evli çocuklu adamla ne işi varmış onu açıklasın" dedim. Dayısı şok oldu. Annesi de abisi de bu durumdan haberdarlar ama adamın maddi durumu ve sosyal statüsü iyi olduğu için karşı çıkmıyolar dedim.
Ve laf gerekli yerlere ulaşmış. Sülale içinde itibarları artık kalmamıştır heralde. Bence iyi yaptım.
Belki dayısından çekinirde o adamla görüşmez ve ikinci eş olan kadıncağız da huzur bulur (zor bir ihtimal ama), hem de bu insanların ne kalitede oldukları bilinir diye düşündüm.Eski esinizin aile meseleleri sizi ilgilendirmez. Siz nasil bu durumu hazmedemiyorsaniz o da yeni evliligi hazdememis. Yaptigi evet yanlis ama suali size dusmez. Sadece boyle yuzune tukurulmeyecek insanlrdan kurtuldugunuza sukredin.
bu aile size iftiralar atıp ya da iyi niyetinizi kötü kullanıp zan altında bıraktı mı sizi? böyleyse iyi demişsiniz ama zaman kaybı.Belki dayısından çekinirde o adamla görüşmez ve ikinci eş olan kadıncağız da huzur bulur (zor bir ihtimal ama), hem de bu insanların ne kalitede oldukları bilinir diye düşündüm.
İftira atmadı ama iyi niyetimi fazlasıyla kullandılarbu aile size iftiralar atıp ya da iyi niyetinizi kötü kullanıp zan altında bıraktı mı sizi? böyleyse iyi demişsiniz ama zaman kaybı.
amaaan komşular biliyomuş dayısı da öğrenmiş oldu. şimdi de dayısı için durumu normalleştirme çabasına girilir bence.İftira atmadı ama iyi niyetimi fazlasıyla kullandılar
Hem uğraştırıp başımı ağrıtır diye çekiniyorum hem de sınavla şehir değişikliği yapıp milletin lafını sözünü çekmek istemiyorum. Ben kafama takarım çünkü herkes bişey söylüycek şimdi sınav arefesinde.Boşanmak için tus u bekliyorsun ama dayıları ile görüşüp aileyle uğraşmakla zaman kaybediyorsun
Boşanma dediğin bir hafta sürmez gel ben hallederim unut bu aileyi çalış dersine
Komşular evli zannediyo. Adamın başka eşi olduğunu bilmiyolar. Adam rahat gidip gelebilsin diye boşandıklarını söylemiyolar kimseyeamaaan komşular biliyomuş dayısı da öğrenmiş oldu. şimdi de dayısı için durumu normalleştirme çabasına girilir bence.
Başka bir kadına yapılan haksızlık var ortada. Birde edepten ahlaktan bahsetmiş dayısına bende kendi hayatından bir örnek verdim asıl edepsizlik budur şeklinde anlatabildim miİyi de size ne bundan? Eşinize olan öfkenizi sizi ne yaptığı ettiği hiç ilgilendirmeyen insanlardan mı çıkarmaya çalışıyorsunuz? Yarın sizin sülalenizde de böyle şeyler yaşanırsa başkası da bunu size karşı kullanır. Herkes kendi namusuna baksın. Ayrıca kardeşinin yaptığından abisine ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?