- 23 Kasım 2008
- 5.893
- 7.345
- 723
ne fark eder. neyse demişsin artık boşver gerisini onlar düşünsün. zaman kaybetmeye değmez.Komşular evli zannediyo. Adamın başka eşi olduğunu bilmiyolar. Adam rahat gidip gelebilsin diye boşandıklarını söylemiyolar kimseye
Başka bir kadına yapılan haksızlık var ortada. Birde edepten ahlaktan bahsetmiş dayısına bende kendi hayatından bir örnek verdim asıl edepsizlik budur şeklinde anlatabildim mi
Bu aralar öyleyim evet. Çünkü benimde boşanma sebebim aldatılmak. Evet belki karışmasam daha iyiydi ailemde kızdı bu yüzden bana. Ama aklıma geldikçe de sinir oluyodumAldatılan her kadının hakkını korumaya çalışıyor musunuz böyle? Kendi yakınlarınızdan biri yapsa üzerini örtmeye çalışırdınız eminim. Kim ne pislik yaparsa yapsın, sırf intikam uğruna o pisliği eşelemeye çalışmayın, size de bulaşır. Namus diye tutturup cinayet mi işlensin derdindesiniz yoksa? Üzerine vazife olmayan hiç bir şeye karışmayın, kendi iyiliğiniz için...
Bu aralar öyleyim evet. Çünkü benimde boşanma sebebim aldatılmak. Evet belki karışmasam daha iyiydi ailemde kızdı bu yüzden bana. Ama aklıma geldikçe de sinir oluyodum
Belki dayısından çekinirde o adamla görüşmez ve ikinci eş olan kadıncağız da huzur bulur (zor bir ihtimal ama), hem de bu insanların ne kalitede oldukları bilinir diye düşündüm.
Baştan yapma derken neyi yapmışım baştan. "Metres kadınları gibi" diye bir ifade kullanmak hakaret etmek oluyor. Uslubunuza dikkat edin hanımefendi!Bu senin yaptığın,metres kadınların şutlanınca gidip adamın eşine gammazlaması gibi.Onlar da dürüstüm,kadının da bilmeye hakkı var diyorlar.E dürüstsen baştan yapma veya başta söyle di mi ?
Seninki de aynı hesap.Sen bu adamla nikahlanırken görümcenin durumunu bilmiyor muydun ? Hiç dedin mi bu nasıl aile,ben bunlarla akraba olamam ? Şimdi ayrıldın diye doğrucu davut oldun.Evlenseydin aman kendileri bilirler diyecektin.
Belki dayısından çekinirde o adamla görüşmez ve ikinci eş olan kadıncağız da huzur bulur (zor bir ihtimal ama), hem de bu insanların ne kalitede oldukları bilinir diye düşündüm.
Baştan yapma derken neyi yapmışım baştan. "Metres kadınları gibi" diye bir ifade kullanmak hakaret etmek oluyor. Uslubunuza dikkat edin hanımefendi!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?