Eski eşimin kızkardeşi

Komşular evli zannediyo. Adamın başka eşi olduğunu bilmiyolar. Adam rahat gidip gelebilsin diye boşandıklarını söylemiyolar kimseye
ne fark eder. neyse demişsin artık boşver gerisini onlar düşünsün. zaman kaybetmeye değmez.

Başka bir kadına yapılan haksızlık var ortada. Birde edepten ahlaktan bahsetmiş dayısına bende kendi hayatından bir örnek verdim asıl edepsizlik budur şeklinde anlatabildim mi

Aldatılan her kadının hakkını korumaya çalışıyor musunuz böyle? Kendi yakınlarınızdan biri yapsa üzerini örtmeye çalışırdınız eminim. Kim ne pislik yaparsa yapsın, sırf intikam uğruna o pisliği eşelemeye çalışmayın, size de bulaşır. Namus diye tutturup cinayet mi işlensin derdindesiniz yoksa? Üzerine vazife olmayan hiç bir şeye karışmayın, kendi iyiliğiniz için...

Bu aralar öyleyim evet. Çünkü benimde boşanma sebebim aldatılmak. Evet belki karışmasam daha iyiydi ailemde kızdı bu yüzden bana. Ama aklıma geldikçe de sinir oluyodum

valla benım esımde gorumcemın her türlü açığını kapatır göz yumar.
gorumcemle sevgılısı beraber yasıyor
annesı bıldıgı ıcın gorumcemın evıne aylardır gelmıyor
güya bu sene evınden cıkmak ıstemıyormus felan fılan yalanlar atıyor

valla benım içim soğudu
sizi çok iyi anlıyorum
benım gorumcemın daha ne rezıllıklerı var evlılıgımın bıtmesınde rolde aldı
herkese rezıl etmek ısterdım ama ılahı adalet eger varsa burnundan gelmesını dıleyebılıyorum sadece

Bu aralar öyleyim evet. Çünkü benimde boşanma sebebim aldatılmak. Evet belki karışmasam daha iyiydi ailemde kızdı bu yüzden bana. Ama aklıma geldikçe de sinir oluyodum

O zaman sizin hedefiniz belli zaten. Kendi işinizi hallettinizde sıra başkasına mı geldi? Tüm kanuni haklarınızı kullandınız mı bu konuda, yani tazminattır falan... Eski eşinizin evliliğiniz içerisinde yaptığı her şey sizi ilgilendirir, bununla ilgili sonuna ve donuna kadar uğraşabilirsiniz, uğraşın da zaten, yanına kar kalmasın. Ama başkasının meselesiyle de bırakın o konunun muhatapları uğraşsın. Sırf rezil olsunlar diye kendinizi de rezil etmeyin.

Niye eski esinizin ailevi meselelerine dahil oluyorsunuz hala?

Sizi ilgilendirmez bence bu durum

Kadın bakmıştır x eşden iyisi çalmıyor kapıyı, eskiyi indiregandi
(Kör ölmüşşşş badem gözlü olmuş..)
Lakin sen boşanıyorsan o aileyle ilişkini en kısa en net biçimde koparıp yoluna bakman gerekmez mi??
Gider ayak ortalığı karıştırıp işi yokuşa sürmenin gayesi ne??
Bence kendi boşanma işlerinide baltalamışsın biraz bunu sana her türlü ödetir onlar..

Bu senin yaptığın,metres kadınların şutlanınca gidip adamın eşine gammazlaması gibi.Onlar da dürüstüm,kadının da bilmeye hakkı var diyorlar.E dürüstsen baştan yapma veya başta söyle di mi ?
Seninki de aynı hesap.Sen bu adamla nikahlanırken görümcenin durumunu bilmiyor muydun ? Hiç dedin mi bu nasıl aile,ben bunlarla akraba olamam ? Şimdi ayrıldın diye doğrucu davut oldun.Evlenseydin aman kendileri bilirler diyecektin.

Belki dayısından çekinirde o adamla görüşmez ve ikinci eş olan kadıncağız da huzur bulur (zor bir ihtimal ama), hem de bu insanların ne kalitede oldukları bilinir diye düşündüm.

Dayidan cekinecegini sanmam. Ama dayı yegenlerinin nasıl insanlar olduğunu öğrendiyse oh ne ala. Bence çok iyi yapmışsın. Yeni eş de ayrılsın o adamdan artık. O adam eve donse ne dönmese ne.

Baştan yapma derken neyi yapmışım baştan. "Metres kadınları gibi" diye bir ifade kullanmak hakaret etmek oluyor. Uslubunuza dikkat edin hanımefendi!

Belki dayısından çekinirde o adamla görüşmez ve ikinci eş olan kadıncağız da huzur bulur (zor bir ihtimal ama), hem de bu insanların ne kalitede oldukları bilinir diye düşündüm.

Herkes kendine yakisni yapar demek bu rezilligi kendine yakistirmis arkadas. Eski gorumcenin kendine oz saygisi yokmus ki dayisina olsun.

Görümce kendi eski kocasıyla mı sevgili yani??? Adamın da başka bir karısı var böyle mi?? Beynim error verdi.
neyse her şekilde sizi ilgilendirmez bence.

Baştan yapma derken neyi yapmışım baştan. "Metres kadınları gibi" diye bir ifade kullanmak hakaret etmek oluyor. Uslubunuza dikkat edin hanımefendi!

Oradaki örneklememi anlamadın mı gerçekten ? Ben yanlış anlatmışsam özür dilerim.

Kişi değil durumdaki suni dürüstlüğe vurgu yaptım.Neden suni çünkü yaşarken değil bitince dürüstlük yapılıyor.

Şu millete fesatlanmaktan vazgeçin. Sana ne oluyor ki
Bence sen otur kendini düşün. O onun sorunu şimdi sen birilerine anlattın diye kötü olcaklar sende oh iyi yaptım diyeceksin. Ama asıl onları kendine düşman ediyorsun haberin yok.

size neydi ki? işiniz bitmiş artık aileyle sanki siz ben bu ahlaksızlıkta ki insanlarla aile olamam diye ayrıldınız da gurur duyar gibi insanların kötü durumunu tanıdıklarına yetmemiş gibi burada tanımadıklarınıza anlatıyorsunuz. şimdi gerçekten onlardan daha mı iyi oldunuz? eğer eşinizle ve ailesiyle kişisel probleminiz olmasaydı boşanmayacaktınız bu çapraşık ilişkiye önden ses çıkarmayıp arkadan eleştirerek yüksek ahlak mertebesinde geçinecektiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…