Eski eşimin konuşmadığı bir akrabasindan mesaj!! Sizce ne yapmalıyım?

Arkadaşlar öncelikle ayri ayri teşekkür ederim. Galiba derdi neymiş diye kibarca geri yazmayı düşünüyorum. Ama şöyle bir olay hiç tanimadim kişi bana canım diye yazıyor ben nasil yazmam gerekir ilk defa böyle bir durumla karşılaşıyorum. Abla desem olmaz sanırım daha öncesinde hiç tanışmadımiz için.
Laf arıyor olma ihtimali tabiki var. Ancak benim erkek kuzenım de eşinden ayrıldı. Bence haklı taraf eşiydi. Kimse aramasın diyerek herkese tembih ettiler. Aile içi mesele olduğu için de adım atamadık. Ama eşi çok iyi biriydi, bazen ben de ona yazmak istiyorum sonra vazgeçiyorum. Amacım ise laf aramak değil, sadece değer verdiğimi hissettirmek.

Olan olmus bosanmissiniz kendinize yol cizmissiniz gecmis gitmis. Sizi kiskirtmak amacli doldurusa getirmek amacmli yazmis bariz. Unut gitsin yazma bisey

Düşmanımın düşmanı dostumdur hesabı atılmış bir mesaj. Resmi bir şekilde cevap verin, güvenip de samimiyet kurmayın

Ben cevap vermezdim. Madem gorusmuyorlar telefon numarani nereden buldu?
Bu oyuna gelme. Eski esinin dayisinin bilmem nesi oldugu ne malum?
Hem olaki tesekkur ettin, bir yarana merhem mi olacak? Sadece laf tasimak icin gorevli biri o. Gerek var mi boyle birseye? Ne guzel tam kafani toplamissin, bir duzen kurmussun, onlardan gelen laflarla mi ugrasacaksin bir de... Sana laf getiren senden de laf goturur unutma. Sakın yazma.

Kadın kurnaz. Önce iyi dileklerini iletiyor, ardından aile hakkında olumsuz duyguları alacak ve elinde koz olmuş olacak. Yani cevap yazın siz mesela, 2 mesaj kesinlikle olayı kurcalamakla ilgili olacaktır.
Peki bu kadin madem gorusmuyorlar, konu sahibinin telefon numarasini nereden bulmus?
Acaba bu kadin dayinin akrabasi mi yoksa eski es baska birine mi yazdiriyor?

Peki bu kadin madem gorusmuyorlar, konu sahibinin telefon numarasini nereden bulmus?
Acaba bu kadin dayinin akrabasi mi yoksa eski es baska birine mi yazdiriyor?
Akraba oldukları için ortak bir sürü kişi vardır telefon numarası alabileceği. Arayan kişinin hedefi zaten konu sahibi değil, konu sahibinin kayınvalidesi

Sahsen cevap yazmazdim. Düşmanın düşmanı ile dost olma.bi baktın onlar yarın barışmış, bir olup sana saldirirlar. Uzak dursun sülalesi

Mrhaba arkadaşlar.
Bu siteyi uzun süredir takipte olmama rağmen daha yeni üye olmakla beraber ilk konumu açıyorum.

Öncesinde bir yasında erkek cocuk annesi ve 28 yaşındayım. Eski eşimden 1 sene önce boşandım ve ailemin yanına istanbuldan erzuruma geri döndüm. Oğlumla 2 göz odalık evde hayat mücadelesi veriyoruz. Babasi malesef hiç arayıp sormaz birseye ihtiyacınız varmı diye. Çocunu en son 1 sene önce gördü.
Hiç ne bir mesaj ne bir haber yollama gibi birşeyler olmadı ve herkez kendi yolunda. Malesef hamilelimde çok acıların üstesinden gelmeyi başardım tek kadin başıma neler atlatdım. Eski eşimle gecinememezlikler ailesinden dolayı kaynaklanıyordu. Kardeşi annesi uğruna çoğundan karısından vaz geçti bizi oylecesine bıraktı kucağımda bir bebek ile baba evine geri dönmek çok koydu neyseki herşey yerine oturuyor evimi yuvamı buldum 4 aydır evindeyim malesef hem çalış hem cocuk çok yıprandım. O ailenin bana yapmadı kalmadı kocam olcak o adamda hiç bir zaman arkamda durmadı.

Nerden estiyse eski eşimin dayısının kızından mesaj geldi. Benim hep ismini duydum ama nedense hiç karşılıklı görüşdürülmedimiz bir akrabaları. Senelerce birbirlerinle konuşmuyorlar ve cidden sorunlar yaşadılar kaynanamla. Hep kötü taraf olarak tanıtdirdilar. Hata eski eşim 'eğerde olursa karsilasirsaniz yolunu değistir' demişligi var.
Kaynanamın dediğine göre onlar yuvasını yıkmak istemişler senelerce. Ama nedense kaynanam benim yuvamı yıktı demekki yıkıcı o muş. Kizlar yaşca benden büyük olan o kadına geri yazmalimiyim ve nasıl hitap etmem gerekir?

Mesaj böyle: merhaba canim belki benim kim oldumu bilmiyorsundur, ben eski eşinin dayısının kızıyım. Senelerce onlarla konuşmuyoruz. Yüz yüze tanışmadımıza rağmen sana ve oğlun için herşeyin hayırlısını diliyorum.

Sizce niye böyle bir mesaj? Bu durumda neyapardiniz.

Artık insanların ne niyetle yaklaştığını bilinmediği için bugüne kadar bir yarari olmadığı için şimdiden sonunda bir yarar olmayacak O yüzden bence cevaplamamak ..

Back
X