Mrhaba arkadaşlar.
Bu siteyi uzun süredir takipte olmama rağmen daha yeni üye olmakla beraber ilk konumu açıyorum.
Öncesinde bir yasında erkek cocuk annesi ve 28 yaşındayım. Eski eşimden 1 sene önce boşandım ve ailemin yanına istanbuldan erzuruma geri döndüm. Oğlumla 2 göz odalık evde hayat mücadelesi veriyoruz. Babasi malesef hiç arayıp sormaz birseye ihtiyacınız varmı diye. Çocunu en son 1 sene önce gördü.
Hiç ne bir mesaj ne bir haber yollama gibi birşeyler olmadı ve herkez kendi yolunda. Malesef hamilelimde çok acıların üstesinden gelmeyi başardım tek kadin başıma neler atlatdım. Eski eşimle gecinememezlikler ailesinden dolayı kaynaklanıyordu. Kardeşi annesi uğruna çoğundan karısından vaz geçti bizi oylecesine bıraktı kucağımda bir bebek ile baba evine geri dönmek çok koydu neyseki herşey yerine oturuyor evimi yuvamı buldum 4 aydır evindeyim malesef hem çalış hem cocuk çok yıprandım. O ailenin bana yapmadı kalmadı kocam olcak o adamda hiç bir zaman arkamda durmadı.
Nerden estiyse eski eşimin dayısının kızından mesaj geldi. Benim hep ismini duydum ama nedense hiç karşılıklı görüşdürülmedimiz bir akrabaları. Senelerce birbirlerinle konuşmuyorlar ve cidden sorunlar yaşadılar kaynanamla. Hep kötü taraf olarak tanıtdirdilar. Hata eski eşim 'eğerde olursa karsilasirsaniz yolunu değistir' demişligi var.
Kaynanamın dediğine göre onlar yuvasını yıkmak istemişler senelerce. Ama nedense kaynanam benim yuvamı yıktı demekki yıkıcı o muş. Kizlar yaşca benden büyük olan o kadına geri yazmalimiyim ve nasıl hitap etmem gerekir?
Mesaj böyle: merhaba canim belki benim kim oldumu bilmiyorsundur, ben eski eşinin dayısının kızıyım. Senelerce onlarla konuşmuyoruz. Yüz yüze tanışmadımıza rağmen sana ve oğlun için herşeyin hayırlısını diliyorum.
Sizce niye böyle bir mesaj? Bu durumda neyapardiniz.