Eski eşimle barışmak istiyorum. Yardım edebilir misiniz?

İki ay biten bir evliliği maziye gömüp hayata devam etmek için kısa bir zaman. Evliliğiniz kalpte değil belki ama kafada bitmeseydi resmi olarak da bitmezdi. Hem kafada hem resmen bitmiş bir evliliği kendinize unutmak için gereken zamanı vermeden canlandırmaya çalışmak sizi daha çok yıpratır. Daha önce 3 yılda yakalayamadığınız mutluluğu bundan sonra nasıl yakalayacaksınız, ne değişti, ne değişebilir ki? Söylemesi kolay diyeceksiniz evet ama bence önünüze bakın. Rabbim güzel insanlarla karşılaştırsın sizi inşallah hakkınızda hayırlısı olur.

Nasıl ayrıldınız bilmiyorum ama evlilik tek taraf için bitmiyor. Eski eşin için de bitiyor. İlk zamanlar aramış, belki ağzını yoklamış ama yanıt bulamadığı için vazgeçmiş olabilir. Ben de olsam aramaya devam etmezdim. Hemen erkek için sevse arardı diyenler olmuş. Boşanmış olduğu insanı neden arasın ki bir insan? Boşanmak zaten bu toplumda özellikle kadınlar için kolay bir karar değil. O nedenle kadın boşandığında buna karar vermişse her yolu dememiştir, kendini iyice yoklamıştır, artık başka yol ya da duygu kalmamıştır kendisi için.. Diye düşünürüm ben.Sizin için de öyle düşünüyor olabilir. Kaldı ki eğer evliliğinizin devam edebileceğine inancınız varsa siz arayın. Neden o arasın diye bekliyorsunuz? Sevse arardı demişsiniz, siz seviyorum diyorsunuz aradınız mı?
Dipnot: Şahsen boşanırken kesin kararlu bir şekilde ilişkiyi resmi olarak bitiren bir insana dönmezdim. Çocuk oyuncağı değil bu

biraz daha sabretmekte fayda var mutlaka ayağa kalkacaksın şu an yanlış karar verebilirsin

Ben de bağlama büyüsü yaptırmak istiyorum acaba kaça olur? Çocukluğumdan beri bağlama öğrenmek istedim ama yeteneğim yokmuş, bi el atsa Ercan hoca?
Mune
ben bu konuda Uyduruk hoca diye birisine işlem yaptırttım gerçekten uyduruk bir işlem oldu.bana bir sürü seçenek sundu.allah razı olsun keşke daha önceleri tanısaydım.size numarasını bırakıcam ihtiyacı olanlar sonuna kadar güvenebilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Püfff Mune

Son düzenleyen: Moderatör:
Ilk adımı atarsaniz yine gurursuz olacaksınız. Dünyanız o adamdanmi ibaret sanki biraz sabretmelisiniz.zaman aksin. Eğer olacağı varsa bırakın

Bence sirkelenin kendinize gelin, kendinize bir uğraş bulun, adı üzerinde eski eşinizin aramasını beklemeyin .Benim çok sevdiğim bir söz var “denenmişin tekrar denemesi olmaz” … 3 yılımı çöpe atmak istemiyorum demişsiniz, o kadar kısa bir süre ki bu, bilseniz bir ömrü çöpe atan var.. Ne güzel yolun başında kurtulmuşsunuz..

Son cümleleriniz bu evliliğin niçin bittiğini özetliyor. Lütfen kendinize bu haksızlığı yapmayın. Ayrılık sonrası boşluk hissi olur, alışmak kolay değil, duygusal olarak çok yıpranmışsınız. Kendinize zaman verin. Lütfen eski eşinizle değil, kendinizle barışın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…