ay bosverin bu ökuz icin ugrasmaya degmezevde bakımlı olmam da
Ailem her şeyi yaptı .yeter ki onla görüşme diyorlar sen böyle yanına gittikçe o bu olayı bitirmeyecek diyorlar .öğretmenim .zaten ex eşin bu yüzden benle olduğunu düşünüyorum.Öğretmen misiniz?
Babanızda baba diye dolanmasın ortalıkta
Mesleğiniz var mı? Geliriniz? Ekonomik gücünüz vs
Eski eşle ikinci kez denemek safligin zirvesidir. Bende denedim ordan biliyorum.Arkadaşlar merhaba .daha önce de konu açmıştım.birçoğu çok doğru olmakla birlikte ağır yorumlar da vardı.son durumu haber ver demişti yorum yapan arkadaşlar.ben çocukları e eşimin evine getiriyordum en son gidişimde babam eve gelmesin artık diye haber gönderdi kardeşimden.bunu duyan ex eş kendi ailesini görüntülü olarak aradı ve onlarla beraber beni evde kalmam için ikna etti.deneyeceksiniz dediler ailesi beraber olacaksınız diye bir şey yok dediler.ben de ayrı ev vs.maddi olarak da zorlanacağım için (çünkü kredi borcum çok)ayrı eve çıkamayacağımdan kabul ettim bu durumu.daha önce bana yapılan yorumlardaki gibi üç dört hafta iyi olduk sonra bana evde giydiğin kıyafetlere bak, köylü şuna bak tarzı kelimlerr kullanmaya başladı.(hatırlarsanız eve kadın alıyordu)evde damla bile buldum kadınlar için kullanılan.yani cinsel yönden baya bağlı bir birliktelik olmuş anlaşılan.ve beni evde kalmam için ikna eden adam şimdi de o kadını özlemeye başladı sanırım .arkadaşlar gerçekten ağır şeyler yaşıyorum .hazırlanıp çıkacaktım .ev bul internet bağlat şu an yapamam okulların kapanmasını beklemek zorundayım. Ama o eve geldikten sonra akşamlarım çok zor geçiyor.kendimi iğrenç hissediyorum .evde bakımlı olmam da zor.2 çocuk iş güç yemek vs kendime zaman ayıramıyorum. Ayırsam da fark etmez o adam o kadını istiyor
Ailem her şeyi yaptı .yeter ki onla görüşme diyorlar sen böyle yanına gittikçe o bu olayı bitirmeyecek diyorlar .öğretmenim .zaten ex eşin bu yüzden benle olduğunu düşünüyorum.
Gerçekten artık zorlamayacağım .sevilmemek en zoru olsa gerek .bugün gidicem dedim hazırlanıyordum .sen çocukları bir götür evini basarım dedi.evi her şeyi ayarlayıp öyle çıkacağım bu cehennemden bir daha dönmemek üzereAcaba bu bir isaret olabilir mi ?
Artik zorlamasak mi ?
Doğru .sadece bu pislikle çocuk için bile görüşme diyorlardıBen babanız zorla eşinize gönderdi diye anladım
Ama aileniz arkanızda sanırım doğru mu
Doğru .sadece bu pislikle çocuk için bile görüşme diyorlardı
İnanın telefonuna baktığımda bir iz bile bulamıyorum .konusunu açınca dırdır etme of yeter öyle bir şey yok diyor pislikNe oldu? Hani eve dönünce kadını çağırıp kapıyı eşinizle birlikte açacaktınız?
Çok doğruProfil skorunuz niye eksilerde diye merak edip eski konuyu buldum, alinti yapamadim, hanimefenedi bu adama uzulmeye bile degmez, Allah askina ya
Öncelikle lütfen yadırgamayın,kınamayın arkadaşlar.o kadar kötüyüm bitiğim ki bunun bir tarifi yok.öncelikle ben memurum.eşime kızgınlıkla çıkmayacağını düşünerek onu korkutmak amaçlı tayin almıştım.sonrasında barıştık.o benim tayin aldığım yer olan ailemin yanına geldi.burayı sevmediği için iş imkanları kısıtlı vs olduğu için kavga etmeye başladı hatta tayinime yardımcı olan teyzeme sürekli olarak küfür etti ve kendini cezaevine attırdı.6 ay kapalı 1 sene açık olmak üzere 1.5 sene Cezaevinde kaldı.açık cezaevine girmeden ben hamile kalmıştım.izne çıktığında 5 günlük lohusayken beni dövdü neden benim dediklerimi dinlemedin ben hapistektenn diye ben de bunun üzerine o tamamen çıkınca ailemin yanına gittim .çok sözler verdi yalvardı daha olmucak vs.ama bu arada kadın bulmuş eve getiriyor .kadına bir sürü mesaj attım evime girme diye girmeye devam ediyor çilingirle girerim diyorum yok.evde plastik çatallar parfüm kutusu diş fırçası bile gördüm ya şimdi gel ya da ben bu kadını eve almaya devam ederim diyor ben de tam düzelmeden gitmek istemiyorum .ne yapcaz kızlar sinirden ölmek üzereyim
Doğru ama çocuklarımın üstüne yemin ettim tekrar ailesiyle konuştuk bu sefer gittiğimde artık çocuklar için bile görüşmek yok dedim kararımı bu sefer verdim ama 1 ay da sabretmek çok zorTüm bunları öngörüp sizi uyarmıştık. Binlerce mesaj yazıldı, hiçbirini umursamadınız
Eşyalı bir eve geçemez misiniz?Doğru ama çocuklarımın üstüne yemin ettim tekrar ailesiyle konuştuk bu sefer gittiğimde artık çocuklar için bile görüşmek yok dedim kararımı bu sefer verdim ama 1 ay da sabretmek çok zor
İnanın telefonuna baktığımda bir iz bile bulamıyorum .konusunu açınca dırdır etme of yeter öyle bir şey yok diyor pislik
Bakıyorum onlar da 1300 civarında ve internet bağlatmak biraz sürüyor .izin almak istemiyorum idareden yeterince izin almıştım buraya yerleşirkenEşyalı bir eve geçemez misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?