- 1 Ekim 2019
- 496
- 2.008
- 43
+1000Oncelikle siz hic saglikli dusunemiyorsunuz.
Adam ceza evine girmis. Siz 5 gunluk lohusa iken adamdan siddet gormussunuz.
Bunlara takilmamissiniz da adam eve kadin getirince adamin aldatmasina degil de kadinin evinize girmesine takilmissiniz. Bu dusunceler normal mi?
Sonra babaniz almis cekmis cikarmis sizi o yasantidan.
Siz ne yapmissiniz peki? Adamin cocuklarini gormesi icin cocuklari bir de ayagina goturmussunuz? Kendinizi ne kadar degersizlestirdiginizin farkinda misiniz?
Adamin ailesiyle bir de goruntulu konusup onlar israr etti diye adama geri donmussunuz. Siz istemeseniz birilerinin israri ile olmazdi zaten o is. Belli ki esinizle tekrar biraraya gelmeyi siz de istemissiniz. Cunku cocuklar bahane, cocuklari adamin ayagina goturmekle belli ki yeniden birlikte olmayi istiyordunuz.
Bilmiyor musunuz kimsenin degismedigini? Ceza evine girip cikan, karisini doven aldatan adamdan ne bekliyordunuz?
Ayni seyleri yasayacaginiz muhakkak. Bu adamin mayasi boyle. 5 para etmez bir adam icin kendinizi ne kadar degersizlestirmissiniz.
Isiniz de varmis. Bir ev tutun, yeni bir duzen kurun cocuklarla huzurlu bir yasam kurun. Bu cocuklar boyle bir ortamda buyumeyi hak etmiyor cunku.
Baba olma vasfini hak etmeyen o adamin da ayagina cocuklari gonderip sefil etmeyin cocuklari bir de. Gormek isterse gelip kendi gorsun cocuklarini, siz de bu adamla bir daha muhatap olmayin. Cocuklara yazik ya.
Siz resmen akıl tutulmasi yasiyorsunuz. Akliniz basinizda olsa bu adamla degil tekrar ayni eve girmek, ayni yoldan bile gecmezdiniz.
Adamin aldatmasina takmissiniz. Evde o damla dediginiz her neyse, onu gormeseniz bu adamla devam edecektiniz. Oysa bu adamin neresinden tutarsan elinde kaliyor. Boyle bir adama ne kadar deger yuklemissiniz. Azicik guclu olun ya. Isiniz var gucunuz var. Ona muhtac misiniz? Azicik gururlu olun ayol.
Kadinlarimiza bazen gercekten cok sasiriyorum.
Yok ablası diyor gidince kadın gelecek diyor ben de artık umrumda değil dedimBu hırsınızı başka alanlarda kullansanız keşke
Doğru gerçekten .artık bu saçma hayatıma bir son vereceğim iyice saçma hal aldı artıkHak etmiştiniz bunu zaten. Size verilen değeri görmeden de anlamayacaktınız.
Onla bunla yatıp kalkan adamla devam edebilen sizdiniz. Siz kendinize saygı duymadınız adam neden duysun? Bu kadar şeyi gözüne soktuğu halde tıpış tıpış gelen kadına değer mi verecekti zaten.
Evde bakımlı olmam da zor mu???Arkadaşlar merhaba .daha önce de konu açmıştım.birçoğu çok doğru olmakla birlikte ağır yorumlar da vardı.son durumu haber ver demişti yorum yapan arkadaşlar.ben çocukları e eşimin evine getiriyordum en son gidişimde babam eve gelmesin artık diye haber gönderdi kardeşimden.bunu duyan ex eş kendi ailesini görüntülü olarak aradı ve onlarla beraber beni evde kalmam için ikna etti.deneyeceksiniz dediler ailesi beraber olacaksınız diye bir şey yok dediler.ben de ayrı ev vs.maddi olarak da zorlanacağım için (çünkü kredi borcum çok)ayrı eve çıkamayacağımdan kabul ettim bu durumu.daha önce bana yapılan yorumlardaki gibi üç dört hafta iyi olduk sonra bana evde giydiğin kıyafetlere bak, köylü şuna bak tarzı kelimlerr kullanmaya başladı.(hatırlarsanız eve kadın alıyordu)evde damla bile buldum kadınlar için kullanılan.yani cinsel yönden baya bağlı bir birliktelik olmuş anlaşılan.ve beni evde kalmam için ikna eden adam şimdi de o kadını özlemeye başladı sanırım .arkadaşlar gerçekten ağır şeyler yaşıyorum .hazırlanıp çıkacaktım .ev bul internet bağlat şu an yapamam okulların kapanmasını beklemek zorundayım. Ama o eve geldikten sonra akşamlarım çok zor geçiyor.kendimi iğrenç hissediyorum .evde bakımlı olmam da zor.2 çocuk iş güç yemek vs kendime zaman ayıramıyorum. Ayırsam da fark etmez o adam o kadını istiyor
Ya canım babası kabul ediyor evine kucağını açıyor. Konu sahibi bu pis adam için sürekli babasını ezip geçiyor. Babaya da tak etmiştir bir yerde.Öğretmen misiniz?
Babanızda baba diye dolanmasın ortalıkta
Mesleğiniz var mı? Geliriniz? Ekonomik gücünüz vs
Bana böcekmişim gibi bakıyor .insan giydiklerinden bile suçlu hissediyor.ama çocukla şu an gerçekten çıkamıyorum .okul bitmesine şu an çok az kaldı .onu bekliyorum sabırlaEvde bakımlı olmam da zor mu???
O adam için haliniz veya fırsatınız olsa bakımlı mı olacaktınız??
Birileri sizi hipnoz mu etti ne oldu bilmiyorum ama rica ediyorum mantıklı düşünün.. Nasıl o adamla aynı evde kalmaya ikna olabildiniz?? Nasıl hala orda kalabiliyorsunuz?? Evde bulduğunuz damlave sizin bahaneniz ayrı eve çıkmanın zorluğu mu??? Ben bunların hiçbirine inanamıyorum şuan.. Bunun bir üst seviyesi artık eve getirdiği kadınlarla birlikte hep beraber yaşamak falan herhalde
Nerde onurunuz?? Nerde kendinize güveniniz?? Biraz da kendinizi sevin, kendinizi önemseyin siz bi çıkın gidin o şeref yoksunu adamın yanından gerisini yaparsınız.. Ama isterseniz tabi..
Hem de ne pis.benle tartışıyor çocuğun odasına dalıyor .senin ananın ailesi yüzünden cezaevine girdim diye bağıyırorYa canım babası kabul ediyor evine kucağını açıyor. Konu sahibi bu pis adam için sürekli babasını ezip geçiyor. Babaya da tak etmiştir bir yerde.
Oglunu bir hafta gorme hakki nasil var onu anlamadim. Her ayin 1 ve 3. Cumartesileri ya da 2 ve 4. Cumartesileri gormuyir mu, mahkemelerin rutin takvimi bu ve bir de subat tatilinde 1 hafta temmuz ayinda da 1 ay yatili aliyorlar. Bu hakki babadan almaniz zor, oglunuza siddet falan uygulamiyorsa.O kadar doğru yorum ki.ben hazırlığımı yapıyorum .ev araştırıyorum .oğlumu 1 hafta görme hakkı vardı.okulunu da biliyor.bu hakkı alma yollarına da bakıyorum .okul bittiği an bu evden çıkacağım
Kusura bakmayın ama siz kendinize layık gördüğünüz hayatı yaşıyorsunuz. Size defalarca yazıldı ama sizin kurtulmaya niyetiniz yok. Hala daha bahane arıyorsunuz ayrılmamak için. İnternet bağlatmak uzun sürüyor bahanesini de ilk kez duydum, siz buna inandıysanız iyi biz de inanmış gibi yapalım
Her ayın 1. Ve 3. Cumartesi hakkı var.okuldan alıp evine götürecek ve içip içip bağırıp çağıracak ona .anan yüzünden cezaevine girdim diye karşısına alıp dengesini bozacak çocuğumunOglunu bir hafta gorme hakki nasil var onu anlamadim. Her ayin 1 ve 3. Cumartesileri ya da 2 ve 4. Cumartesileri gormuyir mu, mahkemelerin rutin takvimi bu ve bir de subat tatilinde 1 hafta temmuz ayinda da 1 ay yatili aliyorlar. Bu hakki babadan almaniz zor, oglunuza siddet falan uygulamiyorsa.
Ben oglumun babasiyla farkli sehirlerde yasiyorum. Babasi mahkemenin belirttigi gunlerde oglumu gormeye geliyor. Biz kotu ayrilmis olabiliriz ama ben buna mudahale etmedim. Babasi geldiginde ben babasiyla gorusmuyorum. Oglum gidiyor bir gun otelde kaliyor, ertesi gun babasi birakiyor.
Hem de ne pis.benle tartışıyor çocuğun odasına dalıyor .senin ananın ailesi yüzünden cezaevine girdim diye bağıyıror
Ya sizin anneniz babanız yok mu?? Yazmışsınız babam eve dönmesin demiş diye.. Gitseniz sizi çocukla kapıya mı atacak..?? Yapmayın Allah aşkına yaa babanıza mı gurur yapıyorsunuz?? Bence size böcek gibi davranan o şerefsizden daha iyidir.. Bu gururu ona karşı yapın baba evladından vazgeçmez.. Vazgeçse bile eğer birinin yanında zorla kalacaksanız o yine babanız olmalı anneniz olmalı.. Sizin evinize azdırcı damla alıp kadın getiren o tiksinç adam olmamalı.. Ki sizi asla kapıya atmazlar.. Hikaye onlar..Bana böcekmişim gibi bakıyor .insan giydiklerinden bile suçlu hissediyor.ama çocukla şu an gerçekten çıkamıyorum .okul bitmesine şu an çok az kaldı .onu bekliyorum sabırla
Hırsının neden olduğunun bir önemi yok.Sanırım kadın bunu engelledi onun hırsında pislik
O adamin ayagina cocuklari siz goturmuyor muydunuz? Gormek isteyen gelip gorurdu. Zorla cocuklarinizi babalariyla gorusturuyormussunuz. Simdi ne oldu? Iliskiniz bozulunca cocuklarin babayla gorusmelerini neden engelliyorsunuz? Adam yine ayni adam oysa.O kadar doğru yorum ki.ben hazırlığımı yapıyorum .ev araştırıyorum .oğlumu 1 hafta görme hakkı vardı.okulunu da biliyor.bu hakkı alma yollarına da bakıyorum .okul bittiği an bu evden çıkacağım
Gerçekten gideceğim.asla bu ortamda yaşatmayacağım çocuklarımı bu olay bitmiştr.geri dönüşü de asla olmayacakhaydi kendinize acımıyorsunuz bu çocuklara da mı acımadınız? Yazık değil mi yahu bu çocuklara onların ne suçu günahı var şu hayatı yaşatıyorsunuz? Akıl alır gibi değil.
Bu çocuklar büyüyünce hem sizden hem bu adamdan nefret etmeyecek mi? Annem zorla bu adama yapıştı, bizleri de rezil kepaze etti demeyecekler mi?
Kafasız büyüklerin ceremesini çocuklar çekiyor hep yazık günah yahu bu çocuklara
Anne babası her türlü destek olmuş bu zamana kadar.Ya sizin anneniz babanız yok mu?? Yazmışsınız babam eve dönmesin demiş diye.. Gitseniz sizi çocukla kapıya mı atacak..?? Yapmayın Allah aşkına yaa babanıza mı gurur yapıyorsunuz?? Bence size böcek gibi davranan o şerefsizden daha iyidir.. Bu gururu ona karşı yapın baba evladından vazgeçmez.. Vazgeçse bile eğer birinin yanında zorla kalacaksanız o yine babanız olmalı anneniz olmalı.. Sizin evinize azdırcı damla alıp kadın getiren o tiksinç adam olmamalı.. Ki sizi asla kapıya atmazlar.. Hikaye onlar..
Şu an babaların adresini biliyor .kendime ait bilmediği bir adreste olmam lazım .gittiğim gün gelir kapıya .bu adamın iş olarak garantisi yok .benim param lazım ona .Ya sizin anneniz babanız yok mu?? Yazmışsınız babam eve dönmesin demiş diye.. Gitseniz sizi çocukla kapıya mı atacak..?? Yapmayın Allah aşkına yaa babanıza mı gurur yapıyorsunuz?? Bence size böcek gibi davranan o şerefsizden daha iyidir.. Bu gururu ona karşı yapın baba evladından vazgeçmez.. Vazgeçse bile eğer birinin yanında zorla kalacaksanız o yine babanız olmalı anneniz olmalı.. Sizin evinize azdırcı damla alıp kadın getiren o tiksinç adam olmamalı.. Ki sizi asla kapıya atmazlar.. Hikaye onlar..
Evine cocuklari goturme hakki var. Bunu engelleyemezsiniz. Daha birsey yasanmadan siz cocuklarin babalariyla gorusmelerini engelliyorsunuz. Bu kadar kotu bir adam tamam anladik da bunu bile bile neden adamla ayni eve ciktiniz o zaman? O cocuklar o zaman umurunuzda degildi de simdi mi akliniz basiniza geldi? Kendi hincinizi cocuklari babalarindan esirgeyerek cikarmayin. Daha hicbirsey belli degil. Adamin cocuklarin yaninda icip icip cocuklara ne yapacagini gormeden oyle kuruntularla babanin mahkeme gorus gununu elinden almaz. Ha derseniz ki ben cocuklari gostermem, onda da icra yoluyla mahkemedrn karar cikararak polisle kapiniza dayanarak yine gorur cocuklarini.Her ayın 1. Ve 3. Cumartesi hakkı var.okuldan alıp evine götürecek ve içip içip bağırıp çağıracak ona .anan yüzünden cezaevine girdim diye karşısına alıp dengesini bozacak çocuğumun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?