Eski eşimle tekrar denedik ama sonuç yine hüsran

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
+1000

Hak etmiştiniz bunu zaten. Size verilen değeri görmeden de anlamayacaktınız.
Onla bunla yatıp kalkan adamla devam edebilen sizdiniz. Siz kendinize saygı duymadınız adam neden duysun? Bu kadar şeyi gözüne soktuğu halde tıpış tıpış gelen kadına değer mi verecekti zaten.

Doğru gerçekten .artık bu saçma hayatıma bir son vereceğim iyice saçma hal aldı artık

Evde bakımlı olmam da zor mu???
O adam için haliniz veya fırsatınız olsa bakımlı mı olacaktınız??

Birileri sizi hipnoz mu etti ne oldu bilmiyorum ama rica ediyorum mantıklı düşünün.. Nasıl o adamla aynı evde kalmaya ikna olabildiniz?? Nasıl hala orda kalabiliyorsunuz?? Evde bulduğunuz damla ve sizin bahaneniz ayrı eve çıkmanın zorluğu mu??? Ben bunların hiçbirine inanamıyorum şuan.. Bunun bir üst seviyesi artık eve getirdiği kadınlarla birlikte hep beraber yaşamak falan herhalde

Nerde onurunuz?? Nerde kendinize güveniniz?? Biraz da kendinizi sevin, kendinizi önemseyin siz bi çıkın gidin o şeref yoksunu adamın yanından gerisini yaparsınız.. Ama isterseniz tabi..

Ben anlamadim simdi de interneti bahane edip bir ay daha mi bu adamla yasayacaksiniz?
Ben bir gunde ev bulup tasindim. Tasinmakta ne var. EBA, 8GB internet veriyor zaten. Hem internet baglatmakta ne var. Bu sefer de interneti bahane etmeyin. Cocuklari o evden, o ortamdan kurtarin.
Tek bildigim insan birseyi yapmak isterse bahanesi olmuyor, yapmak istemeyene de bahane cok olur. Bir hafta sonu acilen taşının.

Öğretmen misiniz?
Babanızda baba diye dolanmasın ortalıkta
Mesleğiniz var mı? Geliriniz? Ekonomik gücünüz vs
Ya canım babası kabul ediyor evine kucağını açıyor. Konu sahibi bu pis adam için sürekli babasını ezip geçiyor. Babaya da tak etmiştir bir yerde.

Bana böcekmişim gibi bakıyor .insan giydiklerinden bile suçlu hissediyor.ama çocukla şu an gerçekten çıkamıyorum .okul bitmesine şu an çok az kaldı .onu bekliyorum sabırla

Ya canım babası kabul ediyor evine kucağını açıyor. Konu sahibi bu pis adam için sürekli babasını ezip geçiyor. Babaya da tak etmiştir bir yerde.
Hem de ne pis.benle tartışıyor çocuğun odasına dalıyor .senin ananın ailesi yüzünden cezaevine girdim diye bağıyıror

Oglunu bir hafta gorme hakki nasil var onu anlamadim. Her ayin 1 ve 3. Cumartesileri ya da 2 ve 4. Cumartesileri gormuyir mu, mahkemelerin rutin takvimi bu ve bir de subat tatilinde 1 hafta temmuz ayinda da 1 ay yatili aliyorlar. Bu hakki babadan almaniz zor, oglunuza siddet falan uygulamiyorsa.
Ben oglumun babasiyla farkli sehirlerde yasiyorum. Babasi mahkemenin belirttigi gunlerde oglumu gormeye geliyor. Biz kotu ayrilmis olabiliriz ama ben buna mudahale etmedim. Babasi geldiginde ben babasiyla gorusmuyorum. Oglum gidiyor bir gun otelde kaliyor, ertesi gun babasi birakiyor.

Bende ayni öyle düsünüyorum. Hala gitmemek icin bahane ariyor

Her ayın 1. Ve 3. Cumartesi hakkı var.okuldan alıp evine götürecek ve içip içip bağırıp çağıracak ona .anan yüzünden cezaevine girdim diye karşısına alıp dengesini bozacak çocuğumun

Hem de ne pis.benle tartışıyor çocuğun odasına dalıyor .senin ananın ailesi yüzünden cezaevine girdim diye bağıyıror

haydi kendinize acımıyorsunuz bu çocuklara da mı acımadınız? Yazık değil mi yahu bu çocuklara onların ne suçu günahı var şu hayatı yaşatıyorsunuz? Akıl alır gibi değil.

Bu çocuklar büyüyünce hem sizden hem bu adamdan nefret etmeyecek mi? Annem zorla bu adama yapıştı, bizleri de rezil kepaze etti demeyecekler mi?

Kafasız büyüklerin ceremesini çocuklar çekiyor hep yazık günah yahu bu çocuklara

Bana böcekmişim gibi bakıyor .insan giydiklerinden bile suçlu hissediyor.ama çocukla şu an gerçekten çıkamıyorum .okul bitmesine şu an çok az kaldı .onu bekliyorum sabırla
Ya sizin anneniz babanız yok mu?? Yazmışsınız babam eve dönmesin demiş diye.. Gitseniz sizi çocukla kapıya mı atacak..?? Yapmayın Allah aşkına yaa babanıza mı gurur yapıyorsunuz?? Bence size böcek gibi davranan o şerefsizden daha iyidir.. Bu gururu ona karşı yapın baba evladından vazgeçmez.. Vazgeçse bile eğer birinin yanında zorla kalacaksanız o yine babanız olmalı anneniz olmalı.. Sizin evinize azdırcı damla alıp kadın getiren o tiksinç adam olmamalı.. Ki sizi asla kapıya atmazlar.. Hikaye onlar..

Sanırım kadın bunu engelledi onun hırsında pislik
Hırsının neden olduğunun bir önemi yok.

Sizin onca şeye rağmen o eve dönmeniz asıl sorun.

Ortada bir pislik var ama tek taraflı değil.

Diyeceklerim bu kadarı.

O adamin ayagina cocuklari siz goturmuyor muydunuz? Gormek isteyen gelip gorurdu. Zorla cocuklarinizi babalariyla gorusturuyormussunuz. Simdi ne oldu? Iliskiniz bozulunca cocuklarin babayla gorusmelerini neden engelliyorsunuz? Adam yine ayni adam oysa.
Gercekten hic saglikli dusunemiyorsunuz. Ayol babalariyla siz ne yasadiysaniz yasadiniz da cocuklarla olan munasebetine cocuklara siddet uygilamadigi surece, onlara birsey yapmadigi surece karismayin. Mahkeme de o gorus gunlerini belirli sartlarda babanin elinden alir zaten, oyle ben istiyorumla olmuyor o isler.

Gerçekten gideceğim.asla bu ortamda yaşatmayacağım çocuklarımı bu olay bitmiştr.geri dönüşü de asla olmayacak

Anne babası her türlü destek olmuş bu zamana kadar.
Evliyken sınav parasına kadar vermişler kızlarının.
Boşandığı eski eşinden çocuk yapan, onca rezilliğe rağmen tekrar aynı adama dönen kızlarından illallah etmişler insanlar artık.
Allah evladın da hayırlısını versin.

Şu an babaların adresini biliyor .kendime ait bilmediği bir adreste olmam lazım .gittiğim gün gelir kapıya .bu adamın iş olarak garantisi yok .benim param lazım ona .

Her ayın 1. Ve 3. Cumartesi hakkı var.okuldan alıp evine götürecek ve içip içip bağırıp çağıracak ona .anan yüzünden cezaevine girdim diye karşısına alıp dengesini bozacak çocuğumun
Evine cocuklari goturme hakki var. Bunu engelleyemezsiniz. Daha birsey yasanmadan siz cocuklarin babalariyla gorusmelerini engelliyorsunuz. Bu kadar kotu bir adam tamam anladik da bunu bile bile neden adamla ayni eve ciktiniz o zaman? O cocuklar o zaman umurunuzda degildi de simdi mi akliniz basiniza geldi? Kendi hincinizi cocuklari babalarindan esirgeyerek cikarmayin. Daha hicbirsey belli degil. Adamin cocuklarin yaninda icip icip cocuklara ne yapacagini gormeden oyle kuruntularla babanin mahkeme gorus gununu elinden almaz. Ha derseniz ki ben cocuklari gostermem, onda da icra yoluyla mahkemedrn karar cikararak polisle kapiniza dayanarak yine gorur cocuklarini.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…