Eski eşimle tekrar denedik ama sonuç yine hüsran

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konuştuğuna dair bir iz bulamıyorum .yoksa biliyorum her şeyi.evlenmedik.ailesi ve kendisi de ikna etmişti .bikaç hafta iyidi sonra değişti sanırım kadın bunu engelledi her yerden

Bu kadar akılsız olunmaz yazıcam yine banlanıcam

dayak atan adama yapışıp tekrar evlenmek niye yani aklım almıyor asla

Kusura bakmayın ama siz kendinize layık gördüğünüz hayatı yaşıyorsunuz. Size defalarca yazıldı ama sizin kurtulmaya niyetiniz yok. Hala daha bahane arıyorsunuz ayrılmamak için. İnternet bağlatmak uzun sürüyor bahanesini de ilk kez duydum, siz buna inandıysanız iyi biz de inanmış gibi yapalım

Yok evlenmedik.babamlar bi daha eve gelmesin diyince ve o adam da ailesiyle konuşturup burda kal deyince kaldım ben yapışmadım kendisi öyle istedi.o kadar ikna edici konuştu ki sen kadın olsaydın senden güzelleri de giremezdi bu eve vs

Siz zaten resmi olarak evli değildiniz dimi? eski konularınızı çok net hatırlamıyorum ama hatırladığım kadarıyla zaten bu işin olmayacağı belliydi. keşke kesip atsaydınız zamanıında. Bari bundan sonra geri dönmeyin

Ailenizi de küstürmüşsünüz sonunda tebrikler

Bize atıp tutuyordunuz ne oldu?

Kendinize layık gördüğünüz hayat bu, bahanelerin arkasına sığınmışsınız, bir ay geçince başka şeyler bulursunuz. Dikkat edin de evde başka bir kadınla yaşamaya başlamayın. Bundan sonra yaşanacak bir o kalmış.

Ben de buna +1 atayim,gideceksek beraber gidelim..
Kara Murat benim hesabi..
Yani inanmiyorum,dayak atip doven ,agzina geleni soyleyip soven kisilere tekrar tekrar sans veriyorsunuz,Millet defalarca uyariyor yine bildiginizi yapiyorsunuz peki bizi neden hem yorup hem uzuyorsunuz :)

Bakıyorum onlar da 1300 civarında ve internet bağlatmak biraz sürüyor .izin almak istemiyorum idareden yeterince izin almıştım buraya yerleşirken

Biz taşınırken başvuru yaptık hemen aynı gün interneti bağladılar. İnternet bahane değil. En fazla 2 gün sürse hadi o bile idare edilir

Yok gerçekten ailemle taşındığım ev 1 haftayı geçmişti ev bulmak yerleşmek vs okul bitmesini beklemek en güzeli

Daha asla ailesiyle de konuştum çocukların üstüne de yemin ettim ilk defa kesin konuştum ve kararımı verdim .ablası diyor ki sen gittiğinde o kadın eve balıklama atlayacak diyor ama umrumda değil dedim

Sanırım kadın bunu engelledi onun hırsında pislik

Yok gerçekten ailemle taşındığım ev 1 haftayı geçmişti ev bulmak yerleşmek vs okul bitmesini beklemek en güzeli

Uzun dediğiniz bir hafta mıydı Ben bir günde bağlattım interneti hem eve hem yazlığa aradığımın ertesi günü geldiler. Hadi varsayalım bir hafta sürüyor, çok mu uzun süre bir hafta? Şimdi de okul bitmesini bekleyin bakalım, okul bitince de başka bir bahane bulursun, sonra başka derken bu bir ömür devam eder. Bu adamı gönüllü çekecek olan sizsiniz siz bilirsiniz, çocuklarınıza yazık ediyorsunuz sadece onlara üzülüyorum

Oncelikle siz hic saglikli dusunemiyorsunuz.
Adam ceza evine girmis. Siz 5 gunluk lohusa iken adamdan siddet gormussunuz.
Bunlara takilmamissiniz da adam eve kadin getirince adamin aldatmasina degil de kadinin evinize girmesine takilmissiniz. Bu dusunceler normal mi?
Sonra babaniz almis cekmis cikarmis sizi o yasantidan.
Siz ne yapmissiniz peki? Adamin cocuklarini gormesi icin cocuklari bir de ayagina goturmussunuz? Kendinizi ne kadar degersizlestirdiginizin farkinda misiniz?
Adamin ailesiyle bir de goruntulu konusup onlar israr etti diye adama geri donmussunuz. Siz istemeseniz birilerinin israri ile olmazdi zaten o is. Belli ki esinizle tekrar biraraya gelmeyi siz de istemissiniz. Cunku cocuklar bahane, cocuklari adamin ayagina goturmekle belli ki yeniden birlikte olmayi istiyordunuz.
Bilmiyor musunuz kimsenin degismedigini? Ceza evine girip cikan, karisini doven aldatan adamdan ne bekliyordunuz?
Ayni seyleri yasayacaginiz muhakkak. Bu adamin mayasi boyle. 5 para etmez bir adam icin kendinizi ne kadar degersizlestirmissiniz.
Isiniz de varmis. Bir ev tutun, yeni bir duzen kurun cocuklarla huzurlu bir yasam kurun. Bu cocuklar boyle bir ortamda buyumeyi hak etmiyor cunku.
Baba olma vasfini hak etmeyen o adamin da ayagina cocuklari gonderip sefil etmeyin cocuklari bir de. Gormek isterse gelip kendi gorsun cocuklarini, siz de bu adamla bir daha muhatap olmayin. Cocuklara yazik ya.
Siz resmen akıl tutulmasi yasiyorsunuz. Akliniz basinizda olsa bu adamla degil tekrar ayni eve girmek, ayni yoldan bile gecmezdiniz.
Adamin aldatmasina takmissiniz. Evde o damla dediginiz her neyse, onu gormeseniz bu adamla devam edecektiniz. Oysa bu adamin neresinden tutarsan elinde kaliyor. Boyle bir adama ne kadar deger yuklemissiniz. Azicik guclu olun ya. Isiniz var gucunuz var. Ona muhtac misiniz? Azicik gururlu olun ayol.
Kadinlarimiza bazen gercekten cok sasiriyorum.

Bu mesaj eski konunuzdan.
Öğretmen olmanıza ve aileniz arkanızda olmasına rağmen çocuklarınıza bu küfrü eden adamla çocuklarınızı muhattap ediyorsunuz ya anneliğinizi bir sorgulayın

Genişletmek için tıkla...
Oğlumu zaten sevmiyor kızımı seviyor gerçi ona da DNA istemişt .onlar o .. çocoıpı olduğunu bilmeliler demişti

Gerçekten bu cümleye mi ikna oldunuz. Adam resmen size hakaret etmiş. Kendi ne masallar prensi mi? Hadi işiniz olmasa, iş bulacak kapasiteniz olmasa, aileniz arkanızda olmasa anlarım ama hem öğretmen olup, hem aileniz arkanızda olup bu iğrenç adama neden döndünüz. Bir buçuk yıl hapis yatmak sadece hakaret ile olmaz. Ertelenen infazı falan mı vardı da eklendi üstüne.

Kadının damlalarının çıktığı bir eve nasıl döndünüz. Adam karım geliyor diye toplayıp atma gereği bile duymamış. Çekin gidin ailenizin yanına.

Daha asla ailesiyle de konuştum çocukların üstüne de yemin ettim ilk defa kesin konuştum ve kararımı verdim .ablası diyor ki sen gittiğinde o kadın eve balıklama atlayacak diyor ama umrumda değil dedim
Bu hırsınızı başka alanlarda kullansanız keşke

Ben şok pesss vallahi pesss (ki öğretmen olmanıza daha bir şaşırdım söylemeden gecemicem ) bir mecburiyetiniz yokken ekonomik anlamda ozgurken hem yorumlarda okuduğum kadarıyla darp hem aldatma var ve siz hala sacmasapan interneti bahane ederek o adamın yanında kalıyorsunuz nekadar da degersizlestirmissiniz kendinizi bahane falan aramayın bence siz o adamı her haliyle kabul ediyorsunuz benim anladığım siginmayin bahanelerin arkasına açık açık söyleyin okudum ama cahilim bu adamdan kopamiyorum die yok söz verdi ailesi araya girdi blaaa blaaa blaa

O kadar doğru yorum ki.ben hazırlığımı yapıyorum .ev araştırıyorum .oğlumu 1 hafta görme hakkı vardı.okulunu da biliyor.bu hakkı alma yollarına da bakıyorum .okul bittiği an bu evden çıkacağım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…