Konuştuğuna dair bir iz bulamıyorum .yoksa biliyorum her şeyi.evlenmedik.ailesi ve kendisi de ikna etmişti .bikaç hafta iyidi sonra değişti sanırım kadın bunu engelledi her yerdenNe izi? Daha önce kadınla iletişime geçmiştiniz zaten.
Aldatma var dayak var.
Sanki adamın ailesi ikna etmiş gibi yazmışsınız da siz zaten eski konunuzda dönmeye niyetliydiniz.
Bu arada evlendiniz mi? Yoksa hala sevgili misiniz?
Profil skorunuz niye eksilerde diye merak edip eski konuyu buldum, alinti yapamadim, hanimefenedi bu adama uzulmeye bile degmez, Allah askina ya
Öncelikle lütfen yadırgamayın,kınamayın arkadaşlar.o kadar kötüyüm bitiğim ki bunun bir tarifi yok.öncelikle ben memurum.eşime kızgınlıkla çıkmayacağını düşünerek onu korkutmak amaçlı tayin almıştım.sonrasında barıştık.o benim tayin aldığım yer olan ailemin yanına geldi.burayı sevmediği için iş imkanları kısıtlı vs olduğu için kavga etmeye başladı hatta tayinime yardımcı olan teyzeme sürekli olarak küfür etti ve kendini cezaevine attırdı.6 ay kapalı 1 sene açık olmak üzere 1.5 sene Cezaevinde kaldı.açık cezaevine girmeden ben hamile kalmıştım.izne çıktığında 5 günlük lohusayken beni dövdü neden benim dediklerimi dinlemedin ben hapistektenn diye ben de bunun üzerine o tamamen çıkınca ailemin yanına gittim .çok sözler verdi yalvardı daha olmucak vs.ama bu arada kadın bulmuş eve getiriyor .kadına bir sürü mesaj attım evime girme diye girmeye devam ediyor çilingirle girerim diyorum yok.evde plastik çatallar parfüm kutusu diş fırçası bile gördüm ya şimdi gel ya da ben bu kadını eve almaya devam ederim diyor ben de tam düzelmeden gitmek istemiyorum .ne yapcaz kızlar sinirden ölmek üzereyim
Yok evlenmedik.babamlar bi daha eve gelmesin diyince ve o adam da ailesiyle konuşturup burda kal deyince kaldım ben yapışmadım kendisi öyle istedi.o kadar ikna edici konuştu ki sen kadın olsaydın senden güzelleri de giremezdi bu eve vsBu kadar akılsız olunmaz yazıcam yine banlanıcam
dayak atan adama yapışıp tekrar evlenmek niye yani aklım almıyor asla
Siz zaten resmi olarak evli değildiniz dimi? eski konularınızı çok net hatırlamıyorum ama hatırladığım kadarıyla zaten bu işin olmayacağı belliydi. keşke kesip atsaydınız zamanıında. Bari bundan sonra geri dönmeyinArkadaşlar merhaba .daha önce de konu açmıştım.birçoğu çok doğru olmakla birlikte ağır yorumlar da vardı.son durumu haber ver demişti yorum yapan arkadaşlar.ben çocukları e eşimin evine getiriyordum en son gidişimde babam eve gelmesin artık diye haber gönderdi kardeşimden.bunu duyan ex eş kendi ailesini görüntülü olarak aradı ve onlarla beraber beni evde kalmam için ikna etti.deneyeceksiniz dediler ailesi beraber olacaksınız diye bir şey yok dediler.ben de ayrı ev vs.maddi olarak da zorlanacağım için (çünkü kredi borcum çok)ayrı eve çıkamayacağımdan kabul ettim bu durumu.daha önce bana yapılan yorumlardaki gibi üç dört hafta iyi olduk sonra bana evde giydiğin kıyafetlere bak, köylü şuna bak tarzı kelimlerr kullanmaya başladı.(hatırlarsanız eve kadın alıyordu)evde damla bile buldum kadınlar için kullanılan.yani cinsel yönden baya bağlı bir birliktelik olmuş anlaşılan.ve beni evde kalmam için ikna eden adam şimdi de o kadını özlemeye başladı sanırım .arkadaşlar gerçekten ağır şeyler yaşıyorum .hazırlanıp çıkacaktım .ev bul internet bağlat şu an yapamam okulların kapanmasını beklemek zorundayım. Ama o eve geldikten sonra akşamlarım çok zor geçiyor.kendimi iğrenç hissediyorum .evde bakımlı olmam da zor.2 çocuk iş güç yemek vs kendime zaman ayıramıyorum. Ayırsam da fark etmez o adam o kadını istiyor
Evli değillerBu kadar akılsız olunmaz yazıcam yine banlanıcam
Ben de buna +1 atayim,gideceksek beraber gidelim..Bu kadar akılsız olunmaz yazıcam yine banlanıcam
Bakıyorum onlar da 1300 civarında ve internet bağlatmak biraz sürüyor .izin almak istemiyorum idareden yeterince izin almıştım buraya yerleşirken
Yok gerçekten ailemle taşındığım ev 1 haftayı geçmişti ev bulmak yerleşmek vs okul bitmesini beklemek en güzeliKusura bakmayın ama siz kendinize layık gördüğünüz hayatı yaşıyorsunuz. Size defalarca yazıldı ama sizin kurtulmaya niyetiniz yok. Hala daha bahane arıyorsunuz ayrılmamak için. İnternet bağlatmak uzun sürüyor bahanesini de ilk kez duydum, siz buna inandıysanız iyi biz de inanmış gibi yapalım
Siz zaten resmi olarak evli değildiniz dimi? eski konularınızı çok net hatırlamıyorum ama hatırladığım kadarıyla zaten bu işin olmayacağı belliydi. keşke kesip atsaydınız zamanıında. Bari bundan sonra geri dönmeyin
Sanırım kadın bunu engelledi onun hırsında pislikAilenizi de küstürmüşsünüz sonunda tebrikler
Bize atıp tutuyordunuz ne oldu?
Kendinize layık gördüğünüz hayat bu, bahanelerin arkasına sığınmışsınız, bir ay geçince başka şeyler bulursunuz. Dikkat edin de evde başka bir kadınla yaşamaya başlamayın. Bundan sonra yaşanacak bir o kalmış.
Yok gerçekten ailemle taşındığım ev 1 haftayı geçmişti ev bulmak yerleşmek vs okul bitmesini beklemek en güzeli
Oğlumu zaten sevmiyor kızımı seviyor gerçi ona da DNA istemişt .onlar o .. çocoıpı olduğunu bilmeliler demiştiGenişletmek için tıkla...
Gerçekten bu cümleye mi ikna oldunuz. Adam resmen size hakaret etmiş. Kendi ne masallar prensi mi? Hadi işiniz olmasa, iş bulacak kapasiteniz olmasa, aileniz arkanızda olmasa anlarım ama hem öğretmen olup, hem aileniz arkanızda olup bu iğrenç adama neden döndünüz. Bir buçuk yıl hapis yatmak sadece hakaret ile olmaz. Ertelenen infazı falan mı vardı da eklendi üstüne.Yok evlenmedik.babamlar bi daha eve gelmesin diyince ve o adam da ailesiyle konuşturup burda kal deyince kaldım ben yapışmadım kendisi öyle istedi.o kadar ikna edici konuştu ki sen kadın olsaydın senden güzelleri de giremezdi bu eve vs
Bu hırsınızı başka alanlarda kullansanız keşkeDaha asla ailesiyle de konuştum çocukların üstüne de yemin ettim ilk defa kesin konuştum ve kararımı verdim .ablası diyor ki sen gittiğinde o kadın eve balıklama atlayacak diyor ama umrumda değil dedim
O kadar doğru yorum ki.ben hazırlığımı yapıyorum .ev araştırıyorum .oğlumu 1 hafta görme hakkı vardı.okulunu da biliyor.bu hakkı alma yollarına da bakıyorum .okul bittiği an bu evden çıkacağımOncelikle siz hic saglikli dusunemiyorsunuz.
Adam ceza evine girmis. Siz 5 gunluk lohusa iken adamdan siddet gormussunuz.
Bunlara takilmamissiniz da adam eve kadin gelirince adamin aldatmasina degil de kadinin evinize girmesine takilmisdiniz. Bu dusunceler normal mi?
Sonra babaniz almis cekmis cikarmis sizi o yasantidan.
Siz ne yapmissiniz peki? Adamin cocuklarini gormesi icin cocuklari ayagina gotirmussunuz?
Kendinizi ne kadar degersizlestirdiginizin farkinda misiniz?
Adamin ailesiyle bir de goruntulu konusup onlar israr etti diye adama geri donmussunuz. Siz istemeseniz birilerinin israri ile olmazdi zaten o is. Belli ki esinizle tekrar biraraya gelmeyi siz de istemissiniz. Cunku cocuklar bahane, cocuklari adamin ayagina goturmussunuz.
Bilmiyor musunuz kimsenin degismedigini? Ceza evine girip cikan, karisini doven aldatan adamdan ne bekliyordunuz?
Ayni seyleri yasayacaginiz muhakkak. Bu adamin mayasi boyle. 5 para etmez bir adam icin kendinizi ne kadar degersizlestirmissiniz.
Isiniz de varmus. Bir ev tutun, yeni bir duzen kurun cocuklarla huzurlu bir yasam kurun. Bu cocuklar boyle bir ortamda buyumeyi hak etmiyor cunku.
Baba olma vasfini hak etmeyen o adamin da ayagina cocuklari gonderip sefil etmeyin bir de. Gormek isterse gelip kendi gorsun, siz de bu adamla bir daha muhatap olmayin. Cocuklara yazik ya.
Siz resmen akıl tutulmasi yasiyorsunuz. Akliniz basinizda olsa bu adamla degil tekrar ayni eve girmek, ayni yoldan bile gecmezdiniz.
Adamin aldatmasina takmissiniz. Evde o damla dediginiz her neyse, onu gormeseniz bu adamla devam edecektiniz. Oysa bu adamin neresinden tutarsan elinde kaliyor. Boyle bir adama ne kadar deger yuklemisdiniz. Azicik guclu olun ya. Isiniz var gucunuz var. Ona muhtac misiniz? Azicik gururlu olun ayol.
Kadinlarimiza bazen gercekten cok sasiriyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?