- 19 Mayıs 2020
- 47.689
- 214.304
- 598
Belli süre bi suç daha işleme yoksa alırım demek.Hagb ne demek ?
Ha bu göz hapsi dediğimiz şey ee şaşırmadım konu sahibinin eşi söz konusuysaBelli süre bi suç daha işleme yoksa alırım demek.
Ay tamam durmasınlar öf benim bunları düşünecek durumum yok şu anTek hata da düğüne çağırmayı unutmak sanki, insanlara neler yaşatmışsınız daha hala arkamda dursunlar diyorsunuz. İnsan bir döner de kendine bakar.
Ben hatalarımı kabul ettim .özür de diledim .sizle konuşmasak da ona hep söyledim teyzelerim haklıydı sen çok yanlış yaptın diye söyledim ama hala soğuklar yapacak bişey yokİşinize gelince ne güzel mantık kuruyorsunuz. Biraz hatalarınızı kabul etmeyi deneseniz?
Umarım inşallahBunları kabul etmen de bir adımdır sonuçta iyiye gidersin inş
Eskı mesajınıza bı bakın tabı bu sadece bırı bu adam sıze onca sey yaptı sırf aılenız sıze sahıp cıkıyordu dıe aılenızı atın dıyordu sımdıde tekrar denedık dıyorsunuz bıde bı cocuk daha yapın ustune,,, ya evıne kadın aldı dövdü sövdü yapabılecegı herseyı yaptı sızın derdınız ney,,, aılen arkanda meslegın elınde hala böyle kocanın derdıne düşmüşsün , böyle bır koca için konumu acılır be danısacak neyınız kaldı bukadar gurursuzluk olamaz ya,,,, eskı konunuzdads yazdım yazdık hala sans vermişsin ,,, gecen kırmızı odada bı söz cok hosuma gıtmısdı yardım ıstemeyene yardım etsende bos ıstemez,,, yanı aylarda gecse ustune agzına s......maya devamda etse o koca senı cagırsa yıne gıdersın ,,,nokta!!!!! Yazık gercekdenArkadaşlar merhaba .daha önce de konu açmıştım.birçoğu çok doğru olmakla birlikte ağır yorumlar da vardı.son durumu haber ver demişti yorum yapan arkadaşlar.ben çocukları e eşimin evine getiriyordum en son gidişimde babam eve gelmesin artık diye haber gönderdi kardeşimden.bunu duyan ex eş kendi ailesini görüntülü olarak aradı ve onlarla beraber beni evde kalmam için ikna etti.deneyeceksiniz dediler ailesi beraber olacaksınız diye bir şey yok dediler.ben de ayrı ev vs.maddi olarak da zorlanacağım için (çünkü kredi borcum çok)ayrı eve çıkamayacağımdan kabul ettim bu durumu.daha önce bana yapılan yorumlardaki gibi üç dört hafta iyi olduk sonra bana evde giydiğin kıyafetlere bak, köylü şuna bak tarzı kelimlerr kullanmaya başladı.(hatırlarsanız eve kadın alıyordu)evde damla bile buldum kadınlar için kullanılan.yani cinsel yönden baya bağlı bir birliktelik olmuş anlaşılan.ve beni evde kalmam için ikna eden adam şimdi de o kadını özlemeye başladı sanırım .arkadaşlar gerçekten ağır şeyler yaşıyorum .hazırlanıp çıkacaktım .ev bul internet bağlat şu an yapamam okulların kapanmasını beklemek zorundayım. Ama o eve geldikten sonra akşamlarım çok zor geçiyor.kendimi iğrenç hissediyorum .evde bakımlı olmam da zor.2 çocuk iş güç yemek vs kendime zaman ayıramıyorum. Ayırsam da fark etmez o adam o kadını istiyor
Babasımı??? Eskı konularına bı bakın mesajlarına aılesı buna sahıp cıkdı üstelık sahıp cıktı kocasını onca sey yaptı ustunede barısslım aılenle bagını kedıceksın dedı bu hanfendıde bellıkı aılesını tekrar kenara atıp böyle bır kocaya gıttıÖğretmen misiniz?
Babanızda baba diye dolanmasın ortalıkta
Mesleğiniz var mı? Geliriniz? Ekonomik gücünüz vs
Ayyyyy kusucam şimdiOnları düşünüyorum ama saçma bir yarışa girip eski eşime kendimi sevdirme çabalarına girip onları ihmal ettim bunları telafi edeceğim hep
Babasımı??? Eskı konularına bı bakın mesajlarına aılesı buna sahıp cıkdı üstelık sahıp cıktı kocasını onca sey yaptı ustunede barısslım aılenle bagını kedıceksın dedı bu hanfendıde bellıkı aılesını tekrar kenara atıp böyle bır kocaya gıttı
Aynen aılesı babası hep sahıp cıkmıs ama hep konu acıyor hala kocamda kocam kocasıda herseyı yapmıs buna dayak küfür aldatma ,, kendı yasadıgı eve getırıyor üstelık kadınları gizlı saklıda degıl yanı ,,, buda kocasını degıl hala o kadınları sucluyor evlı adamın evınde ısı ney dieBakmadım eski konularına
Babam eve dönmesin dedi yazınca öylr düşündüm. Babaya yazık
Ee düşünmüşsünüz ki yazmışsınız. Yazdığınıza yorum yapıyoruz. Perde arkasından takip edip darlayan komşuymuşum gibi bana niye tavır yapıyorsunuz?Ay tamam durmasınlar öf benim bunları düşünecek durumum yok şu an
Kucak actılarda ne oldu tıpıs tıpıs tekrar o kocaya gıttın ,, valla sabırlıymıs aılen nasıl yuzunuze bakıolarBence biraz daha anlayışlı olabilirlerdi.sonuçta ben el insanı değilim.ölümcül bir hata da yapmadım.sadece duygularıma yenildim .cahillik yaptım .onlar büyüklük yapıp kucak açabilirlerdi ama öyle olmuyormuş işte.eğer düştüysen yalnızsın
Aileniz ne kadar da haklıymış...Ailem her şeyi yaptı .yeter ki onla görüşme diyorlar sen böyle yanına gittikçe o bu olayı bitirmeyecek diyorlar .öğretmenim .zaten ex eşin bu yüzden benle olduğunu düşünüyorum.
Öğretmensiniz ve yaşadıklarınızı hayretle okuyorum. Allah kurtarsın sizi.Ailem her şeyi yaptı .yeter ki onla görüşme diyorlar sen böyle yanına gittikçe o bu olayı bitirmeyecek diyorlar .öğretmenim .zaten ex eşin bu yüzden benle olduğunu düşünüyorum.
Yalnız yaşamaktan korkuyorum aslında tek problemim buAileniz ne kadar da haklıymış...
Bunu kendinize neden yapıyorsunuz.
Bir insan kendini bu kadar mi sevmez!!
Bu kadar mı kendine saygısı olmaz!!
Güçlü karakter olmayınca böyle ..Öğretmensiniz ve yaşadıklarınızı hayretle okuyorum. Allah kurtarsın sizi.
Bence bu adamla yaşamaktan korkmalısın.Yalnız yaşamaktan korkuyorum aslında tek problemim bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?