Eski eşimle tekrar denedik ama sonuç yine hüsran

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İşinize gelince ne güzel mantık kuruyorsunuz. Biraz hatalarınızı kabul etmeyi deneseniz?
Ben hatalarımı kabul ettim .özür de diledim .sizle konuşmasak da ona hep söyledim teyzelerim haklıydı sen çok yanlış yaptın diye söyledim ama hala soğuklar yapacak bişey yok

Eskı mesajınıza bı bakın tabı bu sadece bırı bu adam sıze onca sey yaptı sırf aılenız sıze sahıp cıkıyordu dıe aılenızı atın dıyordu sımdıde tekrar denedık dıyorsunuz bıde bı cocuk daha yapın ustune,,, ya evıne kadın aldı dövdü sövdü yapabılecegı herseyı yaptı sızın derdınız ney,,, aılen arkanda meslegın elınde hala böyle kocanın derdıne düşmüşsün , böyle bır koca için konumu acılır be danısacak neyınız kaldı bukadar gurursuzluk olamaz ya,,,, eskı konunuzdads yazdım yazdık hala sans vermişsin ,,, gecen kırmızı odada bı söz cok hosuma gıtmısdı yardım ıstemeyene yardım etsende bos ıstemez,,, yanı aylarda gecse ustune agzına s......maya devamda etse o koca senı cagırsa yıne gıdersın ,,,nokta!!!!! Yazık gercekden

Öğretmen misiniz?
Babanızda baba diye dolanmasın ortalıkta
Mesleğiniz var mı? Geliriniz? Ekonomik gücünüz vs
Babasımı??? Eskı konularına bı bakın mesajlarına aılesı buna sahıp cıkdı üstelık sahıp cıktı kocasını onca sey yaptı ustunede barısslım aılenle bagını kedıceksın dedı bu hanfendıde bellıkı aılesını tekrar kenara atıp böyle bır kocaya gıttı

Onları düşünüyorum ama saçma bir yarışa girip eski eşime kendimi sevdirme çabalarına girip onları ihmal ettim bunları telafi edeceğim hep
Ayyyyy kusucam şimdi kendımi sevdırme cabalarına gırıyorum dıyor yaaa cıdden saka olsun ya bukadarı gercek olamaz,,. Sızı döven o evınıze kadın alan o döven o ,,, yatagınıza evıne kadın alan o kendını sevdırmek ısteyen sız bence o cocuklar sızden alınmalı yazık o cocuklara bu akılla nasıl öğretmen olmussunuz

Bakmadım eski konularına
Babam eve dönmesin dedi yazınca öylr düşündüm. Babaya yazık

Bakmadım eski konularına
Babam eve dönmesin dedi yazınca öylr düşündüm. Babaya yazık
Aynen aılesı babası hep sahıp cıkmıs ama hep konu acıyor hala kocamda kocam kocasıda herseyı yapmıs buna dayak küfür aldatma ,, kendı yasadıgı eve getırıyor üstelık kadınları gizlı saklıda degıl yanı ,,, buda kocasını degıl hala o kadınları sucluyor evlı adamın evınde ısı ney die

Kucak actılarda ne oldu tıpıs tıpıs tekrar o kocaya gıttın ,, valla sabırlıymıs aılen nasıl yuzunuze bakıolar

Ailem her şeyi yaptı .yeter ki onla görüşme diyorlar sen böyle yanına gittikçe o bu olayı bitirmeyecek diyorlar .öğretmenim .zaten ex eşin bu yüzden benle olduğunu düşünüyorum.
Aileniz ne kadar da haklıymış...

Bunu kendinize neden yapıyorsunuz.
Bir insan kendini bu kadar mi sevmez!!
Bu kadar mı kendine saygısı olmaz!!

Ailem her şeyi yaptı .yeter ki onla görüşme diyorlar sen böyle yanına gittikçe o bu olayı bitirmeyecek diyorlar .öğretmenim .zaten ex eşin bu yüzden benle olduğunu düşünüyorum.
Öğretmensiniz ve yaşadıklarınızı hayretle okuyorum. Allah kurtarsın sizi.

Yalnız yaşamaktan korkuyorum aslında tek problemim bu
Bence bu adamla yaşamaktan korkmalısın.
Yalnızlıktan çoğu insan korkar ama sizin durumunuz için çok yersiz ve gereksiz bir korku.
Psikolojiniz bozuk.
Eğitimli de bir insansınız.
İyi bir terapi alın mutlaka ilk olarak.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…