Boşver bence tehditle peşini bırakan adamla iki şort için muhatap olmaya değmez canına yazık at çöpe sana soracak hali yokYazlıklarımı yerleştirmek için kutuyu açtığımda eski eşin 6 t-shirt ve 3 şortunun bende olduğunu gördüm. Çok kötü ayrılmıştık. Ailesi de boşanmanın ardından arayıp rahatsızlık verdi kaç kere. En son babamın tehditleri ile kurtuldum. Ortak tanıdığımız var ama ulaştırmak istemiyorum. Hiç bi şekilde iletişime geçmek istemiyorum çünkü. Ne yapayım hepsini doldurup çöpe atasım var. Bi yandan da çok kıyafeti yoktu yokluğu belli olur. Sizce ne yapayım.
Haberim bile yok dersin yüzsüzlük eder sorarlarsa kurtulmuşsun madem, at gitsinYazlıklarımı yerleştirmek için kutuyu açtığımda eski eşin 6 t-shirt ve 3 şortunun bende olduğunu gördüm. Çok kötü ayrılmıştık. Ailesi de boşanmanın ardından arayıp rahatsızlık verdi kaç kere. En son babamın tehditleri ile kurtuldum. Ortak tanıdığımız var ama ulaştırmak istemiyorum. Hiç bi şekilde iletişime geçmek istemiyorum çünkü. Ne yapayım hepsini doldurup çöpe atasım var. Bi yandan da çok kıyafeti yoktu yokluğu belli olur. Sizce ne yapayım.
Yok üzüldüğümden değil. Kıyafeti az olunca yokluğu anlaşılır bana kıyafetleri çalıp götürmüş der mi diye emin olamadımYoksa yok kiyafeti, alsın sana ne boşver, onun derdine mi düştün, at gitsin, yoksa da koy bı köşede beklesin yaz geçer sesi çıkmaz istemezse ki aklına bile gelmez bence atarsın. İletişime geçmeye çalışma, bahane olarak gorulmesin, musallat olmasın sıkıntılı bı boşanmaysa, hatta bence at, haberi gelirse bende eşya yok dersin ugrasmazsin
Sanirim yeni boşandıniz. Bir de eşyalar için tantana yapmasınlar sonra? Boyle takintili insanlar bir çopten bile bela olur. Bir tane çöp poşetine doldurun bence haber verin ortak tanidiginiza. Almak istiyorsa ondan alsin sizinle irtibat kurmasın.Yazlıklarımı yerleştirmek için kutuyu açtığımda eski eşin 6 t-shirt ve 3 şortunun bende olduğunu gördüm. Çok kötü ayrılmıştık. Ailesi de boşanmanın ardından arayıp rahatsızlık verdi kaç kere. En son babamın tehditleri ile kurtuldum. Ortak tanıdığımız var ama ulaştırmak istemiyorum. Hiç bi şekilde iletişime geçmek istemiyorum çünkü. Ne yapayım hepsini doldurup çöpe atasım var. Bi yandan da çok kıyafeti yoktu yokluğu belli olur. Sizce ne yapayım.
Bekletmedim varlığından dahi haberim yoktu yazlıkların bir kısmını benim ve onun kıyafetlerini beraber kaldırmışım.cok kotu ayrildik demissiniz ustelik zor kurtulmuşsunuz atin gitsin cope bu gune kadar beklettiginiz hata
Olursa olsun bu onun problemi sizin değil bu şekilde eşya ulaştırmak erkek gözüyle adım sanılır bela olabilir at gitsinYazlıklarımı yerleştirmek için kutuyu açtığımda eski eşin 6 t-shirt ve 3 şortunun bende olduğunu gördüm. Çok kötü ayrılmıştık. Ailesi de boşanmanın ardından arayıp rahatsızlık verdi kaç kere. En son babamın tehditleri ile kurtuldum. Ortak tanıdığımız var ama ulaştırmak istemiyorum. Hiç bi şekilde iletişime geçmek istemiyorum çünkü. Ne yapayım hepsini doldurup çöpe atasım var. Bi yandan da çok kıyafeti yoktu yokluğu belli olur. Sizce ne yapayım.
Evet yakın boşadım. Bende bu yüzden ikilemde kaldım tantana yapabilecek potansiyeldeler çünkü eşyalarımız aldı götürdü diye. Ama bir yandan da atmak istiyorum. Çünkü düğün parasına aldığımız eşyalar bike onlarda kaldı. Tazminmat vs almadım. Acısını çıkarmak gibiSanirim yeni boşandıniz. Bir de eşyalar için tantana yapmasınlar sonra? Boyle takintili insanlar bir çopten bile bela olur. Bir tane çöp poşetine doldurun bence haber verin ortak tanidiginiza. Almak istiyorsa ondan alsin sizinle irtibat kurmasın.
Evet doğru adım atılmış gibi görebilirler o potansiyelde var yakın ayrıldığımız için almış götürmüş deme potansiyelleri deOlursa olsun bu onun problemi sizin değil bu şekilde eşya ulaştırmak erkek gözüyle adım sanılır bela olabilir at gitsin
At gitsin kız düşünme bileYazlıklarımı yerleştirmek için kutuyu açtığımda eski eşin 6 t-shirt ve 3 şortunun bende olduğunu gördüm. Çok kötü ayrılmıştık. Ailesi de boşanmanın ardından arayıp rahatsızlık verdi kaç kere. En son babamın tehditleri ile kurtuldum. Ortak tanıdığımız var ama ulaştırmak istemiyorum. Hiç bi şekilde iletişime geçmek istemiyorum çünkü. Ne yapayım hepsini doldurup çöpe atasım var. Bi yandan da çok kıyafeti yoktu yokluğu belli olur. Sizce ne yapayım.
Ay atacağım galiba acaba bana kıyafetini çalmış derler mi diye bi endişe ettim. Çöpün bile hesabını tutan birisi çünkü.At gitsin kız düşünme bile
geri dönüşüm kutusuna at hem birisi faydalanır hem göz önünden kaybolmuş olurYazlıklarımı yerleştirmek için kutuyu açtığımda eski eşin 6 t-shirt ve 3 şortunun bende olduğunu gördüm. Çok kötü ayrılmıştık. Ailesi de boşanmanın ardından arayıp rahatsızlık verdi kaç kere. En son babamın tehditleri ile kurtuldum. Ortak tanıdığımız var ama ulaştırmak istemiyorum. Hiç bi şekilde iletişime geçmek istemiyorum çünkü. Ne yapayım hepsini doldurup çöpe atasım var. Bi yandan da çok kıyafeti yoktu yokluğu belli olur. Sizce ne yapayım.
Yahu belli olsa ne olur ? Yaptıklarına saysın der düşünmeden yok ederdim. Üç beş çaputa hesap mı vericeksiniz.Yazlıklarımı yerleştirmek için kutuyu açtığımda eski eşin 6 t-shirt ve 3 şortunun bende olduğunu gördüm. Çok kötü ayrılmıştık. Ailesi de boşanmanın ardından arayıp rahatsızlık verdi kaç kere. En son babamın tehditleri ile kurtuldum. Ortak tanıdığımız var ama ulaştırmak istemiyorum. Hiç bi şekilde iletişime geçmek istemiyorum çünkü. Ne yapayım hepsini doldurup çöpe atasım var. Bi yandan da çok kıyafeti yoktu yokluğu belli olur. Sizce ne yapayım.
Giysi kumbarasina at gitsin sorarsa donuna sahip cikamadin mi ben nereden bileyim bekçisi miyim beni rahatsız etme sorumsuz adam dersin güzel kapak olur :)Evet yakın boşadım. Bende bu yüzden ikilemde kaldım tantana yapabilecek potansiyeldeler çünkü eşyalarımız aldı götürdü diye. Ama bir yandan da atmak istiyorum. Çünkü düğün parasına aldığımız eşyalar bike onlarda kaldı. Tazminmat vs almadım. Acısını çıkarmak gibi
Desin siz duymayacaksınız sonuçtaEvet doğru adım atılmış gibi görebilirler o potansiyelde var yakın ayrıldığımız için almış götürmüş deme potansiyelleri de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?