• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski eşin eve gelmek istemesi

Gulmemis basim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2021
15
13
3
38
Kızlar merhaba, sizin değerli fikirlerinize cok ihtiyacım var,zira beynim durmuş durumda,ben eşimden bosanalı 9ay oluyor,bu süre zarfında hiç görüşmedik yüzyüze,ama her zaman cocuklarını görmesi gerektigini belirttim kendisine,ama kendisinin cok hataları oldugu için,yüzünün olmadığını söyledi,kızım ve oglum ergenlik döneminde, bide 8yasında küçüğüm var, bugün msj atmış eski eş,bayramda banada yanınızda yer varmı diye,şok oldum,bişey diyemedim,ne yazayım ne diyeyim,kızım o eve gelirse ben giderim diyor, ee ben şimdi ters cvp verirsem hoş olmayan şeylerin yasanmasından korkuyorum,caresız kaldım yardım edin

Bayraminizi çalmaya hakki yok. Protokol yokmu aranizda? Protokole göre cocuklari alsin. En kolayi okuldan sonra, o halde görüsmenizde gerekmez ve gidip okuldan sonrasi o alsin.

Bayrami kendi cocuklarin ve ailen ile gecir. Belli ki beyefendi hizmetcisini özlüyor. Yaa kolay degil dimi ev işi ve calismak :KK14:

Bende onu düşünüyorum ,gelince ne olacak ne konusacagız,ne paylaşacağız, uygun bir dille anlatmak istiyorum
En uygun dil net bir şekilde gelmeni istemiyorum demek bence. Bu şekilde çocuklar da işin içinden çıkar onları doldurduğunuzu vs düşünemez. Bana kalırsa dışarıda da yüz yüze gelmenize gerek yok tabi. Çocuklarıyla görüşsün yeter. Siz görüşmek zorunda değilsiniz.

Kızlar merhaba, sizin değerli fikirlerinize cok ihtiyacım var,zira beynim durmuş durumda,ben eşimden bosanalı 9ay oluyor,bu süre zarfında hiç görüşmedik yüzyüze,ama her zaman cocuklarını görmesi gerektigini belirttim kendisine,ama kendisinin cok hataları oldugu için,yüzünün olmadığını söyledi,kızım ve oglum ergenlik döneminde, bide 8yasında küçüğüm var, bugün msj atmış eski eş,bayramda banada yanınızda yer varmı diye,şok oldum,bişey diyemedim,ne yazayım ne diyeyim,kızım o eve gelirse ben giderim diyor, ee ben şimdi ters cvp verirsem hoş olmayan şeylerin yasanmasından korkuyorum,caresız kaldım yardım edin
bu konulari cocuklarin bilmesine gerek yok, eski ese ayar verin, ikiniz konusun ve ne yapilacagina karar verin

Başka şehirde mi

Kalacak yeri yok mu

Kalacak yeri varsa asla olmaz

Çocuklar istese kalacak yer yoksa belki derdim de istemiyorlar zaten

Yakışık olmaz çocukları al dışarda gez, bir gün de beraber yemek yeriz vs denilebilir

Sevgili gülmemiş başım kardeşim, barışmak istiyorsan barış hiç boşuna kendini ikna etmeye çalışma. Hayat bu kadar kasmaya degmez. Çocuklar istemiyor sanırım ama sen istiyor, belki olabilir der gibisin.
Ne yaşandığını bilemem ama neden olmasın.

Sevgili gülmemiş başım kardeşim, barışmak istiyorsan barış hiç boşuna kendini ikna etmeye çalışma. Hayat bu kadar kasmaya degmez. Çocuklar istemiyor sanırım ama sen istiyor, belki olabilir der gibisin.
Ne yaşandığını bilemem ama neden olmasın.
Ahahaha konu sahibinin kullanıcı adına bakmadan bu yorumu okudum gülmekten yarılıyodum🤣🤣

Back
X