• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski eşin eve gelmek istemesi

Kızlar merhaba, sizin değerli fikirlerinize cok ihtiyacım var,zira beynim durmuş durumda,ben eşimden bosanalı 9ay oluyor,bu süre zarfında hiç görüşmedik yüzyüze,ama her zaman cocuklarını görmesi gerektigini belirttim kendisine,ama kendisinin cok hataları oldugu için,yüzünün olmadığını söyledi,kızım ve oglum ergenlik döneminde, bide 8yasında küçüğüm var, bugün msj atmış eski eş,bayramda banada yanınızda yer varmı diye,şok oldum,bişey diyemedim,ne yazayım ne diyeyim,kızım o eve gelirse ben giderim diyor, ee ben şimdi ters cvp verirsem hoş olmayan şeylerin yasanmasından korkuyorum,caresız kaldım yardım edin
Gelmesin hele de çocuklar istemiyorsa...

Kızlar merhaba, sizin değerli fikirlerinize cok ihtiyacım var,zira beynim durmuş durumda,ben eşimden bosanalı 9ay oluyor,bu süre zarfında hiç görüşmedik yüzyüze,ama her zaman cocuklarını görmesi gerektigini belirttim kendisine,ama kendisinin cok hataları oldugu için,yüzünün olmadığını söyledi,kızım ve oglum ergenlik döneminde, bide 8yasında küçüğüm var, bugün msj atmış eski eş,bayramda banada yanınızda yer varmı diye,şok oldum,bişey diyemedim,ne yazayım ne diyeyim,kızım o eve gelirse ben giderim diyor, ee ben şimdi ters cvp verirsem hoş olmayan şeylerin yasanmasından korkuyorum,caresız kaldım yardım edin
kızınızın o lafı üzerine bence bir bahane bulun gelmesin. boşanmışsınız siz ne bu yanınızda yer var mı bilmem ne. yer olsaydı ayrılmamış olurdunuz demek ki yer yok. plan yaptık vs deyin. aslında sağlıklı olanı birlikte vakit geçirebilmenizdir ama kızınızın tepkisine bakılırsa siz o durumları geçmişsiniz. çocuklarınızın huzurunu düşünerek hareket edin derim

Cocuklarını alsın dısarda bulussun, tren kaçtı çünkü :işsiz:

İnanın yeri geldi aradım,söyledim cocukların ihtiyacı var diye,ama hep bi bahane buldu,şimdi ne degişti, bilmiyorum
Bak şimdi, boşanınca kadınlar üstüne atlayacak sanmıştır. Senin emeğini gerçekten küçümsediği için o emeğin yokluğunda dank etmiştir. Yalnız kalmıştır. Senle evliyken oğluşlarını yere göğe sığdıramayan ailesi artık yüzüne bakmıyordur. Çocuklar da büyüdü, bakılma çağını geçtiler az buz kendi başlarını kurtarır hale geldiler. Bunlar da benim tahminlerim tabi. Ama eski rahatını aradığı kesin. Ne yapsa bırakmayan bir kadın vardı, arkasını toplayan bir kadın. O gitti işte, boru mu?

Sakın evine alma, hele ki yalnızsan. Çocukların varlığı tehlikeyi bertaraf etmez. Olmazsa çocukları ikna et, dışarıda görüşün beraber. Sen doldurdun çocukları derse, '' Höst, benim çocuklarım gazla çalışmıyor; senden akıllı onlar kimse dolduramaz. '' dersin.

Var tabi belirli günler var,ama hiç görmedi,varsın o öyle düşünsün o hizmetçi gözünü acalı cok oldu ve bunuda bal gibi biliyor,
Evet baska sehirde,ve gelirse ailesi burda,zaten ben istemiyorum, ama cocuklarıma her zaman ,babanızla istediginiz zaman görüşebilirsiniz dedim asla engel olmadım,sanırım benim arayı yumusatmamı istiyor,bana öyle geliyor
Bal gibi bildiğine emin misin? Bak şu 2.alıntıladığım yeri iyi oku şu koyu aldığım yeri özellikle. Afedersin kendi m.çtığını bile sana temizletme derdinde hala. Hizmetçisinin kaçtığını düşünüyor, geri alma planları yapıyor. Gözünü açtığını düşünmüyor.

Cok hatalar yaptı,cok sabrettim 15yıl mücadele ettim olmadı,şimdide bana sen cok iyi bir insansın,ben mahvettim herseyi diyor,ailesi benimle hala görüşüyor

sırf bayramdır aman çocuklar bayram seyran aile bilsin vs gibi gereksiz düşüncelere hiiiç girmeyin. görüşmek isteyen çocuklarınızla birlikte dışarda bir yerde buluşun bayramlaşın. bu kadar basit.

Back
X