• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski eşin eve gelmek istemesi

Dışarıda görüşebilirsiniz. Çocukların babası sonuçta. Çocukların tabiyki görüşmesi lazım. Şu an ergenlikle keskin konuşuyo olabilirler ama uzun vadede daha çok üzülürler. Çocuklarınızla güzelce konuşun ikna edin dışarıda görüşsünler sizin yüz göz olmanıza gerek yok.

Dışarıda görüşsün. Çocukları da bayramdan bayrama bile olsa görüşmesi için teşvik edin. Sizinle birlikteliği bitti. Sizin yanınızda işi yok, ama babalık devam ediyor aylardır aramamasını çocuklarla iletişime geçerek telafi etmeli.

Dışarıda görüşsün. Çocukları da bayramdan bayrama bile olsa görüşmesi için teşvik edin. Sizinle birlikteliği bitti. Sizin yanınızda işi yok, ama babalık devam ediyor aylardır aramamasını çocuklarla iletişime geçerek telafi etmeli.
İnanın yeri geldi aradım,söyledim cocukların ihtiyacı var diye,ama hep bi bahane buldu,şimdi ne degişti, bilmiyorum

Başka şehirde mi

Kalacak yeri yok mu

Kalacak yeri varsa asla olmaz

Çocuklar istese kalacak yer yoksa belki derdim de istemiyorlar zaten

Yakışık olmaz çocukları al dışarda gez, bir gün de beraber yemek yeriz vs denilebilir
Evet baska sehirde,ve gelirse ailesi burda,zaten ben istemiyorum, ama cocuklarıma her zaman ,babanızla istediginiz zaman görüşebilirsiniz dedim asla engel olmadım,sanırım benim arayı yumusatmamı istiyor,bana öyle geliyor

Olgun insanlarsınız neden bu adamdan boşandığınızı hatırlayın, ve asla kabul etmeyin ne münasebet.

Dışarıda görüşebilirsiniz. Çocukların babası sonuçta. Çocukların tabiyki görüşmesi lazım. Şu an ergenlikle keskin konuşuyo olabilirler ama uzun vadede daha çok üzülürler. Çocuklarınızla güzelce konuşun ikna edin dışarıda görüşsünler sizin yüz göz olmanıza gerek yok.
Ben hep inanin destek oldum,olurumda ama onun da cocuklarını bu zamana kadar yok saymış olması durumu var isterimki cocuklarıyla zaman gecırsın,gezsınler,sohbet etsinler,birseyler paylassınlar,ama bu direk beni ortaya atıyor

Ben eski esle hiç gorusmemeyi tercih ediyorum (zorunlu sartlar dışında). Arkadaşım değil sonuçta. Evde kalmasi ne münasebet. Asla izin verilecek mesele degil. Anlasilacak uyumlu insan olsa zaten bosanilmaz.

Olgun insanlarsınız neden bu adamdan boşandığınızı hatırlayın, ve asla kabul etmeyin ne münasebet.
Cok haklısınız hiç aklımdan cıkmıyor zaten
Gerek varmı? Ne güzel hayatınıza yeniden başlamışsınız. Boşandığınıza göre tak demiştir. Kendinize gareziniz ne?
Vallahi uzak duruyorum,tamam diyorum rahatım,mutluyum,takk bişeyi bahane ediyor ulaşmak için ,moralimi bozuyor, asla geri dönme gibi bir niyetim yok

Bayraminizi çalmaya hakki yok. Protokol yokmu aranizda? Protokole göre cocuklari alsin. En kolayi okuldan sonra, o halde görüsmenizde gerekmez ve gidip okuldan sonrasi o alsin.

Bayrami kendi cocuklarin ve ailen ile gecir. Belli ki beyefendi hizmetcisini özlüyor. Yaa kolay degil dimi ev işi ve calismak :KK14:
Var tabi belirli günler var,ama hiç görmedi,varsın o öyle düşünsün o hizmetçi gözünü acalı cok oldu ve bunuda bal gibi biliyor,

Kızlar merhaba, sizin değerli fikirlerinize cok ihtiyacım var,zira beynim durmuş durumda,ben eşimden bosanalı 9ay oluyor,bu süre zarfında hiç görüşmedik yüzyüze,ama her zaman cocuklarını görmesi gerektigini belirttim kendisine,ama kendisinin cok hataları oldugu için,yüzünün olmadığını söyledi,kızım ve oglum ergenlik döneminde, bide 8yasında küçüğüm var, bugün msj atmış eski eş,bayramda banada yanınızda yer varmı diye,şok oldum,bişey diyemedim,ne yazayım ne diyeyim,kızım o eve gelirse ben giderim diyor, ee ben şimdi ters cvp verirsem hoş olmayan şeylerin yasanmasından korkuyorum,caresız kaldım yardım edin
Ben kabul etmezdim. Neden boşandık neden ayrıldık diye otur bir sorgula üstelik çocuklarında istemiyor eve gelmesini

O zamanda bana diyecek se doldurdun cocukları bana sıkıntı verecek ,aslında biliyor hatalarını ama
Boşandığınız adama neden herşeyi tüm ayrıntısıyla anlatacaksınız ki? Herşeyi bilmesi gerekmiyor.
biz boşandık, bu eve gelmen artık doğru değil, çocuklarla tabiki dışarıda görüşebilirsin, bu kadar.

Bu konu çok göreceli. Herkes gelmesin, gelemez demiş ama ben o kadar keskin düşünemiyorum.
Mesela benim annemle babam ayrıldı, babam bu bayram kaldığı şehirden bizi görmeye gelecek 1 hafta bizde kalacak.
Annem kendisi kabul etti hatta.
Yani düşman olmaya gerek yok, neticede bir dönem aynı evi aynı hayatı paylaştınız. Tabi arada ne yaşanıldı bilemem, bizde kötü ayrılmıştık ama sonra 2 tarafta olgunlukla aralarındaki tartışmaya bizim için son verdiler. Sizde çok ağır şeyler yaşandıysa size zarar verme huzursuzluk çıkarma potansiyeli varsa evinize almayın gerek yok.

Back
X