- 6 Ağustos 2014
- 816
- 2.788
- 313
- 44
- Konu Sahibi Gulmemis basim
E ne diyem Mahmut mu diyemAhahaha konu sahibinin kullanıcı adına bakmadan bu yorumu okudum gülmekten yarılıyodum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
E ne diyem Mahmut mu diyemAhahaha konu sahibinin kullanıcı adına bakmadan bu yorumu okudum gülmekten yarılıyodum![]()
E ne diyem Mahmut mu diyem![]()
Haklısınız, en saglıklısı buCocuklar icin görüşün ama aile olarak degil de çocuklarınızın anne babasi olarak
Arkadaslarin dediği gibi dışarıda yemek yiyin hep birlikte bu kadarı kafi :)
İnanın yeri geldi aradım,söyledim cocukların ihtiyacı var diye,ama hep bi bahane buldu,şimdi ne degişti, bilmiyorumDışarıda görüşsün. Çocukları da bayramdan bayrama bile olsa görüşmesi için teşvik edin. Sizinle birlikteliği bitti. Sizin yanınızda işi yok, ama babalık devam ediyor aylardır aramamasını çocuklarla iletişime geçerek telafi etmeli.
Evet baska sehirde,ve gelirse ailesi burda,zaten ben istemiyorum, ama cocuklarıma her zaman ,babanızla istediginiz zaman görüşebilirsiniz dedim asla engel olmadım,sanırım benim arayı yumusatmamı istiyor,bana öyle geliyorBaşka şehirde mi
Kalacak yeri yok mu
Kalacak yeri varsa asla olmaz
Çocuklar istese kalacak yer yoksa belki derdim de istemiyorlar zaten
Yakışık olmaz çocukları al dışarda gez, bir gün de beraber yemek yeriz vs denilebilir
Ben hep inanin destek oldum,olurumda ama onun da cocuklarını bu zamana kadar yok saymış olması durumu var isterimki cocuklarıyla zaman gecırsın,gezsınler,sohbet etsinler,birseyler paylassınlar,ama bu direk beni ortaya atıyorDışarıda görüşebilirsiniz. Çocukların babası sonuçta. Çocukların tabiyki görüşmesi lazım. Şu an ergenlikle keskin konuşuyo olabilirler ama uzun vadede daha çok üzülürler. Çocuklarınızla güzelce konuşun ikna edin dışarıda görüşsünler sizin yüz göz olmanıza gerek yok.
Cok haklısınız hiç aklımdan cıkmıyor zaten.Olgun insanlarsınız neden bu adamdan boşandığınızı hatırlayın, ve asla kabul etmeyin ne münasebet.
Cok haklısınız hiç aklımdan cıkmıyor zatenOlgun insanlarsınız neden bu adamdan boşandığınızı hatırlayın, ve asla kabul etmeyin ne münasebet.
Vallahi uzak duruyorum,tamam diyorum rahatım,mutluyum,takk bişeyi bahane ediyor ulaşmak için ,moralimi bozuyor, asla geri dönme gibi bir niyetim yokGerek varmı? Ne güzel hayatınıza yeniden başlamışsınız. Boşandığınıza göre tak demiştir. Kendinize gareziniz ne?
Yok zaten bosandık bosanalı hiç yüzyüze gelmedik,istememde zatenBen eski esle hiç gorusmemeyi tercih ediyorum (zorunlu sartlar dışında). Arkadaşım değil sonuçta. Evde kalmasi ne münasebet. Asla izin verilecek mesele degil. Anlasilacak uyumlu insan olsa zaten bosanilmaz.
Var tabi belirli günler var,ama hiç görmedi,varsın o öyle düşünsün o hizmetçi gözünü acalı cok oldu ve bunuda bal gibi biliyor,Bayraminizi çalmaya hakki yok. Protokol yokmu aranizda? Protokole göre cocuklari alsin. En kolayi okuldan sonra, o halde görüsmenizde gerekmez ve gidip okuldan sonrasi o alsin.
Bayrami kendi cocuklarin ve ailen ile gecir. Belli ki beyefendi hizmetcisini özlüyor. Yaa kolay degil dimi ev işi ve calismak![]()
Bende öyle düşünüyorum,oldum olası duygularını ifade etmez,ama dolaylı yoldan anlatır, sanırım yine aynı seyi yapıyorİt gibi sürünmüş eve geri atlamaya çalışıyor bence
Çocukları dışarı çıkarsın siz görüşmeyin
Ben kabul etmezdim. Neden boşandık neden ayrıldık diye otur bir sorgula üstelik çocuklarında istemiyor eve gelmesiniKızlar merhaba, sizin değerli fikirlerinize cok ihtiyacım var,zira beynim durmuş durumda,ben eşimden bosanalı 9ay oluyor,bu süre zarfında hiç görüşmedik yüzyüze,ama her zaman cocuklarını görmesi gerektigini belirttim kendisine,ama kendisinin cok hataları oldugu için,yüzünün olmadığını söyledi,kızım ve oglum ergenlik döneminde, bide 8yasında küçüğüm var, bugün msj atmış eski eş,bayramda banada yanınızda yer varmı diye,şok oldum,bişey diyemedim,ne yazayım ne diyeyim,kızım o eve gelirse ben giderim diyor, ee ben şimdi ters cvp verirsem hoş olmayan şeylerin yasanmasından korkuyorum,caresız kaldım yardım edin
Boşandığınız adama neden herşeyi tüm ayrıntısıyla anlatacaksınız ki? Herşeyi bilmesi gerekmiyor.O zamanda bana diyecek se doldurdun cocukları bana sıkıntı verecek ,aslında biliyor hatalarını ama