Eski esin kankaları

anne baba tarafından sizi uyaran kimse olmadı mı. sizin ilk evlilik onun ikinci çünkü.
hiç irdelemediniz mi bu kişiyi.
yoksa evlenmeden önce sizi el bebek gül bebek mi baktı.
evlendikten sonra mı değişti.
biz tanıştırıldık ve çevresinde çok iyi tanınan biri herkes tarafından çok seviliyo. ailesinin sorunlu olduğunu söylemediler evlenmemizi en çok isteyende eltimdi. o herşeyi biliyodu aslında ama övmeyi tercih etti. esnaf olduğu içinde herkese iyi o kadar güzel şeyler söylendiki dedim daha nolsun. ama evlilikte öyle değilmiş. arkadaşlarıyla görüşmek istemiyorum ama çok ısrar ettiler dedim bende bu şehirden gidene kadar kapris yapmayım görüşüyüm ama dün anladım ki sinirlerim o kadar güçlü değilmiş :)

Eski eşinin kankileri yerine kendimi koyarak cevap veriyorum. Hata da yapsa(hataları konusunda fikrimi söylerim orası ayrı) böyle kötü gününde arkadaşımın yanında olurum, O’na destek olurum, yeri gelir eğlendiririm.

Kısaca sizin istediğiniz bana çok da mantıklı gelmedi.

işte diyorum ya canım benim çeşit çeşit kadınız burada.. senin doğrun sana doğru benim doğrum bana doğru. ben de zorlarım sonuna kadar kanırta kanırta son noktaya kadar uğraşırım düzelsin elimden geleni yaptım diyebilmek adına, bir şüpheden dolayı soğumam mesela, bir davranış bana yanlış gelse soğumam, ne bileyim ben kendimi tüketene kadar uğraşırım ama sonunda sildiğimde de tam silerim, sildiğim kişiden dolayı tanıdığım herkesi silerim. ben de bu cins bir kadınım

gerçekten çeşit çeşitiz maşallah.

birde şöyle bi şey var .
eşim de benim saçma sapan bi şeyden evi terk edeceğimden korkuyor onu anladım .
yıllar önce bi kaç kez kafamı dağıtayım diye eski iş yerimden arkadaşlara gitmiştim . o zaman çocuğum da yoktu.
sanmış ki geri gelmeyeceğim.
o kadar da soğumamıştım yani.
yolumu kesti . gitme falan diye. gitcem gelcem dedim .
ama merak etmiş

yıllar yıllar sonra 2. çocuğum olmuştu.
komşuya indim .çünkü evde elektirikler kesildı canım sıkıldı.
eşim de eve uğramış ben çıkınca . o ara da elektrik geri gelmiş.
. çaycı açık kalmıştı o çalışıyormuş . telefonumu şarja koymuştum . telefonu evde görmüş . evi terk ettim sanmış. kesin bi şeye alındı bu diye düşünmüş . kavga falan etmedik hem. sadece bi şeye söylendim geçtimdi.

çıkmış bütün sokaklarda beni aramış .
garaja kadar gitmiş . babasına gidiyordur diye.
alışveriş merkezine gitmiş vs
sonra eve dönerken benim ayakkabıları komşuda görmüş . komşum da memleketlimdi. oturduk baya.

neyse kapıyı çaldı. ter içinde ama.
aa bu saatte eve mi geldin . dur geliyorum dedim . bunun yüzündeki sıkıntı geçti. noldu dedim iş yerinde bi şey mi oldu.
anlattı tek tek. şok oldum .

adamı ne kadar korkutmuşsam.
hala daha deli olduğumu bildiğinden bana hoş davranır . kızdırmamaya bakar . kavga ettiysek , tartıştıysak barışmadan evden çıkmaz . barışmadan , öpüşmeden evden ayrılmaz .
şimdi yazarken anladım hee. hakkaten . evi terk etmeyeyim diye yapıyor . dank etti şimdi. sokak sokak beni aramak zorunda kalmasın diye sanıyorum . ki o kadar da değilim. o kafasında büyütmüş anlaşılan. ay yazık kocama yaaa. her gün de arar . napıyorsun . nerdesin . nabız yoklar . çünkü kadınlar her an her şeye takılabiliyor diye düşünüyor artık .
telefonu genelde evde unuturum . malum kafam karışık . çocuk çok .
bu huyuma da kızar . arayınca ulaşamayınca falan . şimdi anlıyorum ki adamın düşüncesi başka. ben de beni merak ediyor sanıyorudm. o yoklama alıyormuş .

neyse kapıyı çaldı. ter içinde ama.
aa bu saatte eve mi geldin . dur geliyorum dedim . bunun yüzündeki sıkıntı geçti. noldu dedim iş yerinde bi şey mi oldu.
anlattı tek tek. şok oldum .
ben de buna benzer bi hikaye yaşamıştım ilk evlendiğimde adam eve geldiğimde bas bas bağırdı kapı kapı seni mi arıcam diye. te Allam sinir oldum bak şimdi. zamanında gözünü bi korkutaydım böyle olmazdı.. neyse ben de 4 senenin sonunda gösterdim gitti mi dönmeyeceğimi sağlık olsun maşallah subhanallah sizin de muhabbetinize canım..

Bunun konuyla ne alakasi var ki?

Adı üstünde eski eşinizin arkadaşları. Boşanmanız sizi ilgilendirir onları değil

O tiplerden çok var canım hiç takma. Sende keyfini çıkar çok canını sıkıyorlar sa konuşma görüşme

bi kaç sayfa öncesinde @demirleke ile yorumlaştık bu konu üzerinden, başka bir mevzu açılmış oldu ve paylaşım yaptık.
bunların seninle ne alakası var?

Konu eski esin kankalarindan "kocam beni kaybetmekten cok korkar"a nasil donmus onu merak ettim. Yanlis konuya yazilmis gibi duruyor da.

Konu eski esin kankalarindan "kocam beni kaybetmekten cok korkar"a nasil donmus onu merak ettim. Yanlis konuya yazilmis gibi duruyor da.
yok yok doğru konuya yazıldı. konuya yorum olarak değil dediğim gibi aramızda yorumlaşırken oraya geldi şuan anlatamayacağım uzun bi kaç yorum. ordan oraya zıpladık.

Bende ilk ayrildigim da 2011 yılında O kişinin kankaları ve arkadaşları ile kankaligima devam ettirdim. Ama pişman oldum zira bir çoğu bana yürüdü,onların sa onunla arası bozuldu vs.. Suan kimse ile görüşmüyorum. Hatta onun abisi ile çıkan benim ev arkadaşım olan çok samimi kız arkadaşım da dail bu arada (2004 yılından beri hala o kız ve abisi çıkıyor ama evlenmiyorlar). Kafam çok rahat artik tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…