Eski esin kızımı sevgilisiyle aynı evde yatırması

Kötü olsan üvey anne derler iyi olsan yaranmaya çalışıyor 😅 kural bu sanırım..
Kızımla iyi anlaşan abla canıma minnet yemin ederim oturur kahve içerim o derece içim alır çocuğum seviyorsa ❤️
Ayneeenn,tam olarak bu cidden. Eski eşi bunu dedi,neler neler dedi daha.. anlamıyorum sevsen suç sevmesen suç,bi de görseniz çocuğu melek gibi zaten,kendi çocuğum olsa o kadar güzel kalpli olmasını isterdim.
Yollarını ayırmışlar işte,keske kendisi iyi biriyle evlense çocuk icin iyi bi abi olur ama insanlar bazen hırslarından göremiyor.
Sizin ve çocuğunuz için de hayırlı,güzel şeyler olsun inşallah 🌸

Ayneeenn,tam olarak bu cidden. Eski eşi bunu dedi,neler neler dedi daha.. anlamıyorum sevsen suç sevmesen suç,bi de görseniz çocuğu melek gibi zaten,kendi çocuğum olsa o kadar güzel kalpli olmasını isterdim.
Yollarını ayırmışlar işte,keske kendisi iyi biriyle evlense çocuk icin iyi bi abi olur ama insanlar bazen hırslarından göremiyor.
Sizin ve çocuğunuz için de hayırlı,güzel şeyler olsun inşallah 🌸
Benim çocuğum yok , henüz.. geçen ay düsük yaptım nasip ama istiyorum bir gün olur insallah.. 🙏🏻🙏🏻 Ama böyle bir durumda dediğim gibi çocuğum mutluysa mutluyum ne güzel iyi davranan bir abla 🥰 çocuklar hisseder gerçekten onları seveni sevmeyeni.. iyi insanlarla karşılaşalım hepimiz

Benim çocuğum yok , henüz.. geçen ay düsük yaptım nasip ama istiyorum bir gün olur insallah.. 🙏🏻🙏🏻 Ama böyle bir durumda dediğim gibi çocuğum mutluysa mutluyum ne güzel iyi davranan bir abla 🥰 çocuklar hisseder gerçekten onları seveni sevmeyeni.. iyi insanlarla karşılaşalım hepimiz
Çocuğunuz var sandım,sağlıcakla tez zamanda olsun inşallah 🌸

Nasıl yok hanımefendi nasıl kötü bir durum yok çocuğumu aynı odada yatırıp senin bundan sonra iki annen var diyor benim kızıma
Saldırgan falan da değilim her çocuğunu düşünen anne gibi gerekli tepkileri veriyorum siz müsaade edebilirsiniz o sizin fikriniz ama ben bu duruma izin vermiyorum
Tedavi olmanızı öneririm

Belkilerle falan olmuyor ne yazık ki. Ortada büyük bir ihmal söz konusu
Bu arada sizi anlarım ben, benim de ex eş mevzusu var.Aslinda çocuktan ziyade ex in özel hayatının varlığı ve yolunda gitmesi canınızı sıkıyor benim de sıkar valla nefret de etsem gram pişman olmasam da sıkılır canım.

Ben ex ile uzak ilişki yaşıyordum.İkinci gelişimde oğlunu alacağı haftaya denk getirdi tanıştık haliyle aynı evde kaldık,ciddiyse olabiliyor.Cocuklar aynı odada değil de ikisi iki ayrı odada uyusa da aynı hesaba gelirdi,çocuklar uysalsa sakınca görmediler belkide
Ama annesine sormak lazım birde çocuğun ne hissetti,çocuk eve gidince annesine ne tepki verdi,agladı mı,üzüldü mü bilemezsiniz ki.
Bende anneyim 2 çocuğum var,eşimle ayrilsak sevgilisi ile tanışmalarını,aynı evde kalmalarını istemem. Ha evlenir, nişanlanır tabi ki tanışacak ama sevgilisi ile tanıştırmak uygun olmaz. Ne malum ayrılmayacakları,çocuğu üzmenin ne manası var. Sevgilisi ile istedigi zaman görüşsün,çocuk zaten annede,görüşecegi gün belli zaten,o günü de çocuğuna ayırsın bir zahmet. Birde bu adam ćocuğa birşey anlatmadan,onu duruma hazırlamadan dan diye tanıstırmıştı sevgilisini çocuğa. Öncesinde durumu anlatır söyler ,hazırlar falan amenna ama bu şekilde olmaz.

O dan diye işlerin adamı hep böyleydi böyle kalacak
Büyük sorumsuzluk biraz önce de mesaj atmış kardeş gibi büyüyecek iki çocuğa yaptığın yakıştırma hic hoş degil diye
Ya tamam evlensin,çocugunuzu da oturup konuşup hazırlasın,illaki görüşecekler evlenirse ama minicik cocuğa her seferinde şok mu yaşatacak böyle. Hep bir level üste çıkıyor ama düşüncesizce yani.

Ama annesine sormak lazım birde çocuğun.
Bende anneyim 2 çocuğum var,eşimle ayrilsak sevgilisi ile tanışmalarını,aynı evde kalmalarını istemem. Ha evlenir, nişanlanır tabi ki tanışacak ama sevgilisi ile tanıştırmak uygun olmaz. Ne malum ayrılmayacakları,çocuğu üzmenin ne manası var. Sevgilisi ile istedigi zaman görüşsün,çocuk zaten annede,görüşecegi gün belli zaten,o günü de çocuğuna ayırsın bir zahmet. Birde bu adam ćocuğa birşey anlatmadan,onu duruma hazırlamadan dan diye tanıstırmıştı sevgilisini çocuğa. Öncesinde durumu anlatır söyler ,hazırlar falan amenna ama bu şekilde olmaz.
Bizim ex biz tanışmadan önce çocuğuna evleneyim mi diye sormuş o da evet evlen senin yalnız olmana üzülüyorum demiş, hazırlamis diyebiliriz yani.Evlenmeyi düşündüğümüz için çocuğu beni isteyecek mi diye yokladı aslında, baktı çocuğu bana sarılıyor ediyor bir dahaki görüşüm evlenince oldu çocuğu.Hic yoklamadan ayni evde görmeden dan diye evlenip çocuğa yeni eşle aynı evde bulunmayı dayatmak da doğru gelmiyor bana.
Bu arada o kişiyle birlikte değiliz artık, şimdi benim de çocuğum var,biriyle aynı evde kalmasını ben de istemem galiba ama iki durum da riskli bana göre

Ek: Oğlu daha önce başka kadınlarla da tanışmış,o yüzden beni hep gidici gördü diğerleri gjbi sevgiliyiz sandi alışma kabul süreci olmali

Bizim ex biz tanışmadan önce çocuğuna evleneyim mi diye sormuş o da evet evlen senin yalnız olmana üzülüyorum demiş, hazırlamis diyebiliriz yani.Evlenmeyi düşündüğümüz için çocuğu beni isteyecek mi diye yokladı aslında, baktı çocuğu bana sarılıyor ediyor bir dahaki görüşüm evlenince oldu çocuğu.Hic yoklamadan ayni evde görmeden dan diye evlenip çocuğa yeni eşle aynı evde bulunmayı dayatmak da doğru gelmiyor bana.
Bu arada o kişiyle birlikte değiliz artık, şimdi benim de çocuğum var,biriyle aynı evde kalmasını ben de istemem galiba ama iki durum da riskli bana göre

Ek: Oğlu daha önce başka kadınlarla da tanışmış,o yüzden beni hep gidici gördü diğerleri gjbi sevgiliyiz sandi alışma kabul süreci olmali
4.5 yaşında konu sahibinin çocuğu. Benimde o yaşta oglum var,kızim var birde 9.5 yaşında,mesela kızım 4.5 yaşında babasıni benden bile kiskanırken yaninda başka bir kadın,hazırlamadan etmeden,al bu da kardeşin deseydi babası,büyük üzüntü yaşardı.Sizin ex en azından sormuş,anlatmış. 4.5 yaşından da büyuk olduğunu varsayıyorum cocugu zira senin yanliz olmana üzülüyorum demiş,gayet normal gelişmiş ama burada sıkınti başka.

4.5 yaşında konu sahibinin çocuğu. Benimde o yaşta oglum var,kızim var birde 9.5 yaşında,mesela kızım 4.5 yaşında babasıni benden bile kiskanırken yaninda başka bir kadın,hazırlamadan etmeden,al bu da kardeşin deseydi babası,büyük üzüntü yaşardı.Sizin ex en azından sormuş,anlatmış. 4.5 yaşından da büyuk olduğunu varsayıyorum cocugu zira senin yanliz olmana üzülüyorum demiş,gayet normal gelişmiş ama burada sıkınti başka.
Evet benim oğlum da 4,5 yaşında,şu an bunlari anlayacak yaşta hiç değil,acele etmeseler keşke evlenmekte ama duramiyorlar kadınsız bu erkek türü

Ama annesine sormak lazım birde çocuğun ne hissetti,çocuk eve gidince annesine ne tepki verdi,agladı mı,üzüldü mü bilemezsiniz ki.
O kadar güzel anlayıp yorumlar yaptınız ki 🙏🏻
Çocuğa dan diye söyledi erteledi hafta tanıstırdı diğer hafta da aynı evde yatırdı

Cidden bazen hemcinslerimi de anlamakta zorluk çekiyorum.. Ben de çocuklu bi adamla evlendim, dışarıdan bu tarz yorumlar yapılması akıl alır gibi değil..
Evet daha kendini tam olarak ifade edemeyen,doğruyu yanlışı ayırt edemeyen küçük cocuklarin ayni odada uyuması coook yanlış.. Bu kesinlikle sinir olunacak bir durum AMAA yok kadının nasıl bir boşlukta 3 ayda evlilik kararı alması sizi ilgilendiren bir durum değil. Burda hepimiz boşanma okuduk,yıllarca tanıyıp sevgili olup aynı eve girince bambaska huyları ortaya çıkanlar.. bazen zamanın bir ölçüt olmadığını anlamış olmamız gerekmiyor mu!!!
Üzerine bir de elalemin kadınıyla,elalemin çocuğuyla ifadesi.. ee o kız çocuğu da kadin için elalemin çocuğu mu oluyor... Nasıl o evleneceği adamın canıysa diğer çocukta o kadının canı..
Yetmiyor parasını baska kadina yedirecek konusu... kadin çalışıyorsa yaptığı her birikim o kız cocuguna da kalacak.. Bu kadar çirkin hesaplamalar hoş değil ama bu bir gerçek..
Yetmiyor kadın yaranmak için iyi davranıyor etiketi,yok sonradan istemeyecek önyargısı... soğuk olsa üvey anne olur,iyi davransa yaranmak istiyor olur...
Cidden kadının kadına yaptığı kötülüğü aslında bazen erkekler yapmıyor...
Ben hep sunu düşünmüştüm,eski eşiniz size kötü gunler yasatmis olabilir ama sonsuza kadar hayatta olmayacaksınız,yarın size bisey olsa kızınızın yeri babasının yani olacak.. eşiniz ne kadar kötü biri olursa olsun dilerim hayatina giren kadın vicdanlı merhametli biridir de Allah korusun bu gün siz olmazsanız kızınıza iyi bir abla olur
Karı koca için elalem değil ama eski karısı için elalem. Ben konu sahibi dilinden konuştum. Yani ben olsam eski kocamın sevgilisinin çocuğu benim için elalemin çocuğu ve asla aynı odada uyumasına razı gelmem. Şartları zorladım oğlumla kızımın odasını bile ayrı yaptım. Sizin dediğinizde zaten evlenince ikisinde evladı oluyor çocuklar katılıyorum.

Hanımlar iyi akşamlar. Daha önce de konu açıp ex esin evlenme kararını 4.5 yaşındaki kızıma pat diye söylediğini yazmıştım kızım cok üzülmüş ve ağlamıştı kendisine kıskandıgımı sanmasın diye herhangi bir tepki vermedim cünkü gerçekten çocuğumu etkilemediği sürece umrumda degil.
Ama geçtiğimiz cumartesi bende film koptu kızımı aldı kadın ve oğluyla önceden de tanıştırmıştı bu hafta da aynı evde kalmışlar. Kadının 7 yaşındaki oğluyla benim kızım aynı odada yatmış üstelik. Duyunca kan beynime sıçradı kendisine birdaha kızımı vermeyeceğimi evlenmeden böyle birseye kızımı maruz bırakamayacağını söyledim tepkisi seni ilgilendirmez oldu beyefendinin. Avukatımla da görüştüm bu yüzden dava açabiliriz yeter ki kanıt olsun elimizde dedi.
Gerçekten mücadele etmekten cok yoruldum 2 yıl oldu boşanalı sürekli sorun ve ben bu adamdan siddet yüzünden boşandım.
En son bomba ise annesi annemi arayıp Sunshine kıskırtmasın böyle deyip de demis. Şubat tatilinde de oraya geleceğiz hayırlı bir iş icin demis. Annem gerekli cevabı vermiş tabi ama yine de cok sinirlendim kadının tavırlarına
Sizce ben bu süreçte nasıl bir yol izlemeliyim ?
Manyak mısınız 7 yaşında erkek çocuğuyla aynı odada yatması cümlesi bile ayıp. 7 yaşında ha kız ha erkek hepsi melek saf. Bu yaşta çocuklar için böyle düşünmenize inanmıyorum. Ben de öğretmenim, çocuklarımız kızlı erkekli sarılıp yatıyor birbirine yıllardır 6 yaş. Bir velim de sıkıntı çıkmadı ki köy okulundaydım. Bir kere de çocuklar açısından da bir sorun yaşanmadı. Lütfen kendinize gelin ya, adam evlenirse kardeş onlar bide.

Şimdi bizimle degil,evlendiğimizi öğrenince getirdi bıraktı gitti çocuğu,1 ay kaldı bizimle. Sanırım çocuğu kullanarak bizi yıpratmak istedi ama çocukla iyi anlaşınca şimdi de babasıyla görüştürmüyor. Çocuk gittikten sonra telefonla konuşurken,"baba bi daha geldigimde sirius ablamla şunu yapcaz,kizlar takımı olcaz" gibi seyler söylüyordu,bunları duyunca hicbir şekilde göstermiyor çocuğu. Şimdi de ona üzülüyoruz,kız çocuğu babasina ihtiyacı var ama hırsı yüzünden olan çocuğa oluyor
Eşiniz vazgeçmesin, ne demek görüştürmüyor? Kanuni hakkını sonuna kadar kullansın görsün çocuğunu. Annesi ileride baban seninle ilgilenmedi aramadı bile diyecek. Yazık günah çocuğa. Bu sorumsuz kadına mahkum etmesin çocuğunu.

Hanımlar iyi akşamlar. Daha önce de konu açıp ex esin evlenme kararını 4.5 yaşındaki kızıma pat diye söylediğini yazmıştım kızım cok üzülmüş ve ağlamıştı kendisine kıskandıgımı sanmasın diye herhangi bir tepki vermedim cünkü gerçekten çocuğumu etkilemediği sürece umrumda degil.
Ama geçtiğimiz cumartesi bende film koptu kızımı aldı kadın ve oğluyla önceden de tanıştırmıştı bu hafta da aynı evde kalmışlar. Kadının 7 yaşındaki oğluyla benim kızım aynı odada yatmış üstelik. Duyunca kan beynime sıçradı kendisine birdaha kızımı vermeyeceğimi evlenmeden böyle birseye kızımı maruz bırakamayacağını söyledim tepkisi seni ilgilendirmez oldu beyefendinin. Avukatımla da görüştüm bu yüzden dava açabiliriz yeter ki kanıt olsun elimizde dedi.
Gerçekten mücadele etmekten cok yoruldum 2 yıl oldu boşanalı sürekli sorun ve ben bu adamdan siddet yüzünden boşandım.
En son bomba ise annesi annemi arayıp Sunshine kıskırtmasın böyle deyip de demis. Şubat tatilinde de oraya geleceğiz hayırlı bir iş icin demis. Annem gerekli cevabı vermiş tabi ama yine de cok sinirlendim kadının tavırlarına
Sizce ben bu süreçte nasıl bir yol izlemeliyim ?
Bu adam bile yeniden evleniyorsa, şu dünyada her şey olur diyorum artık.

Manyak mısınız 7 yaşında erkek çocuğuyla aynı odada yatması cümlesi bile ayıp. 7 yaşında ha kız ha erkek hepsi melek saf. Bu yaşta çocuklar için böyle düşünmenize inanmıyorum. Ben de öğretmenim, çocuklarımız kızlı erkekli sarılıp yatıyor birbirine yıllardır 6 yaş. Bir velim de sıkıntı çıkmadı ki köy okulundaydım. Bir kere de çocuklar açısından da bir sorun yaşanmadı. Lütfen kendinize gelin ya, adam evlenirse kardeş onlar bide.
Manyaknısınız mı? Öğretmen mı? 😯

Bu ne biçim bir üslup ne biçim bir tavır. Kendindeyim ben gayet hanımefendi bu durum sizin icin normal olabilir ama benim icin degil

Back
X