Selam herkese,
Eski eş ile büyük kızım buluşmuşlar torunlarımı özledim diye.Kızıma şöyle bişey söylemiş,kızım anne'ne bi teklifim var benimle tekrar evlensin ben ölünce emekli maaşım ona kalsın yazık devlete gitmesin:)))kızım demiş baba iyimisin annem böyle bişeyi kabul etmez hem ya sen 20 yıl sonra öldün,yada annem senden önce vefat etti saçmalama demiş.Zaten kardeşim alıcak öyle bi durumda,yok kızım o az alır demiş.Teeee alllaaamm yaa
Aman allah korusun iki kuruş için huzurumu bozamam:)))Sanki sizin de biraz aklınıza yatmış gibi haha. Burda bence iyi fikir diye gazlasalar kabul edecek gibi bir havanız var
İyi fikirSanki sizin de biraz aklınıza yatmış gibi haha. Burda bence iyi fikir diye gazlasalar kabul edecek gibi bir havanız var
Oooo anlatsam roman olur en son yaptığı ihanet göz göre göre.Bilemiyorum neden ayrılmıştınız ki.
Adam pişman olmuş
Oooo anlatsam roman olur en son yaptığı ihanet göz göre göre.
O zaman boşverOooo anlatsam roman olur en son yaptığı ihanet göz göre göre.
Ayne de öyle çakalllE baktı yaş gidiyor bakıma muhtaç olacak bir şansımı deneyeyim demiş
Bu bahaneyle belki ikinci baharı yaşarsınız neden olmasınSelam herkese,
Eski eş ile büyük kızım buluşmuşlar torunlarımı özledim diye.Kızıma şöyle bişey söylemiş,kızım anne'ne bi teklifim var benimle tekrar evlensin ben ölünce emekli maaşım ona kalsın yazık devlete gitmesin:)))kızım demiş baba iyimisin annem böyle bişeyi kabul etmez hem ya sen 20 yıl sonra öldün,yada annem senden önce vefat etti saçmalama demiş.Zaten kardeşim alıcak öyle bi durumda,yok kızım o az alır demiş.Teeee alllaaamm yaa.Hepsi tekrar eve girebilmek için ben onun ciğerini biliyorum.Az gülmedim yaa
Girermiyim o toplara ağrısız başımı ağrıtıcam.Böyle eslerine her pisligi yapip, bosanip sonra tipis tipis dönmenin yollarini arayan o kadar cok erkek bozuntulari var ki. Hic orali olmayin. Gidecek baska kapisi olsa yine olan size olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?