Eski eşin teklifine bakın

Herkesi salak kendini akıllı sanan insanlara da ayrı hastayım

:))))

Acaba nasıl tekrar barisabilirim diye düşünürken aklina bu fikir gelmiş ama inandırıcı degil. Onun dışında fazla iyi niyetli olması lazim ama bilemiyorum.

Acaba nasıl tekrar barisabilirim diye düşünürken aklina bu fikir gelmiş ama inandırıcı degil. Onun dışında fazla iyi niyetli olması lazim ama bilemiyorum.
Heralde bir ev alıcam annene dese tapuyu onun üzerine yapıcam dese kanarım heralde es kaza çünkü biliyor ne kadar ev istediğimi:)))Allah korusun şeytana uyarım sonra al başına bela:))))

ilerde kendi eski eşimi görüdm bu msjınızda

Konu sahibi çok özür dilerim ama gülmeden edemedim. Konunuz oldukça trajikomik.

Bu konu ibretlik olması adına ders diye okutulmalı. Genellemeden belirtmekte fayda var, erkek gençliğinde fiziksel ve ekonomik üstünlüğünü baz alarak, kadın üstünde gücünü kullanıyor, kadın ise bu güç altında ezile ezile aslında güçleniyor, yaş ilerleyince şartlar da ters dönüyor, erkek gücünü yitirirken kadın da gücüne güç katıyor. Siz buna en güzel örneksiz.

Geçmişte siz ne haliniz varsa görmüşsünüz, şimdi de bey efendi ne hali varsa görmeli.

Heralde bir ev alıcam annene dese tapuyu onun üzerine yapıcam dese kanarım heralde es kaza çünkü biliyor ne kadar ev istediğimi:)))Allah korusun şeytana uyarım sonra al başına bela:))))

Ev alsın sonra almazsınız yine adamı. Kaç yıllık emeğiniz var zaten tüm malları çocuklarına kalmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…