- 24 Eylül 2013
- 9.844
- 32.220
- 748
İyi akşamlar güzel hanımlar. Bugün bana eski eşimin yeni sevgilisinden mesaj geldi. Onun telefonunu karıştırıp benim numaramı almış. Telefonda bizim eski resimlerimizi de görüp çok fazla bozulup bana yazmış. Bana eski eşle ciddi düşündüğünü ama onun evlilik konularını açmadığını, bir daha evlenmem ağzım yandı dediğini ( mala bakın sanki ben aldattım da o ayrıldı) böyle demesi üzerine neden boşandığımızı merak ettiğini ama onun anlatmadığını yazmış. Bana sebepleri sordu. Henüz cevap yazmadım. Bir yanım anlat her şeyi diyor çünkü asla mutlu olmasını istemiyorum bu adamın. Belki boşver diyenleriniz olacak ama hayatımı mahvetti. Bana yaşatmadığı mutluluğu bir başkasına yaşatsın istemiyorum. Bencilce mi bilmiyorum ama sürünsün hep yalnız kalsın istiyorum. Hem kadının da başı yanmasın. İnsanlığı iyi olsa da ahlaksızın teki. Üstelik hala telefonda benim resimlerimi tutmasına da sinirlendim. Benim görüştüğüm biri var ve ciddi adımlar atmak istiyoruz. Ne işi var resmimin o ahlaksızda. Sil demek istiyorum ama onu da nasıl söylerim bilmiyorum. Siz olsanız her şeyi anlatır mıydınız?