Ağzı mı yanmış paşamııın? Hiii, kıyamam. Ne güzel, ellerin karıları yatakta da bassa affediyor, onun karısı cevval çıkmış tühhh ne talihsizlik.Bana eski eşle ciddi düşündüğünü ama onun evlilik konularını açmadığını, bir daha evlenmem ağzım yandı dediğini ( mala bakın sanki ben aldattım da o ayrıldı)
Ben kısa ve öz açıklama yapardım heralde.
Tutamazdım çenemi.
Evlenseler yanan sadece esiniz olmayacak. Boyle dusunun. Daha once evlenip ayrilmis bir adamla iliskisi olan her kadina tavsiyemdir eski esini bul konuş derim. O da seni bulmus. Seni yakmayacagini söylesin guven versin sana. Ne olup bittiyse anlat derim.
Sizin de bir ilişkiniz varmiş. Size bulaşmayacagini, zarar vermeyecegini dusunuyorsaniz soyleyin ama huzurunuz ciddi manada bozulacaksa ugraşmayin gecmiş gitmiş.
Eski eşim asla kötülük yapmaz bana. Boşanana kadarki zaman boyunca bir kere sesini yükseltmedi. Zarar vermez yani ne dersem deyim. Ama ben kendimi tutamamaktan korkuyorum. Allah ne verdiyse anlatıp resim falan yollayasım varÇok ayrıntıya girmeden, kişisel yorum yapmadan özet geçiver sadece. Şöyle şöyle oldu, ayrıldık. Bitti. Fazlasına gerek yok.
İnanırmı ki size
Dava dosyası delil dolu. Roman olacak kadar delil var.eylulcmre dava dosyanızda aldatıldığın ile ilgili birşeyler var mı?
O vakit sen konuşma, de ki '' Dava dosyamızı göstersin sana sevgilin. ''. Sonra seyret.Dava dosyası delil dolu. Roman olacak kadar delil var.
Aynı iş yerinde değiliz canım ama yakınız. Boşandıktan sonra birkaç kez gördüm zaten perişan haldeydi. Nasıl o haliyle birimi bulmuş bilemedim. Sjsjsjs. Sanırım öfkemden olsa gerek kadına her şeyi anlatayım da ayrılsınlar istiyorum. Gün yüzü görmesin diye .Eylul canım, ne anlatırsan anlat telefondan gizli sekılde numaranı alacak tıynettekı bu kadın, zaten adamla devam edecek. Gul gıbı karısını aldatmıs vay adi diyip ayrılmayacak. Bi de ustune bulasmıs olacaklar sen cevap verdıgınde, eski tezek suratlıyla ayni is yerindesin, muhattap olmaya degmez. Tas yerinde agırdır, cevap verme bence.
O vakit sen konuşma, de ki '' Dava dosyamızı göstersin sana sevgilin. ''. Sonra seyret.
Aslında ondan önceki konunuza da yani şu elti meselesine de çoğu kişiye rağmen çok yapıcı yorum yapmıştım ama neyse:) ben çenemi tutamamaktan fazlasını yapıp dava dosyasını yollamak istiyorumaslında konuma yaptığın yorumdan dolayı biraz kızmıştım sana ama eski konularını okuyunca anlamaya çalıştım seni.
aldatılmak bir kadın için en onur kırıcı şeylerden bir tanesi... o karaktersizden tek celsede kurtulabildiğiniz için tebrik ederim.
konunuza gelecek olursak. bence herşeyi anlatmalısın. senin canın yandı başkalarının da yanmasın. kıç üstü bırakılmayı fazlasıyla hakeden bir hödük. çenenizi tutamayıverin ne olacak sanki :)
Ahahaha kalp krizi geçirmesin. Benim kendi vücudumda görmediğim detaylar var orda. Kadınların yolladığı resimler falanO vakit sen konuşma, de ki '' Dava dosyamızı göstersin sana sevgilin. ''. Sonra seyret.
Bulaşmaz hiç o. Cidden zararsız. Ama kadın artık nasıl çaresiz ise aha adam, yapışmalıyım dedi sanırım. Hemen de bana yazdı garantiye almak için.O değilde ben kadınada ayar oldum ne münasebet numaranızı alıp size yazabiliyor. Bu yapıda bır kadın zaten bence siz ne derseniz diyin devam eder. He eski salak kocanı en iyi sen tanırsın bulaşmayacaksa aldattı boşandım dersin.
İyi akşamlar güzel hanımlar. Bugün bana eski eşimin yeni sevgilisinden mesaj geldi. Onun telefonunu karıştırıp benim numaramı almış. Telefonda bizim eski resimlerimizi de görüp çok fazla bozulup bana yazmış. Bana eski eşle ciddi düşündüğünü ama onun evlilik konularını açmadığını, bir daha evlenmem ağzım yandı dediğini ( mala bakın sanki ben aldattım da o ayrıldı) böyle demesi üzerine neden boşandığımızı merak ettiğini ama onun anlatmadığını yazmış. Bana sebepleri sordu. Henüz cevap yazmadım. Bir yanım anlat her şeyi diyor çünkü asla mutlu olmasını istemiyorum bu adamın. Belki boşver diyenleriniz olacak ama hayatımı mahvetti. Bana yaşatmadığı mutluluğu bir başkasına yaşatsın istemiyorum. Bencilce mi bilmiyorum ama sürünsün hep yalnız kalsın istiyorum. Hem kadının da başı yanmasın. İnsanlığı iyi olsa da ahlaksızın teki. Üstelik hala telefonda benim resimlerimi tutmasına da sinirlendim. Benim görüştüğüm biri var ve ciddi adımlar atmak istiyoruz. Ne işi var resmimin o ahlaksızda. Sil demek istiyorum ama onu da nasıl söylerim bilmiyorum. Siz olsanız her şeyi anlatır mıydınız?
Canım, çıldırma.Aslında ondan önceki konunuza da yani şu elti meselesine de çoğu kişiye rağmen çok yapıcı yorum yapmıştım ama neyse:) ben çenemi tutamamaktan fazlasını yapıp dava dosyasını yollamak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?