Eski Eşin Yeni Aşkı

Bana eski eşle ciddi düşündüğünü ama onun evlilik konularını açmadığını, bir daha evlenmem ağzım yandı dediğini ( mala bakın sanki ben aldattım da o ayrıldı)
Ağzı mı yanmış paşamııın? Hiii, kıyamam. Ne güzel, ellerin karıları yatakta da bassa affediyor, onun karısı cevval çıkmış tühhh ne talihsizlik.

Ben kısa ve öz açıklama yapardım heralde.
Tutamazdım çenemi.
Sizin de bir ilişkiniz varmiş. Size bulaşmayacagini, zarar vermeyecegini dusunuyorsaniz soyleyin ama huzurunuz ciddi manada bozulacaksa ugraşmayin gecmiş gitmiş.
Çok ayrıntıya girmeden, kişisel yorum yapmadan özet geçiver sadece. Şöyle şöyle oldu, ayrıldık. Bitti. Fazlasına gerek yok.
Eski eşim asla kötülük yapmaz bana. Boşanana kadarki zaman boyunca bir kere sesini yükseltmedi. Zarar vermez yani ne dersem deyim. Ama ben kendimi tutamamaktan korkuyorum. Allah ne verdiyse anlatıp resim falan yollayasım var

Aynı iş yerinde değiliz canım ama yakınız. Boşandıktan sonra birkaç kez gördüm zaten perişan haldeydi. Nasıl o haliyle birimi bulmuş bilemedim. Sjsjsjs. Sanırım öfkemden olsa gerek kadına her şeyi anlatayım da ayrılsınlar istiyorum. Gün yüzü görmesin diye .

Aslında ondan önceki konunuza da yani şu elti meselesine de çoğu kişiye rağmen çok yapıcı yorum yapmıştım ama neyse:) ben çenemi tutamamaktan fazlasını yapıp dava dosyasını yollamak istiyorum

O vakit sen konuşma, de ki '' Dava dosyamızı göstersin sana sevgilin. ''. Sonra seyret.
Ahahaha kalp krizi geçirmesin. Benim kendi vücudumda görmediğim detaylar var orda. Kadınların yolladığı resimler falan Mazallah sebebi olurum. Şaka bir yana en iyisi dosyayı oku demek.

Bulaşmaz hiç o. Cidden zararsız. Ama kadın artık nasıl çaresiz ise aha adam, yapışmalıyım dedi sanırım. Hemen de bana yazdı garantiye almak için.

bence size mesaj atması hadsizlik.

cevap atmazdım.

Aslında ondan önceki konunuza da yani şu elti meselesine de çoğu kişiye rağmen çok yapıcı yorum yapmıştım ama neyse:) ben çenemi tutamamaktan fazlasını yapıp dava dosyasını yollamak istiyorum
Canım, çıldırma. Bırak, sevgilisinden istesin yav.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…