- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.161
- 598
- 41
Zaten gun yuzu görmeyecektır buna inancım tam.Aynı iş yerinde değiliz canım ama yakınız. Boşandıktan sonra birkaç kez gördüm zaten perişan haldeydi. Nasıl o haliyle birimi bulmuş bilemedim. Sjsjsjs. Sanırım öfkemden olsa gerek kadına her şeyi anlatayım da ayrılsınlar istiyorum. Gün yüzü görmesin diye .
Ben başta inanmadım. Kadın resim attı eski eşimle bir yerde çekilmişler.Eski esiniz sarf atmis olabilir. Hic orali olmayin
Ciddi ilişkin varsa kesinlikle muhatap olma dönüp dolaşıp mutlaka seninde başın ağrır bir daha mesaj atmaması gerektiğini söyleİyi akşamlar güzel hanımlar. Bugün bana eski eşimin yeni sevgilisinden mesaj geldi. Onun telefonunu karıştırıp benim numaramı almış. Telefonda bizim eski resimlerimizi de görüp çok fazla bozulup bana yazmış. Bana eski eşle ciddi düşündüğünü ama onun evlilik konularını açmadığını, bir daha evlenmem ağzım yandı dediğini ( mala bakın sanki ben aldattım da o ayrıldı) böyle demesi üzerine neden boşandığımızı merak ettiğini ama onun anlatmadığını yazmış. Bana sebepleri sordu. Henüz cevap yazmadım. Bir yanım anlat her şeyi diyor çünkü asla mutlu olmasını istemiyorum bu adamın. Belki boşver diyenleriniz olacak ama hayatımı mahvetti. Bana yaşatmadığı mutluluğu bir başkasına yaşatsın istemiyorum. Bencilce mi bilmiyorum ama sürünsün hep yalnız kalsın istiyorum. Hem kadının da başı yanmasın. İnsanlığı iyi olsa da ahlaksızın teki. Üstelik hala telefonda benim resimlerimi tutmasına da sinirlendim. Benim görüştüğüm biri var ve ciddi adımlar atmak istiyoruz. Ne işi var resmimin o ahlaksızda. Sil demek istiyorum ama onu da nasıl söylerim bilmiyorum. Siz olsanız her şeyi anlatır mıydınız?
Ben başta inanmadım. Kadın resim attı eski eşimle bir yerde çekilmişler.
Belli zaten yapıştığı yoksa o tarz davranan biriyle işi neBulaşmaz hiç o. Cidden zararsız. Ama kadın artık nasıl çaresiz ise aha adam, yapışmalıyım dedi sanırım. Hemen de bana yazdı garantiye almak için.
Kimsenin yaşanmasını istemem Aslında. Acillerde sakinleştireler yedim, antidepresanlar kullandım. Aldattığı kadınlardan biri beni epey rahatsız etti savcılıklarda gezdim. 3 aylık evliydim aldatıldığımı öğrendiğimde. Öfkem bundan aslında. Ben ne yaşadıysam sadece eski eşim de yaşasın istiyorum ama başka bir kadın yaşasın istemem.“Yaşayın ve görün” yazardım herhalde...
Ben olsam eski eş kişisini arar öncelikle fotoğraflarımı silmesini söyeler sonra da sevgilinle ne sırunun varsa aranızda halledin sakın bana bulaşmayın, sevgilin beni bir daha arayıp seninle ilgili bilgi istemesin, Sen ona güven vermiyorsan bana ne bana bulaşmayın ciddi bir ilişkim var huzurumu bozmayın derdim. Kapak olurdu. Onlar zaten birbirine girerdiİyi akşamlar güzel hanımlar. Bugün bana eski eşimin yeni sevgilisinden mesaj geldi. Onun telefonunu karıştırıp benim numaramı almış. Telefonda bizim eski resimlerimizi de görüp çok fazla bozulup bana yazmış. Bana eski eşle ciddi düşündüğünü ama onun evlilik konularını açmadığını, bir daha evlenmem ağzım yandı dediğini ( mala bakın sanki ben aldattım da o ayrıldı) böyle demesi üzerine neden boşandığımızı merak ettiğini ama onun anlatmadığını yazmış. Bana sebepleri sordu. Henüz cevap yazmadım. Bir yanım anlat her şeyi diyor çünkü asla mutlu olmasını istemiyorum bu adamın. Belki boşver diyenleriniz olacak ama hayatımı mahvetti. Bana yaşatmadığı mutluluğu bir başkasına yaşatsın istemiyorum. Bencilce mi bilmiyorum ama sürünsün hep yalnız kalsın istiyorum. Hem kadının da başı yanmasın. İnsanlığı iyi olsa da ahlaksızın teki. Üstelik hala telefonda benim resimlerimi tutmasına da sinirlendim. Benim görüştüğüm biri var ve ciddi adımlar atmak istiyoruz. Ne işi var resmimin o ahlaksızda. Sil demek istiyorum ama onu da nasıl söylerim bilmiyorum. Siz olsanız her şeyi anlatır mıydınız?
Dosyayı görünce eminim kendini kazıyla kazıya götürür yanından.Belli zaten yapıştığı yoksa o tarz davranan biriyle işi nesen o zaman dava dosyamızı göstersın de gıtsın kısa öz
O değilde ben kadınada ayar oldum ne münasebet numaranızı alıp size yazabiliyor. Bu yapıda bır kadın zaten bence siz ne derseniz diyin devam eder. He eski salak kocanı en iyi sen tanırsın bulaşmayacaksa aldattı boşandım dersin.
Ben olsam eski eş kişisini arar öncelikle fotoğraflarımı silmesini söyeler sonra da sevgilinle ne sırunun varsa aranızda halledin sakın bana bulaşmayın, sevgilin beni bir daha arayıp seninle ilgili bilgi istemesin, Sen ona güven vermiyorsan bana ne bana bulaşmayın ciddi bir ilişkim var huzurumu bozmayın derdim. Kapak olurdu. Onlar zaten birbirine girerdi
İnanır mısınız bilmem ama size yaşattığını elbette yaşayacak er ya da geç.Fakat bence bunu Yaradana bırakın,O’nun vereceği ceza çooook daha etkili olacaktır.Siz kadına anlatırsınızda bakalım kadın size inanır mı?Sonrasında sizi yalancı çıkartırlar. “Beni çekemediğinden uyduruyor”a getirir olayı eski eşiniz.Onlar el ele kol kola yollarına devam ederlerken olan yine size olur acılarınız travmalarınız deşilir huzurunuz kaçar.Ben ne yaşadıysam sadece eski eşim de yaşasın istiyorum ama başka bir kadın yaşasın istemem.
Önceki konularınızı bilmiyorum ama çok zor olmalı. Kadınlar diyorsunuz birden fazla aldatma oldu o zaman. 3 aylık evlilikte bunu yapması zaten hepten karaktersiz olduğunu gösteriyor.Kimsenin yaşanmasını istemem Aslında. Acillerde sakinleştireler yedim, antidepresanlar kullandım. Aldattığı kadınlardan biri beni epey rahatsız etti savcılıklarda gezdim. 3 aylık evliydim aldatıldığımı öğrendiğimde. Öfkem bundan aslında. Ben ne yaşadıysam sadece eski eşim de yaşasın istiyorum ama başka bir kadın yaşasın istemem.
Ben olsam eski eş kişisini arar öncelikle fotoğraflarımı silmesini söyeler sonra da sevgilinle ne sırunun varsa aranızda halledin sakın bana bulaşmayın, sevgilin beni bir daha arayıp seninle ilgili bilgi istemesin, Sen ona güven vermiyorsan bana ne bana bulaşmayın ciddi bir ilişkim var huzurumu bozmayın derdim. Kapak olurdu. Onlar zaten birbirine girerdi
Aynen bana da öyle geldi. Çümkü ben boşanırken rezil ettşm onu herkese. Önüme gelene anlattım. Mutlaka bir şeyler duydu ama konduramadı. Dışardan görenler eski eşe ahlak abidesi, dürüstlük timsali ne kadar iyi insan diye hayran oluyor. Onda başta öyle sandı ama bir şeyler gördü yA da duydu ve hayalleri yıkıldı.ya bence kadin tereddutte. Ya bi olay oldu kadin adami yakaladi. Yada kadinin supheleri var. Adam evliyken bos durmamis simdimi kuzu olacak. Huylu huyundan vazgecmezmis. Baksana zararsizmis ama pislik iste, sevgilisi konduramiyor galiiba. Birseylerden emin olmak icin eski ese yazmis kadincagiz
Eski eşim asla kötülük yapmaz bana. Boşanana kadarki zaman boyunca bir kere sesini yükseltmedi. Zarar vermez yani ne dersem deyim. Ama ben kendimi tutamamaktan korkuyorum. Allah ne verdiyse anlatıp resim falan yollayasım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?