Eski Eşin Yeni Aşkı

Zaten gun yuzu görmeyecektır buna inancım tam.

Ciddi ilişkin varsa kesinlikle muhatap olma dönüp dolaşıp mutlaka seninde başın ağrır bir daha mesaj atmaması gerektiğini söyle

Ben başta inanmadım. Kadın resim attı eski eşimle bir yerde çekilmişler.

Bu bana göre kanit degil ki. Bir kere bir arkadasim tutup beni hukuk fakultede okuyan yakisikli bir cocugun yanina dikti "durun söyle bir resim cekinin". Ikimiz tanismiyoruz bile,ama resime baksan "ahh ne güzel bir cift dersin". Bence öyle veya böyle uzak durubn

“Yaşayın ve görün” yazardım herhalde...
Kimsenin yaşanmasını istemem Aslında. Acillerde sakinleştireler yedim, antidepresanlar kullandım. Aldattığı kadınlardan biri beni epey rahatsız etti savcılıklarda gezdim. 3 aylık evliydim aldatıldığımı öğrendiğimde. Öfkem bundan aslında. Ben ne yaşadıysam sadece eski eşim de yaşasın istiyorum ama başka bir kadın yaşasın istemem.

Ben olsam eski eş kişisini arar öncelikle fotoğraflarımı silmesini söyeler sonra da sevgilinle ne sırunun varsa aranızda halledin sakın bana bulaşmayın, sevgilin beni bir daha arayıp seninle ilgili bilgi istemesin, Sen ona güven vermiyorsan bana ne bana bulaşmayın ciddi bir ilişkim var huzurumu bozmayın derdim. Kapak olurdu. Onlar zaten birbirine girerdi

ya bence kadin tereddutte. Ya bi olay oldu kadin adami yakaladi. Yada kadinin supheleri var. Adam evliyken bos durmamis simdimi kuzu olacak. Huylu huyundan vazgecmezmis. Baksana zararsizmis ama pislik iste, sevgilisi konduramiyor galiiba. Birseylerden emin olmak icin eski ese yazmis kadincagiz

onun sesini duymak yüzünü görmek istemiyorum. Ona ulaşmadan halletmenin bir yolunu bulacağım. Benim biriyle görüştüğümü biliyor. Çok üzülmüş. Beni ne çabuk unuttu falan demiş. Hahaha paşa torunu yA beyimiz. Bana unutulmaz anlar yaşattı da ben nankör çıktım.

Ben ne yaşadıysam sadece eski eşim de yaşasın istiyorum ama başka bir kadın yaşasın istemem.
İnanır mısınız bilmem ama size yaşattığını elbette yaşayacak er ya da geç.Fakat bence bunu Yaradana bırakın,O’nun vereceği ceza çooook daha etkili olacaktır.Siz kadına anlatırsınızda bakalım kadın size inanır mı?Sonrasında sizi yalancı çıkartırlar. “Beni çekemediğinden uyduruyor”a getirir olayı eski eşiniz.Onlar el ele kol kola yollarına devam ederlerken olan yine size olur acılarınız travmalarınız deşilir huzurunuz kaçar.

Önceki konularınızı bilmiyorum ama çok zor olmalı. Kadınlar diyorsunuz birden fazla aldatma oldu o zaman. 3 aylık evlilikte bunu yapması zaten hepten karaktersiz olduğunu gösteriyor.

O fotograf konusuna bende takildim fakat birkere diyaloga girdimi sonu gelmez. En iyisi hic bulasmamak. Ama cok rahatsiz edici gercekten

Aynen bana da öyle geldi. Çümkü ben boşanırken rezil ettşm onu herkese. Önüme gelene anlattım. Mutlaka bir şeyler duydu ama konduramadı. Dışardan görenler eski eşe ahlak abidesi, dürüstlük timsali ne kadar iyi insan diye hayran oluyor. Onda başta öyle sandı ama bir şeyler gördü yA da duydu ve hayalleri yıkıldı.

Eski eşim asla kötülük yapmaz bana. Boşanana kadarki zaman boyunca bir kere sesini yükseltmedi. Zarar vermez yani ne dersem deyim. Ama ben kendimi tutamamaktan korkuyorum. Allah ne verdiyse anlatıp resim falan yollayasım var

Kisaca aldattigini soyleyin geçin derim. İnanip inanmamak kendisine kalmiş. Sonuçta kizi arayip bulan siz degilsiniz kendisi size ulaşmiş, inanmayacaksa sormasaymiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…