Hoşuna gidiyor küçük düşüyor gururlanıyor bunlar hoş düşünceler değil sevgiliniz gururlanacağına biraz erkek olarak gurur yapsın engellesin çocukça davranmayın yetişkin insanlarsınızYeni sevgılımın de hoşuna gidiyor bakması gururlanıyor bende üzülüyorum kendını eskı eşim kucuk duruma dusurdugü için acaba diyorum pislik yapması için mi yada yazsın dıyemı bakıyor bılemıyorum bazen karsılasıyorlar bırsey demıyor ama değişik bir durum ya bana yaptıkları aklıma geliyor sinirleniyorum baksın dursun kudursun dıyorum bir tarafdanda yediremıyorum mesela bana evlıyken kredı cektırdı 30 bın yarısınınben odeyecegım dıye anlaştık yoksa boşanmıyordu şimdi de mesela yanında gezdıgınodesın dıyor odemıyor gurursuz bır adam sanırım çözemedim kendini
Çok saçmaHoşuna gidiyor işte
HaklısınızHoşuna gidiyor küçük düşüyor gururlanıyor bunlar hoş düşünceler değil sevgiliniz gururlanacağına biraz erkek olarak gurur yapsın engellesin çocukça davranmayın yetişkin insanlarsınız
Ekli degıl hesabı acık arkadaş vs degılSizin hikayeleriniz bellidir zatennonemli olan hayatinizdaki insanla ne kadar ciddi oldugunuzu ya da neler yaptiginizi merak ediyor olabilir de eski kocaniz sevgilinizin hesabinda niye ekli
Rahatsızlık vermek istiyordur ya da merak ediyordurİnsan gurur yapmazmı ya baktıgını göruyoruz sonuç da onunda sevgilisi var
Eski eşim yeni sevgilimin storylerını izliyor bu bir değil iki değil üç değil üstelik goruldugunude bılıyor.Sizce neden bakıyordur hesapta ikimizinde fotolarıda var
yok artık ya aman aman uzak dur aklına girmeyemi çalısıyo napıyosa artık bYeni sevgılımın de hoşuna gidiyor bakması gururlanıyor bende üzülüyorum kendını eskı eşim kucuk duruma dusurdugü için acaba diyorum pislik yapması için mi yada yazsın dıyemı bakıyor bılemıyorum bazen karsılasıyorlar bırsey demıyor ama değişik bir durum ya bana yaptıkları aklıma geliyor sinirleniyorum baksın dursun kudursun dıyorum bir tarafdanda yediremıyorum mesela bana evlıyken kredı cektırdı 30 bın yarısınınben odeyecegım dıye anlaştık yoksa boşanmıyordu şimdi de mesela yanında gezdıgınodesın dıyor odemıyor gurursuz bır adam sanırım çözemedim kendini
Kaçan balık büyük olmuş.Eski eşim yeni sevgilimin storylerını izliyor bu bir değil iki değil üç değil üstelik goruldugunude bılıyor.Sizce neden bakıyordur hesapta ikimizinde fotolarıda var
Ay 12 senelik beraberlıgımız vardı toplamda sevgılı 7 yılda evlılık ama diyorumki ben meğer hiç kıymay görmemişim ben hiö sevilmemişim şimdi anlıyorum şuanda el üzerinde tutuluyorum çoğu olması gereken şeyler meğer bana yapılmıyormus misal ağır birşey tasıyorum hani almazdı elinden ama bu sevgılım agırdanolsa hafifte olsa asla bana tasıtmax kendı taşır bana bu waaw etkisi yaratmıştı meğer olması gereken buymuşyok artık ya aman aman uzak dur aklına girmeyemi çalısıyo napıyosa artık b
Ya aslında hani bak sen güzel davranamadın kıymet bılmedın ben bılıyorum anlamında seyapıyordu gecende tekrar bakarsa engellıcem onu dedıGarip erkeklere çatmışsınız vesselam.
Biri(eski eşi) ayrıldığı eşinin sevgilisinin hesabında gezer
Diğeri , sevgilimin eski eşi beni(bizi) stalklyr diye gururlanır filandeğişik tipler bunlar
wala iyi kurtulmussun heleki çocuk olmadan hiç kibar değilmiş o zaman eski eşinAy 12 senelik beraberlıgımız vardı toplamda sevgılı 7 yılda evlılık ama diyorumki ben meğer hiç kıymay görmemişim ben hiö sevilmemişim şimdi anlıyorum şuanda el üzerinde tutuluyorum çoğu olması gereken şeyler meğer bana yapılmıyormus misal ağır birşey tasıyorum hani almazdı elinden ama bu sevgılım agırdanolsa hafifte olsa asla bana tasıtmax kendı taşır bana bu waaw etkisi yaratmıştı meğer olması gereken buymuş
AnladımmYa aslında hani bak sen güzel davranamadın kıymet bılmedın ben bılıyorum anlamında seyapıyordu gecende tekrar bakarsa engellıcem onu dedı
Çok çok teşekkür ederimwala iyi kurtulmussun heleki çocuk olmadan hiç kibar değilmiş o zaman eski eşinşimdikiyle umarım çok mutlu olursun
Anladımmhayırlısı olsun ne diyim
Eski eş kişisinde, kaybettiği için pişman olup geri dönmek isteyecek gibi bi potansiyel var şu an sevgilin olmasa kapında bile yatabilirdi hatta kafası hala sende
canım bi tarafını kaşı nazar etcen size allah bundam geri koymasın inşallah kadın degerini bilen erkek çok az kaldıÇok çok teşekkür ederiminşallah çok dua ettim afedersin sırtımı bıle kaşımazdı bın naz niyazla yaptırırdım evli ıken ne için dua ettiysem keşke eşim boyle boyle olsa diye size yemin ediyorum fazlası var eksiği yok 1 senedir sevgiliyiz bir kere mi değişmez insan maşallah inşallah boyle devam eder
Aynen oyle cok teşekkür ederimcanım bi tarafını kaşı nazar etcen size allah bundam geri koymasın inşallah kadın degerini bilen erkek çok az kaldı
Ekli degıl hesap acıkSizin hikayeleriniz bellidir zatennonemli olan hayatinizdaki insanla ne kadar ciddi oldugunuzu ya da neler yaptiginizi merak ediyor olabilir de eski kocaniz sevgilinizin hesabinda niye ekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?