Sizin için var mı böyle bir ihtimal?
Çok özel olmayacaksa birşey sormak istiyorum....
Ayrılma sebebiniz neydi?
anlaşamıyoduk evliliğimizin 3. ayında başladı kavgalarımız nerdeyse hergün kavga ediyoduk eve geç saatlere geliyodu boşanmayıda ikimizde istedik tek celsede boşandık
14 yıldır ayrımıydınız ???
hayır bende sordum 14 yıl 14 mevsimi anlamadım diye benzetme yaptım gibi bişey söyledi biz boşanalı 17 ay oluyo şiiride ne zaman yazmış bilmyorum
Bir şiir yazdı diye, yeniden evlenirsen artık eve geç gelmez mi..
Aşk alevlendiyse bile, yeniden bitmeye veya heyecanı solmaya mahkum biliyorsunuz.. Eee sonra??
Annenizin istemesini geçin zaten..
Hem sizin başka bir adayınız vardı, Erzurumlu ??
yazık yaaa barısmak deil dee ne bilim bi süre flört edebilirsiniz heyecanlı olur tabi ileri gitmemek kaydıyla.. baktın güzel gidio hersey tekrar baslarsınız hala onu seviyorsan neden olmasın...
Bence eski eşin sana bir eş adayı olamaz.. 17 aydan sonra hala hangi sebepten iletişime geçtin, onu da anlamadım..
Seni sevde, bırakmak istemese, bunu o zaman yapardı..
Evlenip ayrıldığın için seni 1 derece düşük gören, ailesine kabul ettiremeyen basit tipleri sen kendine denk görme zaten..
Bu tipler özgüvenini zedelediği için mi, eski eşini bir alternatif olarak görüyorsun?
Gerçi bize sormamışsın ama yinede yorum yapacağım,bence aynı hareketlere maruz kalırsın erkek toplumda her daim dışlanır bir hanıma sahip çıkamadı diye boşanmış erkek ile aklı başında bir kadın evlenmez o sizi sevmemiş öç almakmı istiyor acaba ben korkardım asla barışmazdım
Tek bir şiire bakıp hemen ilerisi için yorum yapmam doğru olmaz . . Şiir hoş güzelde barışmak için bir sebep değil kesinlikle. . !
Madem seviyor du zamanında azda olsa direnebilrdi boşanma işine .Olmadı 3 aylık kısa bir süre zarfında boşanmaya karar verilmemeliydi .Barıştığınz takdir de tekrar eski eş olmayacağı ne malum .Ayrıca sakın 3.kişilerin düşüncelerinden etkilenmeyin .Anneniz belki çevre baskısını düşünerekten barışmanızı istiyordur .
Birde şunu sölemeden geçemicem diğer erkek arkadaşınızın ailesinin vermiş olduğu tepkiye karşı eski eşinize ilginizn artığını dşünüyorum .
Hakkınızda herşeyin hayırlıısı olur inşallah
valla tatlım bende 10 yıllık evliliğimi bitirdim 6 yıl oluyo tek celsede boşadım sonra yine deneme kararı aldık ama olmadı denemişin denemesi olmuyo üzgünüm ben çok daha mutsuz olmuştum sadece tecrübe çok iyi düşünüp karar vermen gerekiyo çocuk oyuncağı değil sonuçta ve şu an verdiğim karardan hiçte pişman değilim çünkü oğlum huzursuz bir aile ortamında çok zarar görüyodu şimdi yanımda o bile çok daha huzurlu sadece fikrimi ve yaşadıklarımı anlatmak istedim tabiki en doğru karar senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?