Eski eşiyle evlenen var mı?

aycan77

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2008
1.093
7
116
36
Yalova
merhaba aradaşlar eski eşiyle barışıp tekrar evlenenler var mı? varsa mutlu musunuz tekrar evlendiğinze pişman oldunuz mu?

Sizin için var mı böyle bir ihtimal?

annem barışmamızı çok istiyo bide bi konudan dolayı ona geçen gün mesaj göndermek zorunda kaldım anladığım kadarıyla pişman olmuş beni hala seviyo hatta bana şiirler ble yazmış bi tanesini bana gönderdi

bu gun bizim yıl dönümümüz hatırlar mısın ey sevgili
tam 14 bahar gecti
ne acıdır ki bu gun ne tanısmamızın ne de evlenmemizin yıldonumu
kirli sakallarım kısacık saclarım var
sen beni boyleyken daha bi severdin ya
gittin gideli daha bi sogudu bu hayat bana
sarkılar bile anlamını yitirdi ben o şarkıların hepsini senin gulusunde sevmişim
butun siirler sende anlamlıymış meger
tam 14 bahar gecti uzerinden ben hala degismedim
ama gel gor ki yuregim o eski hırcınlıgında degil
yaslandı, yaslandı be sevdigim
bu dusen aklar yalnız saclarımda mı sanırsın
kar tanesi gibi ruhuma işlediler teker teker
sensiz gecen her gune bir parcası eskidi ruhumun
şimdi dusunuyorumda biz neden ayrıldık seninle
bir gece yarısı ansızın patlayan bi lamba yuzundendi
hatırladın mı ey sevgili
14 bahar gecti
dun gibi aklımda
her bahar yad ettim seni
her bahar kahrettim gidisine
her bahar pişman oldum
bin kere degil milyon kere sana soylediklerime
14 yıldır yalnızlık koymuyor ama inan sensizlik ve sessizce cekip gidişin var ya
işte o
o cok dokunuyor kanıma
hatırladın mı bu gunu ey sevgili bu gun bizim ayrılık yıldonumumuz
hatırladın mı ey sevgili

Çok özel olmayacaksa birşey sormak istiyorum....

Ayrılma sebebiniz neydi?

Çok özel olmayacaksa birşey sormak istiyorum....

Ayrılma sebebiniz neydi?

anlaşamıyoduk evliliğimizin 3. ayında başladı kavgalarımız nerdeyse hergün kavga ediyoduk eve geç saatlere geliyodu boşanmayıda ikimizde istedik tek celsede boşandık

anlaşamıyoduk evliliğimizin 3. ayında başladı kavgalarımız nerdeyse hergün kavga ediyoduk eve geç saatlere geliyodu boşanmayıda ikimizde istedik tek celsede boşandık

14 yıldır ayrımıydınız ???

Bir şiir yazdı diye, yeniden evlenirsen artık eve geç gelmez mi..
Aşk alevlendiyse bile, yeniden bitmeye veya heyecanı solmaya mahkum biliyorsunuz.. Eee sonra??

Annenizin istemesini geçin zaten..

Hem sizin başka bir adayınız vardı, Erzurumlu ??

hayır bende sordum 14 yıl 14 mevsimi anlamadım diye benzetme yaptım gibi bişey söyledi biz boşanalı 17 ay oluyo şiiride ne zaman yazmış bilmyorum

yazık yaaa barısmak deil dee ne bilim bi süre flört edebilirsiniz heyecanlı olur tabi ileri gitmemek kaydıyla.. baktın güzel gidio hersey tekrar baslarsınız hala onu seviyorsan neden olmasın tekrar evlenirsiniz ...

Son düzenleyen: Moderatör:

onun ailesi beni istemiyomuş. bilmiyorum aklım karışık bende korkuyorum zaten yne aynı şeyler olur diye sadece ben sizlerden akıl almak için yazdım

yazık yaaa barısmak deil dee ne bilim bi süre flört edebilirsiniz heyecanlı olur tabi ileri gitmemek kaydıyla.. baktın güzel gidio hersey tekrar baslarsınız hala onu seviyorsan neden olmasın...

bilmiyorum uzun zamandan beri görmüyorum gördüğümde ne hssederim hiç bilmiyorum ama söyledği kadarıyla boşandıktan sonra psikolojisi çok bozulmuş flan bi arada bi kadından bana haber gelmiş yazın beni hala sevdiğini hiç kimseyle nişanlanıp evlenmediğini söylemişti

Bence eski eşin sana bir eş adayı olamaz.. 17 aydan sonra hala hangi sebepten iletişime geçtin, onu da anlamadım..

Seni sevde, bırakmak istemese, bunu o zaman yapardı..

Evlenip ayrıldığın için seni 1 derece düşük gören, ailesine kabul ettiremeyen basit tipleri sen kendine denk görme zaten..

Bu tipler özgüvenini zedelediği için mi, eski eşini bir alternatif olarak görüyorsun?

hayır onunla alakası yok rüyalarımdan da etkilenmiş olabilirim çok görüyorum çünkü barıştığımızı en az 10 kere görmüşümdür

Gerçi bize sormamışsın ama yinede yorum yapacağım,bence aynı hareketlere maruz kalırsın erkek toplumda her daim dışlanır bir hanıma sahip çıkamadı diye boşanmış erkek ile aklı başında bir kadın evlenmez o sizi sevmemiş öç almakmı istiyor acaba ben korkardım asla barışmazdım

hiç bi bilgim yok bu konuda zaten evlendğimde küçüktüm fazla mantıklı düşünemiyodum bi bakımada ben biraz zorladım boşanma konusunda onu

zaten boşandığımız gün aramıştı ben ablam açmıştı tlfnu eve gelip gelmediğimi merak etmiş falan flan ablamda bi daha arama flan demişti ondan da bi daha aramamıştr dye düşünüyorum

Tek bir şiire bakıp hemen ilerisi için yorum yapmam doğru olmaz . . Şiir hoş güzelde barışmak için bir sebep değil kesinlikle. . !
Madem seviyor du zamanında azda olsa direnebilrdi boşanma işine .Olmadı 3 aylık kısa bir süre zarfında boşanmaya karar verilmemeliydi .Barıştığınz takdir de tekrar eski eş olmayacağı ne malum .Ayrıca sakın 3.kişilerin düşüncelerinden etkilenmeyin .Anneniz belki çevre baskısını düşünerekten barışmanızı istiyordur .
Birde şunu sölemeden geçemicem diğer erkek arkadaşınızın ailesinin vermiş olduğu tepkiye karşı eski eşinize ilginizn artığını dşünüyorum .

Hakkınızda herşeyin hayırlıısı olur inşallah

valla tatlım bende 10 yıllık evliliğimi bitirdim 6 yıl oluyo tek celsede boşadım sonra yine deneme kararı aldık ama olmadı denemişin denemesi olmuyo üzgünüm ben çok daha mutsuz olmuştum sadece tecrübe çok iyi düşünüp karar vermen gerekiyo çocuk oyuncağı değil sonuçta ve şu an verdiğim karardan hiçte pişman değilim çünkü oğlum huzursuz bir aile ortamında çok zarar görüyodu şimdi yanımda o bile çok daha huzurlu sadece fikrimi ve yaşadıklarımı anlatmak istedim tabiki en doğru karar senin

3ay evli kalmadım ben 2.5 sene kavgalarımız 3. ayda başladı

bende buraya sizlerden akıl almak için yazdım çünkü ne yapmam gerektiğini inan bende bilmiyorum gerçi benim çocuğum yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…