valla bence barışma derim olmadıysa tekrar olmaz denemişşin olmamış bitmiş gitmiş önüne bak artık...
aynen bencede şimdidn sonra yalvarsada olmaz
bizde esimle ayrilip tekrar baristik. ikimizin arasinda sorun yoktu aslinda bütün sorunlar onun ailesinden kaynaklaniyodu, bende altan alamiyodum yasim geregi. simdi hersey daha güzel oldu, ikimizde hatalarimzdan ders cikarttik.
ama hep öyle olmak zorunda degil tabi, bende basindan gecmis biri olarak uzun uzun konusup ve anlasilmasindan yanayim. zaman lazim
cok karisik bi durum aslinda, dizi gibi :)
biz birbirimizi cok severek evlendik, ama malesef 3 ay evli kalabildik ve ayrildik. daha dogrusu ben ayrildim, cok sevmeme ragmen. yine görüstük ara sira. bi ay felan hic görüsmeden sonra yine konusmaya bulusmaya basladik kimsenin haberi olmadan. cok sevmeme ragmen tekrar birlesmeye cesaret edemedim. üc sene felan bu böyle devam etti, ve tekrar birlesdik. askimiz herseyi yendi diyebilirim :)
Bende tam 3 kez affedip,barışıp tekrar ayrıldım.Kesinlikle değişmiyorlar..Çevremden de biliyorum...Atalarımızın bir sözü vardır...Boşandığın kocana varma,oynaştığın kadını alma diye..Çok doğru söylemiş atalarımız.
Ben boşandığım kocama tekrar vardım sonu hüsran oldu,oda oynaştığı kadını aldı sonu hüsran oldu:))
Mehmet coşkundeniz di galba,onun sözlerini dinleyin netten,bakış açısını değiştiriyor kesinlikle
bizde esimle ayrilip tekrar baristik. ikimizin arasinda sorun yoktu aslinda bütün sorunlar onun ailesinden kaynaklaniyodu, bende altan alamiyodum yasim geregi. simdi hersey daha güzel oldu, ikimizde hatalarimzdan ders cikarttik.
ama hep öyle olmak zorunda degil tabi, bende basindan gecmis biri olarak uzun uzun konusup ve anlasilmasindan yanayim. zaman lazim
cok karisik bi durum aslinda, dizi gibi :)
biz birbirimizi cok severek evlendik, ama malesef 3 ay evli kalabildik ve ayrildik. daha dogrusu ben ayrildim, cok sevmeme ragmen. yine görüstük ara sira. bi ay felan hic görüsmeden sonra yine konusmaya bulusmaya basladik kimsenin haberi olmadan. cok sevmeme ragmen tekrar birlesmeye cesaret edemedim. üc sene felan bu böyle devam etti, ve tekrar birlesdik. askimiz herseyi yendi diyebilirim :)
arkadaşım şuan bende seninle aynı durumdayım.boşanalı 8 ay oldu.burada boşanma nedenimi paylaşmıştım.hayatıma yön vermeye çalışırken geçen hafta 8 aydan sonra eski eşim beni aradı.çok pişman olduğunu dengesizlik yaptığığını hatasını anladıını beni çok sevdiğini söyledi.tekrar evlenelim diyor.ona ne kadar kızsamda haliyle kafam allak bullak oldu.bende ona güvenmiyorum.gerçekten çok zor bir karar ne yapmalı???değişirler mi?yoksa zaman kaybımı?
benim sorunum hem kendisiyle hemde ailesiyleydi görgüsüzlerdi nerde nasıl davranması gerektiğini bilmiyolardı özellikle annesi çok seviyesiz yüzsüzdü aslında düşünmeden evlendim çocukluk cahillik o bana uygun değildi aslında hani derler ya davul bile dengi dengine diye bizim öyle değildi
Allah mutluluğunuzu daim etsin inş ama ben sevmediğimi hatta nefret ettiğimi farkettm içimde kalbimde sevgiye dair en ufak bi his bile yok ona karşı
AMIN! Cok tesekkür ederim.
Verebilecegin en dogru karari vermissin ozaman! Iyiki gec olmadan anlamissin. Insallah sende bu kötü anilari arkanda birakip dogru insani bulursun
arkadaşım şuan bende seninle aynı durumdayım.boşanalı 8 ay oldu.burada boşanma nedenimi paylaşmıştım.hayatıma yön vermeye çalışırken geçen hafta 8 aydan sonra eski eşim beni aradı.çok pişman olduğunu dengesizlik yaptığığını hatasını anladıını beni çok sevdiğini söyledi.tekrar evlenelim diyor.ona ne kadar kızsamda haliyle kafam allak bullak oldu.bende ona güvenmiyorum.gerçekten çok zor bir karar ne yapmalı???değişirler mi?yoksa zaman kaybımı?
Dün tekrar aradı.kötü günümde yanımda yoktun iyi günümdede olma dedim.ona güvenmediğimi söyledim.bir daha arama dedimm.şuan içim çok rahat....
Toprak birgün yağmurun kıymetini anlayacak; fakat o gün yağmur yağmayacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?