Eski eşiyle evlenen var mı?

aynen bencede şimdidn sonra yalvarsada olmaz

Bende tam 3 kez affedip,barışıp tekrar ayrıldım.Kesinlikle değişmiyorlar..Çevremden de biliyorum...Atalarımızın bir sözü vardır...Boşandığın kocana varma,oynaştığın kadını alma diye..Çok doğru söylemiş atalarımız.
Ben boşandığım kocama tekrar vardım sonu hüsran oldu,oda oynaştığı kadını aldı sonu hüsran oldu:))
Mehmet coşkundeniz di galba,onun sözlerini dinleyin netten,bakış açısını değiştiriyor kesinlikle

çok yakın bi aile dostumuzun oğluyla eşi defalarca ayrıldılar ve barıştılar. her barıştıklarında da bi çocuk yaptılar. daya, alkol ne ararsanız var. adam hapse bile girdi ama yine barıştılar. sonuç: şimdi yine ayrılar. ortada 4 tane çocuk kaldı tabi.

DENENMİŞİ DENEMENİN FAYDASI YOKTUR...

erkekler kadar aptal yok ya karına boşanıpta yazacağına bu şiiri evliyken yap bu romantıklıklerıde mutlu et mutlu ol ne aptallar ya

bizde esimle ayrilip tekrar baristik. ikimizin arasinda sorun yoktu aslinda bütün sorunlar onun ailesinden kaynaklaniyodu, bende altan alamiyodum yasim geregi. simdi hersey daha güzel oldu, ikimizde hatalarimzdan ders cikarttik.

ama hep öyle olmak zorunda degil tabi, bende basindan gecmis biri olarak uzun uzun konusup ve anlasilmasindan yanayim. zaman lazim

siz ne kadar ayrı kalmıştınız arkadaşım?tamamen mi boşanmıştınız yoksa ayrı mı yaşıyordunuz?

cok karisik bi durum aslinda, dizi gibi :)
biz birbirimizi cok severek evlendik, ama malesef 3 ay evli kalabildik ve ayrildik. daha dogrusu ben ayrildim, cok sevmeme ragmen. yine görüstük ara sira. bi ay felan hic görüsmeden sonra yine konusmaya bulusmaya basladik kimsenin haberi olmadan. cok sevmeme ragmen tekrar birlesmeye cesaret edemedim. üc sene felan bu böyle devam etti, ve tekrar birlesdik. askimiz herseyi yendi diyebilirim :)

allah mutlu mesut etsin.rabbim bir daha hiç ayırmasın sizi

amin canim, Allah herkese mutlu ve huzurlu bi yuva nasip etsin!

Allahtan ben konuşurken anladım değişmediğini konuştuğumuz süre içinde sinir etti beni yok tekrar evlenip mutsuz olmaktan korkuyomuş benim gaz vermem gerekmişte bilmem ne saçma saçma şeyler söylüyodu

benim sorunum hem kendisiyle hemde ailesiyleydi görgüsüzlerdi nerde nasıl davranması gerektiğini bilmiyolardı özellikle annesi çok seviyesiz yüzsüzdü aslında düşünmeden evlendim çocukluk cahillik o bana uygun değildi aslında hani derler ya davul bile dengi dengine diye bizim öyle değildi

Allah mutluluğunuzu daim etsin inş ama ben sevmediğimi hatta nefret ettiğimi farkettm içimde kalbimde sevgiye dair en ufak bi his bile yok ona karşı

arkadaşım şuan bende seninle aynı durumdayım.boşanalı 8 ay oldu.burada boşanma nedenimi paylaşmıştım.hayatıma yön vermeye çalışırken geçen hafta 8 aydan sonra eski eşim beni aradı.çok pişman olduğunu dengesizlik yaptığığını hatasını anladıını beni çok sevdiğini söyledi.tekrar evlenelim diyor.ona ne kadar kızsamda haliyle kafam allak bullak oldu.bende ona güvenmiyorum.gerçekten çok zor bir karar ne yapmalı???değişirler mi?yoksa zaman kaybımı?

ben onun değiştini sanmıyorum evlilik erkekler için bir rahatlılık ,şimdi sizi nasıl kandıracağının hesabını yapıyordur, eski ahlakına tahamül edebilirseniz, birleşin derim

Bunu anlamak cok güzel iste, cünkü eskidende esinle sorun yasadiysan ve bu sorunlar ufak tefek degilde büyük anlamda yasanan sorunlarsa, yine denemek cok fazla anlamli degil bence. dedigim gibi, bizim sorunlar dis etkenlerden kaynaklaniyodu, onun icin ikinci kez bi araya gelmek mantikli geli :)

Allah mutluluğunuzu daim etsin inş ama ben sevmediğimi hatta nefret ettiğimi farkettm içimde kalbimde sevgiye dair en ufak bi his bile yok ona karşı

AMIN! Cok tesekkür ederim.
Verebilecegin en dogru karari vermissin ozaman! Iyiki gec olmadan anlamissin. Insallah sende bu kötü anilari arkanda birakip dogru insani bulursun

bence zaman kaybı bi insan 7sinde neyse 70inde de o dur. erkekler mutlaka pişman olur çünkü boşanmalarda erkekler kadınlara göre daha fazla etkileniyolar

Dün tekrar aradı.kötü günümde yanımda yoktun iyi günümdede olma dedim.ona güvenmediğimi söyledim.bir daha arama dedimm.şuan içim çok rahat....
Toprak birgün yağmurun kıymetini anlayacak; fakat o gün yağmur yağmayacak...

iyi yapmışsın. tekrar üzülüceğne böyle olması dha iyi tekrar olmasa bile sürekli kuşku içinde olursun acaba tekrar aynı şeyleri yaşar mıyım tekrar mutsuz olur muyum kafanda bir sürü soru işareti benim öyle olmuştu düşündüğüm gibide oldu zaten hiç bişey değişmemiş ilerleme olucağına daha çok gerileme olmuş bide utanmadan yalanlar söyledi bana boşuna demiyolar denenmişin denemesi olmaz diye çok haklılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…