bende buraya sizlerden akıl almak için yazdım çünkü ne yapmam gerektiğini inan bende bilmiyorum gerçi benim çocuğum yok
Ablam tekrar evlendi, ama evlendiğine bin pişman oldu. Bir adam değişmezki, zaten eniştemde ''ben böyleyim, beni kabul eden böyle etmek zorunda'' diyor.
bu konuda senin ne istediğin birşeylerin değişip değişmeceğine inanman daha önemli tabi.Karşılıklı anlaşmayla ayrıldık demişin ama eşin sanki öyle düşünmüyor.Tartışmalarınızın sebebleri ne oluyordu genelde ıvır zıvır herşeye tartışıyormuydunuz yoksa birbirinizin beklentilerini karşılayamadığınız için sorunlar mı çıkıyordu?Cevap oldukça önemli bence.Bunun cevabını bul öncelikle.Düşünüp eğer tekrar denemeye karar verirsen biraz süründür bence.Bir adım atarsan ona doğru iki adım geri git.Bu arada bir arkadaşım vardı boşandı boşandığı eşiyle nikah kıyılmadan bir süre daha yaşadı ama sonuç hüsran...
Bizim bir yakınımız eşiyle ayrıldı 2 sene sonra yeniden evlendiler,2 de çocukları vardı .Gördüğüm kadarıyla mutlular.
Eski eşiyle evlenip mutlu olanlar arkadaşlar varsa da ,evet biz mutluyuz dese de bu sebnin tekrar evlenip mutlu olacağın anlamına mı geliyor??
Sonuçta eşler farklı değilmi yani aynı karakteristik özlellikler olmayacak
Mutlu yada mutsuz olan insanlara göre yönünüzü belirlemeye çalışmanız çok ilginç...
hepniz haklıymışsınız denenmişin denemsi olmuyomuş belki değişmiştir diye ümt ederken tam tersine gerleme olmuş konuştuğumuz süre çinde bunu farkettm ne olursa olsun eski eşle barışmayı düşünmek bile tamamen vbi saçmalıkmış hepinize teşekkür ederim:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?