Eski eşiyle evlenen var mı?

bende buraya sizlerden akıl almak için yazdım çünkü ne yapmam gerektiğini inan bende bilmiyorum gerçi benim çocuğum yok[/QUOTE]

Canım , öncelikle denenmişin denemesi olmaz diyen arkadaşa katılıyorum..... önemli olan senin ne istediğin tekrar birleşmekmi, yoksa yaşadığın ortamdan kurtulmakmı (ne olursa olsun evlendikten sonra aile yanına dönüldüğünde eskisi gibi olmuyor hiçbir şey, yabancı hissediyorsun kendini ailen elinden geldi,ği kadar hissettirmemeye çalışsa dahi..) , yoksa rüya diyorsun şiir diyorsun , vs.... herşeyden önce gerçekleri gör ve bu doğrultuda karar ver...sözlerim sert gelebilir çünkü içinde bulunduğun durumu iyi anlayan hemde çok iyi anlayan biriyim .... eski eşin de gerçek sebeplerini anla ve çöz...... aslında tüm cevaplar sende kimse kimseye şu yap bunu yapma demez, sorumluluklarını kendin taşımak zorundasın ........... senin siyahın benim için gri dir, benim beyaz ım senin için krem rengidir.
Boşanırken aceleci davrandığını yazmışsın , bu noktada karar verirken aceleci davranmayın demek geçiyor içimden...

sadece bildiğim; denemek diye bir şey yok yeni başlamak; erkekler bunu zor anlar kaldığı yerden devam etmeyi tercih eder (kolaylarını gelir )........ ASLA kaldığınız yerden devam etmeye kalkmayın, yeni bir sayfa ,yeni bir ilşiki, yeni bir evlilik gibi başlaman yoksa ........... kendinizi tekrar etmekten öteye geçemezsiniz,

bende buraya sizlerden akıl almak için yazdım çünkü ne yapmam gerektiğini inan bende bilmiyorum gerçi benim çocuğum yok

Canım , öncelikle denenmişin denemesi olmaz diyen arkadaşa katılıyorum..... önemli olan senin ne istediğin tekrar birleşmekmi, yoksa yaşadığın ortamdan kurtulmakmı (ne olursa olsun evlendikten sonra aile yanına dönüldüğünde eskisi gibi olmuyor hiçbir şey, yabancı hissediyorsun kendini ailen elinden geldi,ği kadar hissettirmemeye çalışsa dahi..) , yoksa rüya diyorsun şiir diyorsun , vs.... herşeyden önce gerçekleri gör ve bu doğrultuda karar ver...sözlerim sert gelebilir çünkü içinde bulunduğun durumu iyi anlayan hemde çok iyi anlayan biriyim .... eski eşin de gerçek sebeplerini anla ve çöz...... aslında tüm cevaplar sende kimse kimseye şu yap bunu yapma demez, sorumluluklarını kendin taşımak zorundasın ........... senin siyahın benim için gri dir, benim beyaz ım senin için krem rengidir.
Boşanırken aceleci davrandığını yazmışsın , bu noktada karar verirken aceleci davranmayın demek geçiyor içimden...

sadece bildiğim; denemek diye bir şey yok yeni başlamak; erkekler bunu zor anlar kaldığı yerden devam etmeyi tercih eder (kolaylarını gelir )........ ASLA kaldığınız yerden devam etmeye kalkmayın, yeni bir sayfa ,yeni bir ilşiki, yeni bir evlilik gibi başlaman yoksa ........... kendinizi tekrar etmekten öteye geçemezsiniz,[/QUOTE]

evet ilk zamanlar kendimi yabancı gibi hsstmiştim ama şimdi daha farklı evlenmedn önce olduğu gibi rahatım evde

canım aynı şeyleri tekrar yaşarsınız..eskiye rağbet olsaydı bit pazarına nur yağardı.

bu konuda senin ne istediğin birşeylerin değişip değişmeceğine inanman daha önemli tabi.Karşılıklı anlaşmayla ayrıldık demişin ama eşin sanki öyle düşünmüyor.Tartışmalarınızın sebebleri ne oluyordu genelde ıvır zıvır herşeye tartışıyormuydunuz yoksa birbirinizin beklentilerini karşılayamadığınız için sorunlar mı çıkıyordu?Cevap oldukça önemli bence.Bunun cevabını bul öncelikle.Düşünüp eğer tekrar denemeye karar verirsen biraz süründür bence.Bir adım atarsan ona doğru iki adım geri git.Bu arada bir arkadaşım vardı boşandı boşandığı eşiyle nikah kıyılmadan bir süre daha yaşadı ama sonuç hüsran...

Bizim bir yakınımız eşiyle ayrıldı 2 sene sonra yeniden evlendiler,2 de çocukları vardı .Gördüğüm kadarıyla mutlular.

"Denenmişi deneme!" demem ben asla!
Eğer içinizde heyecan devam ediyorsa tabii ki karşılıklı olarak evlilik değil ama yeniden görüşmekten zarar geleceğini sanmıyorum..
Hem bu görüşmeler sırasında olumlu ya da olumsuz değişimleri görürsünüz. Ya yeniden başlarsınız ya da tamamen kesersiniz!

KALDIĞINIZ YERDEN DEVAM ETMEK KANDIRILDIĞINIZ YERDEN DEVAM ETMEKTİR..
Çok sevdiğim bir söz..

Ablam tekrar evlendi, ama evlendiğine bin pişman oldu. Bir adam değişmezki, zaten eniştemde ''ben böyleyim, beni kabul eden böyle etmek zorunda'' diyor.

Ablam tekrar evlendi, ama evlendiğine bin pişman oldu. Bir adam değişmezki, zaten eniştemde ''ben böyleyim, beni kabul eden böyle etmek zorunda'' diyor.

Bir ırmakta iki kez yıkanılmaz. Su akar gider.

Siz değişebildiniz mı 17 ay öncesine kızdıgınız seylere yine olsa yine kızarsınız değil mi? O da değişmedi işte Yine aynı hatalar tekrarlanacak.

bende eski eşimle boşandıktan sonra tekrar barıştım ama sonuç yine aynı tekrar boşandım.Her kes aynı olacak diye bir kaide yok ama huylu huyundan vazgeçmiyor inanki..

ben de uzun bir ayrılıktan snr tekrar döndüm ve 3 sene snr yenıden ayrıldık
şimdi yenıden giden 3 yılıma ve ona ınandıgım gunlere yanıyorum
ne vaatlerle ıkna ettı benı kısa sürelı değişim yasadık ama kalıcı olmadı ve tek celsede boşandık

denenmişin denemesini bence yenıden yapmayın ,,yenı bırı diil ki huyu suyu herseyı aynıdır

biz kçük şeylerden dolayı bile kavga ederdik ya zaten barışma gibi bi durum olursa hemen nikah yapıcak değiliz önce 6-7 ay konuşuruz bakarız olucak gibi mi olmucak gibiyse olmaz

Eski eşiyle evlenip mutlu olanlar arkadaşlar varsa da ,evet biz mutluyuz dese de bu sebnin tekrar evlenip mutlu olacağın anlamına mı geliyor??
Sonuçta eşler farklı değilmi yani aynı karakteristik özlellikler olmayacak
Mutlu yada mutsuz olan insanlara göre yönünüzü belirlemeye çalışmanız çok ilginç...

ben sadece bilgi almak istedim zaten eski eşimle barışırısam hemen nikah düşünmüyorum en az 6-7 ay görüşürüz eğer düşünceler değişmişse ve hala içimizde sevgiye dair bişeyler varsa nikah olur ben hemen nikaha karşıyım zaten

hepniz haklıymışsınız denenmişin denemsi olmuyomuş belki değişmiştir diye ümt ederken tam tersine gerleme olmuş konuştuğumuz süre çinde bunu farkettm ne olursa olsun eski eşle barışmayı düşünmek bile tamamen vbi saçmalıkmış hepinize teşekkür ederim :26:

iyi adına sevindim mutlu olman dileğiyle sakın arkana bakma yolun açık olsun

bizde eşimle ayrıldıktan 1,5 yıl sonra tekrar denemeye karar verdik. nikah yapmadık henüz hemende düşünmüyorum açıkcası. sizin söylediklerinize de katılıyorum ama değişme ihtimali varmıdır diye bi bakmak lazım. ha insan kolay kolay değişmez ama bu geçen zaman zarfında belki bişeylerin farkına varmıştır yada senin değerini anlamıştır. önemli olan bu. böyle bi değişim varmı ona bak bence sen. gerçi benim çocuğumun olması bi etken oldu ama nikah yapmadan denenebilir diyorum yinede. kaybedecek bişey yok nihayetinde. değişmediğini anlarsanız nikah yapmadan yolunuza devam edersiniz, ama değiştiyse herşey güzel olabilir. ha bu arada şu an bizim aramız hiç olmadığımız kadar iyi

valla bence barışma derim olmadıysa tekrar olmaz denemişşin olmamış bitmiş gitmiş önüne bak artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…