Eski eşle 2. Kez evlenmek

Kizlar sayenizde konuya goz gezdireyim derken sadece "eski ve mustakbel esim" kisimlarini görüyorum :D

Ben neden kizinizi biraktiginiza takildim. Acaba yaninizda olsaydi eski ve mustakbel esiniz yeniden deneyekim diyecek miydi?
En cok cocuklara uzuluyorum. Dilerim mutlu olursunuz bir cati altinda yavrunuzu buyutursunuz.

Eski ve müstakbel eşimle yaklaşık 4 yıl önce severek evlendik. Daha doğrusu o beni çok sevdi. Hala da sevdiğine inanıyorum. Evlendigimiz gibi maddi sıkıntılar içerisine girdik. 2 ay sonra da ben hamile kaldım. Ikizimin aileleri de başka sehirlerdeydi. Maddi sıkıntılarımız, bu sıkıntılardan kurtulmak için eski ve müstakbel eşimin çok yoğun çalışması,aniden gelen bebek , tek başıma hamilelik, lohusalik, yeni annelik, eski ve müstakbel eşimin aşırı kıskançlıkları ve aşırı ama aşırı üzerime düşmesi (misal; bi akşam grip olmuştum ertesi gün eski ve müstakbel eşim işe gitti. Beni merak etmiş aramış 54 tam tamına 54 defa aramış duymamisim ta işten eve gelip gün boyu merakindan beni azarlamisti alt tarafı grip) ufacık şeyleri dev yaptık. Birbirimizi mahvettik. Benim de çok hatalarim oldu onun da. Maddi sikintilarimizi aştık sonra kızımız da büyüdükçe rahatladik ama.....Olmadı En sonunda boşanmaya karar verdik. Ve 3 ay önce boşandık. Eski ve müstakbel eşim kızımızı da alıp ailesinin yanına bana epey uzak olan bi şehre gitti. Bu ikimizin ortak karariydi tabi. Bu 3 ay içerisinde irtibatı koparmadik. Eski ve müstakbel eşim beni bunaltmadan makul aralıklarla bi kere daha şans istedi hep. Zaten çocuk var ortada. Ama yüzyüze sadece 2 kere görüştük. Birinde o kızımı bana getirdi. Diğerinde ben kızımı görmeye oraya gittim. Kısa kesmeye çalışacağım. Kızımı görmeye gittiğimde kafama dank etti ve eski ve müstakbel eşimin son şans fikrine daha sıcak bakmaya çalıştım. Maddeler halinde sayacagim;
- kızımın bensiz tam bi düzeni olamaz. Çünkü Babamız babaannede kalıyor. Ve çalışıyor. O isteyken kızıma halasi bakıyor. Çünkü babaannede hasta ve yaşlı. O yüzden iki gün babaannede iki gün halasinda kalıyor. Evi Belli değil yani
- huyu inanılmaz değişmiş. Şımarık kaprisli bi cocuk olmuş yavrum. Yeni hayatına adapte olabilmesi için her istediği yapılmış. Bi dediği iki olmamış. 3 yaşındaki yavrum 35 yaşındaki halasini, 40 yaşındaki eniştesini, 70 yaşındaki babaannede ve dedesinin kuzenlerini herkesi ama herkesi ipe dizmis. Oysa herseyi konuşarak hallederdik biz. Konuşmaya başladığından beri sadece canı yandigi zaman ağlardi.
- halasina anne demeye başlamış. Annesizlik nasıl bi bosluk yarattiysa minik kalbinde hemen yerine en musait profil olan halasini yerlestirmis.

Neden kızını bıraktın diye soracak olanlara
- boşandığım zaman isim yoktu param yoktu ailemle aramız hiç iyi olmadı zaten. Benimle kalıp kreş ya da bakıcı bakacağına ( ki her gun haberlerde gpruyoruz neler oluyor )guvendigim halasi baksın diye düşündük.

Velhasıl eski ve müstakbel eşimle tekrar evlenme kararı aldık. Esim yarın gelecek ve esyalarimi toplayacagiz. Nakliye firmasiyla bile anlaştık. Oraya gittiğimde derhal evleneceğiz. Ve ben birkaç ay sadece kızimiza yogunlasip pedegog eşliğinde onun psikolojisi duzeltip sekte verdiğimiz evliligimize devam edeceğiz.

Konuyu da sizlerden dua istemek için ve küçük bi not eklemek için açtım.

' Şu forumda boşanan boşanana. Gerek yokmuş küçük sorunları büyütmeye... biz başladığımız noktaya geri dönüyoruz veya yeni bi hayat kuruyoruz ama olan çocuklara oluyor. Kendi hatalarimiz ve tercihlerimizle bi yuvayi tarumar ediyoruz ama suçsuz yavrulara tercih hakkı sunmadan, emr-i vaki bi hayatı biçiyoruz. Peki değer mi 3. Şahıslar için ?? '
Eski ve müstakbel esim yazarken hiç üşenmedin mi zira ben okurken üşendim :oha:

Birden boşanıp birden evlenmek

Çok fevri davranıyor gibisiniz ikiniz de

Bir de siz değil miydiniz işte kreşe nasıl bırakırım nasıl ayrılırım diye konular açan

Başka şehre nasıl gönderdiniz eşiniz hemen orada nasıl iş buldu siz hemen oraya taşınmaya nasıl îkna oldunuz

Azıcık sakin ve yavaş hareket edin

Haklisiniz din konusu olsun veya bir baska konu olsun ben tartismaktan yana degilim . yanliz peygamber efendimiz s.a.v buyurmustur ki : Dogruyu soylemeyen dilsiz seytandir . Allaha emanet olun

Ama lütfen ya o soz ayet yahut hadis degil daha oncede ayet diyen vardi burda. neyse dini yorum yerine gecmez umarım ama bunu duyunca uyarmadan edemiyorum.

İns. Huzur bulirsnz çock icin çok sevndm özellikle

Sizlerde onca uyarıya rağmen dini içeriklerden, eski ve müstakbel eş lafından kendinizi alamamışsınız ki konu en azından konu sahibesinin banı açılana kadar kapatılmaya mahkum olmuş.

Bu arada dini içerik neden yasak? Bu yasağı abartı bulmayın zira biz burada dini içerikler yüzünden mahkemelik olan hakaretlere şahit olduk.
Dine saygımızdan dini içerik yasak, kaldı ki bu sitede birçok mezhep ve dinden arkadaşlar var, herkes bir konuya kendi inancına göre yorum yazarsa olmaz.

Ayrıca farklı din ve mezhebe sahip olan üyelerden oluşan platformumuzda tek bir din görüşünün kabul görüp diğerlerinin dini inançlarına göre cevap verememesi de eşitsizliğe neden olacaktır, ki site yönetimi olarak her üyeye ve inanca eşit yaklaşım, eşit haklar ilkemize ters düşemeyiz.

Back
X