- 7 Eylül 2020
- 358
- 507
- 23
- 39
- Konu Sahibi Mutlulukolsunartik
-
Boşanmada öyle kötü ayrilmadik .Kötü anılar bırakmadik . Oyle bı an geldi ki ben patladım artık .O da hiç beklemiyordu tabiki benden .Ağladı falan ama öyle sinirliydim ki o an bı ayrı kalıp olanları gözden geçirmeniz lazımdı .Onun kafasında sürekli niye evlendim düşüncesi vardı ki ben zor bir karakterimdir .Ona da hak veriyorum bazen .Cinsellik problemliydi benim yüzümden .Ama gerçekten emek verdik ikimizde pandemi de tuzu biberi oldu .Bosaninca o nubabasının evine yolladım .Annemi yanıma aldım ama annemde sağolsun kocamı aratiyor .Kesinlikle ve kesinlikle Evliyken daha mutluydum .Sizi boşanmaya götüren olaylar/ durumlar tamamen ortadan kalktı mı? Boşanma sürecini bir anımsayın aynı şeyleri tekrar yaşamayacağınızın garantisi var mı?
Eski eşle evlenmek sizin için bir tür kaçış gibi görünüyor. Hani dolu dolu hisleriniz olsa yine denenir de sadece kaçış için bilemedim.
Sizin için en güzeli olur umarim.
.Berbat bı evlilikti
tam 11 yıl bir psikopatla yaşadım
yaşıyorlar.Dayak yedim yüzüm gözüm mor kulak zarim delik an
dövdü tekrar gittim aynı bakışı hiç unutamiyorum nefret dolu bakışları ve yapamadım tekrar döndüm .ve artık öğrenilmiş caresizlikle yapamacagima o kadar inandım ki ne yaparsa yapsın katlandim ama ben bittim sıra çocuklara gelince dayanamadım
Aslinda evet bunlar sürekli aklımda .Sanırım kumarbaz kafası bendeki bu sefer kazanacağım gibi. Bitti gitti artık sanirim ,çocuklar gidince boşluga düştüm .Biraz sabredelim bakalım .Unuttuklarınızı bir hatırlayın bence.
Kocadan dayak yemek anneyle yaşamaktan daha cazip mi diyorsunuz yani?Boşanmada öyle kötü ayrilmadik .Kötü anılar bırakmadik . Oyle bı an geldi ki ben patladım artık .O da hiç beklemiyordu tabiki benden .Ağladı falan ama öyle sinirliydim ki o an bı ayrı kalıp olanları gözden geçirmeniz lazımdı .Onun kafasında sürekli niye evlendim düşüncesi vardı ki ben zor bir karakterimdir .Ona da hak veriyorum bazen .Cinsellik problemliydi benim yüzümden .Ama gerçekten emek verdik ikimizde pandemi de tuzu biberi oldu .Bosaninca o nubabasının evine yolladım .Annemi yanıma aldım ama annemde sağolsun kocamı aratiyor .Kesinlikle ve kesinlikle Evliyken daha mutluydum .
Sıra çocuklarıma geldi kısmını da şimdi okudum.Unuttuklarınızı bir hatırlayın bence.
Bizle dalga mı geçiyorsunuz. Bunları yazan siz değil misiniz ?Boşanmada öyle kötü ayrilmadik .Kötü anılar bırakmadik . Oyle bı an geldi ki ben patladım artık .O da hiç beklemiyordu tabiki benden .Ağladı falan ama öyle sinirliydim ki o an bı ayrı kalıp olanları gözden geçirmeniz lazımdı .Onun kafasında sürekli niye evlendim düşüncesi vardı ki ben zor bir karakterimdir .Ona da hak veriyorum bazen .Cinsellik problemliydi benim yüzümden .Ama gerçekten emek verdik ikimizde pandemi de tuzu biberi oldu .Bosaninca o nubabasının evine yolladım .Annemi yanıma aldım ama annemde sağolsun kocamı aratiyor .Kesinlikle ve kesinlikle Evliyken daha mutluydum .
Tam 11 yıl babasız büyüdüğüm için ,Çocuklarıma asla babalık yapmayan babalarıyla bir evlilik yürüttüm .Elime ne geçti biliyor musunuz kocaman bir hiç ,aldığım evi tekrar satın aldım.Hayat dedim geçtim ama çok da zoruma gitmedi degil .Bakın mutsuzsanız gidin ama tabiki plansız değil .Borcun bitmesine ne kadar var .Eğer az varsa bekleyin yada avukata bir danışın zor mu evet zor ama inanın mutsuz bir evlilik yürütecek kadar değil .Tam olarak bu .Nefes alıyorsunuz .Çocuklar başta çok ama çok üzülüyorlar ama alisiyorlar da Merak etmeyin .Bazen zoru göze almak gerekiyor .Ama iyi düşünün .
Aynı kartlarla oynama bu eli yeni kart seç derim.Sanırım kumarbaz kafası bendeki bu sefer kazanacağım gibi.
Sebepleri bilmiyoruz ki yorum yapalım. Boşananların yarısı aynı adamla tekrar evleniyor. Siz de onlardan olabilirsiniz yani anormal bir durum yok11 yıllık evliydim .Tam 1 yıl oldu boşandım .Boşanma sebeplerim haklı sebepler .Ama Bu bir yıl içinde şunu ogrendim ki ailem hayal ettiğim bir aile değil .Çocuklarım bosaninca babayı aramaz dedim ,çocuklar baba delisi oldular .Annemle gül gibi geçinir gideriz dedim ama annem sağolsun kendi hayat biçimini bana empoze etmek için çıldırıyor ve bazen sabrımi aşırı aşırı zorluyor .Millet bı tuhaf bosaninca bı manyaklasiyorlar .Şimdi eski eşim hep barışma taraftariydi .Bende de bitmedi bazı şeyler .Aslında 1 senedir hiç gorusmedim çocuk dışında ama şimdi şimdi biraz mesajlasiyoruz normal bir şekilde .Kızlarim onunla ve cooook mutlular . Bilemiyorum bazen diyorum barissam çok mu mantiksiz bir karar olur .Dua edin hayırlısı olsun .
Aslinda evet bunlar sürekli aklımda .Sanırım kumarbaz kafası bendeki bu sefer kazanacağım gibi. Bitti gitti artık sanirim ,çocuklar gidince boşluga düştüm .Biraz sabredelim bakalım .
Yukarıda öylesine ayrılmış gibi bahsetmisUnuttuklarınızı bir hatırlayın bence.
Unuttuklarınızı bir hatırlayın bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?